Skäm bort dig själv oftare med proteinpannkakor

En hälsosam frukost är det perfekta sättet att börja dagen. Vad du äter på morgonen har stor betydelse för hur du känner dig under hela dagen. Välj din frukost väl för att undvika cravings under dagen och förse dina muskler med protein först på morgonen.

Gröt, müsli eller en smaklig frukost med ägg är dina bästa vardagsalternativ. Men en lat söndagsmorgon vill du ha något lite speciellt. När allt kommer omkring handlar mat om mer än bara mikros och makros. Laga mat för att tillfredsställa alla dina sinnen och du kommer att hålla dig frisk på lång sikt.

Och det är just därför det är så viktigt att unna sig det du verkligen är sugen på ibland. Och vad kan vara bättre än en stapel proteinpannkakor med lönnsirap på helgen? Kan du inte komma på något? Det kan vi! Våra enkla proteinpannkakor är lika läckra OCH bra för att jobba på din kondition.

Långa inköpslistor, sorgliga floskler och evigt vispande hör till det förflutna. Med vår mix är allt du behöver vatten, din shaker, lite kokosolja och en stekpanna. Färskt, fluffigt och klart. Prova själv och du kommer att se.

Fakta om proteinpannkakor

Visst kan du göra den klassiska versionen med raffinerat vitt mjöl, socker osv. Men det behöver du inte göra. Det finns proteinpannkaksblandning som smakar lika bra som de pannkakor du åt när du var liten. Med några få viktiga skillnader i ingredienserna.

· Låg sockerhalt och högt proteininnehåll

Proteinpannkakor ger dig 6 gånger mer protein och mycket mindre socker än konventionella blandningar. Närmare bestämt har 4 pannkakor i genomsnittlig storlek hela 48 gram protein, men endast 1,5 gram socker per portion. Det smakar överseende, men det är det inte.

· Inga tillsatta smaker - ät dem på ditt sätt

Naturligt smakar bäst. Därför kan du använda recept med inga konstgjorda smaker, vilket ger dig mer utrymme att vara kreativ. Satsa på exotisk och smakrik kimchi, klassisk choko-hasselnöt eller tjusiga gröna matcha-pannkakor!

5 tips för att göra dina proteinpannkakor ännu bättre

Som vi sa - vår mix gör proteinpannkakorna till en barnlek. De blir ännu bättre när du tillagar dem rätt och varierar toppningarna. Det här är våra tips för de perfekta pannkakorna:

#1: Gör stekpannan varm

Riktigt het. Ställ pannan på högsta inställningen tills fettet har smält. Minska risken för att din pannkaka ska fastna genom att sprida fettet jämnt över botten av pannan, skruva ner värmen lite och vänta 1-2 minuter innan du steker den första pannkakan.

#2 Använd kokosolja

Till skillnad från många andra oljor är ekologisk kokosolja den perfekta stekoljan eftersom den kan värmas upp till 200 grader. Dess lätt nötiga smak gör också att den smakmässigt passar perfekt till både söta och salta proteinpannkakor.

#3 Gör dina egna toppings

Det här gäller särskilt för sylt. Proteinpannkakor med sylt är läckra, men butiksköpta syltor är ofta fulla av socker och konserveringsmedel. Varför inte laga din egen sylt med färsk eller fryst frukt och vita chiafrön? Klicka här för receptet.

#4 Välj pålägg som är läckra och hälsosamma

Känner du inte för att göra dina egna? Ingen fara! Välj bara färdiga toppings som är lika näringsrika som dina proteinpannkakor. Proteinkräm, ekologiskt jordnötssmör eller lite färsk frukt är alla bra alternativ.

#5 Lägg till lite extra kärlek

Presentationen är nyckeln. Toppa dina bästa proteinpannkaksrecept med nötter och bär, färsk frukt, kokoschips, chiafrön eller en blandning av andra frön. De tillför extra textur, ett visuellt element och en portion mikronäringsämnen också!

Slutsats

Mat är för alla dina sinnen: en stapel proteinpannkakor gör dig lycklig!

Mindre socker, 6 x mer protein och havregryn i stället för tonvis med gluten gör att de smakar överseende, men det är de inte.

Inga tillsatta smaker innebär att du kan göra proteinpannkakorna som du vill.

Klara på 5 minuter, utan att du behöver handla extra!

Filter:
Pris
kr kr
Märken
Mer... mindre
Filter

Utvalda produkter

Load more

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg