Proteinpudding

Det perfekta mellanmålet för den chokladtokiga. Goda proteinpudding med äkta kakao för en fyllig chokladsmak.

Hos oss på Nutri hittar du massor med proteinpudding med en rik och läcker chokladsmak. Ett hälsosamt och smart mellanmål som är lätt att äta på språng, men som smakar bäst när det serveras kallt.

Proteinpudding är ett läckert mellanmål

Proteinpudding är ett läckert mellanmål som är rikt på protein som hjälper till att bygga upp och bibehålla muskelmassa och har positiva effekter på våra ben. Den kan vara en del av både en klassisk viktminskning och en ketogen kost. Den är lämplig för idrottsmän vars kost är inriktad på proteinintag eller för alla som håller på med en hälsosam livsstil och som vill diversifiera sin vanliga kost. Du kan njuta av detta läckra skuldfria mellanmål även som ersättning för en efterrätt.

En proteinpudding på kvällen ger kroppen bränsle medan du sover. Extra viktigt om du vill ha maximal nytta av ditt styrketräningspass.

Proteinpudding från Nutri

Proteinpudding från Nutri är ett pulver med ett högt proteininnehåll på över 80 procent* - och inte ett vanligt puddingpulver baserat på majsmjöl. De ingående mjölk- och vassleproteinerna hör till de biologiskt mest värdefulla proteinkällorna. Således kan proteinpuddingen stödja en proteinrik kost och bidra till tillväxt och bevarande av muskelmassa.

Dessutom är proteinkällorna rika på aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin, som numera är kända inom sportnäringen mer under namnet BCAA. 100 g Nutri proteinpudding innehåller 17 g BCAA, varvid proteinpuddingen är mer än bara en traditionell ersättning för efterrätter.

Styrkeidrottare och kroppsbyggare borgar för BCAA, eftersom detta förekommer till cirka 35 procent i musklerna. De använder detta särskilt under en kraftdiet, eftersom BCAA tillskrivs en nyckelroll i protein- och energimetabolismen.

Dessutom passar våra proteinpudding för dem som befinner sig i en dietfas eller uppmärksammar en figurmedveten kost. Detta eftersom den lovar mycket mer variation och glädje i den dagliga kosten och kan avnjutas utan ånger. Protein Pudding har en mycket krämig smak, även om den är gjord med vatten i stället för fettsnål mjölk.

Inga produkter tillgängliga ännu

Håll utkik! Fler produkter kommer att visas här när de läggs till.

Utvalda produkter

Load more

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg