Blandprotein

Ett Blandprotein är en blandning av flera olika proteiner. Till exempel kan kasein, ägg och vassle finnas i samma produkt. Anledningen är att du ska få en så komplett sammanställning som möjligt. Blandat proteinpulver är ett utmärkt val för dig som tränar hårt.

Vilka är fördelarna med Blandprotein?

Fördelen med att blanda proteiner är att man kan få en bättre aminosyraprofil än att bara använda en proteinkälla. Vassle och kasein har till exempel olika egenskaper och kan blandas utan problem. Vassle är ett snabbt protein, medan kasein tas upp långsamt av musklerna.

Hos Nutri.se hittar du en mängd olika proteinkällor som kan hjälpa dig att maximera din träning och prestation. Om du väljer en proteinblandning kan du också vara mer säker på att din kropp tar upp mer av de viktiga näringsämnen den behöver. Kom ihåg att kosttillskott aldrig kommer att ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil. Istället borde kosttillskott fungera bra.

Olika typer av Blandprotein

Förutom kasein och vassle som vi redan har nämnt innehåller blandade äggvitor vanligtvis äggprotein. Den är rik på viktiga aminosyror som vår kropp behöver.

Blandade proteinpulver kan också innehålla sojaprotein, ett högvärdigt vegetabiliskt protein. Detta är ett populärt val för dem som äter en vegansk kost. Nutri erbjuder proteinblandningar från flera välkända leverantörer inklusive Star Nutrition och BSN.

Det finns även proteinblandningar utvecklade speciellt för kvinnor. Blanda pulvret med vatten och skaka att dricka. Den kan serveras som en snabb frukost eller som ett enkelt mellanmål när du är på språng. Blandade proteinpulver finns i flera olika smaker, som choklad, vanilj och äppelpaj, för att nämna några.

Filter:
Pris
kr kr
Märken
Mer... mindre
Filter

Utvalda produkter

Load more

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg