Swanson - AjiPure L-Histidine, 500mg - 60 vcaps

296 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 4 timmar och 11 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Swanson - AjiPure L-Histidine, 500mg - 60 vcaps

Fördelar

  • Stödjer ett hälsosamt immunsystem
  • Underlättar järnupptaget i kroppen
  • Hjälper till att bilda kroppens mest produktiva antioxidant, Superoxide Dismutase (SOD)
  • Underlättar transporten av spårämnen
  • Tillhandahåller en vegetarisk källa av aminosyran L-Histidin av farmaceutisk kvalitet

Fördelar och deras beskrivning

Stödjer ett hälsosamt immunsystem

Histidin, en essentiell aminosyra, spelar en viktig roll i att främja ett hälsosamt immunsystem. En av dess huvudfunktioner är att fungera som en föregångare till histamin, en kemisk förening som är nödvändig för att reglera kroppens immunrespons. Histamin är känd för sin roll i att stimulera inflammation och är involverad i allergiska reaktioner. Genom att tillhandahålla histidin i kosttillskott kan man stödja produktionen av histamin och därigenom hjälpa till att upprätthålla ett balanserat och hälsosamt immunsystem.

Underlättar järnupptaget i kroppen

Järn är ett viktigt mineral som behövs för att upprätthålla en korrekt syresättning av kroppens vävnader och organ. Histidin har visat sig vara viktigt för att underlätta järnupptaget i kroppen. Genom att bilda komplex med järn hjälper histidin till att transportera detta viktiga mineral till cellerna där det behövs. Detta bidrar till att säkerställa en optimal järnnivå i kroppen och främjar därigenom hälsosam blodbildning och syretransport.

Hjälper till att bilda kroppens mest produktiva antioxidant, Superoxide Dismutase (SOD)

Superoxide Dismutase (SOD) är en kraftfull antioxidant som finns naturligt i kroppen och spelar en viktig roll i att bekämpa skadliga fria radikaler. Histidin är en viktig komponent för att bilda SOD i kroppen. Genom att tillhandahålla histidin i form av kosttillskott kan man hjälpa till att stödja produktionen av denna viktiga antioxidant. SOD bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress och främjar därigenom en hälsosam åldrandeprocess och skydd mot olika sjukdomar och hälsoproblem.

Underlättar transporten av spårämnen

Histidin spelar en viktig roll i transporten av spårämnen i kropp en. Spårämnen är näringsämnen som behövs i små mängder för att kroppen ska fungera optimalt. Histidin hjälper till att binda och transportera spårämnen som zink och koppar till olika vävnader och organ där de behövs för olika biokemiska reaktioner. Genom att säkerställa en effektiv transport av dessa spårämnen kan histidin bidra till att upprätthålla en optimal hälsa och funktion i kroppen.

Vår vegetariska källa AjiPure L-Histidine

Swanson - AjiPure L-Histidine är tillverkad av Ajinomoto AminoScience, ett världsledande företag inom produktion av farmaceutisk kvalitet aminosyror. Detta kosttillskott tillhandahåller en vegetarisk källa av aminosyran L-Histidin av hög kvalitet. För personer som behöver en extra boost av histidin eller som har begränsad tillgång till histidinrika livsmedel, kan detta kosttillskott vara ett bekvämt sätt att tillgodose kroppens behov.

Forskning om histidin och dess hälsofördelar

Det finns flera studier som har undersökt histidins roll och dess hälsofördelar. En studie publicerad i tidskriften "Biochimica et Biophysica Acta" fann att histidin spelar en viktig roll i att reglera inflammation och immunfunktion genom sin inverkan på histaminproduktionen. Histamin är involverat i allergiska reaktioner och reglerar även funktionen hos olika immunceller.

En annan studie publicerad i "Journal of Trace Elements in Medicine and Biology" visade att histidin spelar en viktig roll i transporten av spårämnen, särskilt zink och koppar. Forskningen visade att histidin bildar stabila komplex med dessa spårämnen och underlättar därmed deras transport till olika delar av kroppen.

Swanson - AjiPure L-Histidine är ett kosttillskott som tillhandahåller aminosyran L-Histidin i form av vegetabiliska kapslar. Histidin har flera hälsofördelar, inklusive stöd för ett hälsosamt immunsystem, underlättande av järnupptaget, bildande av den viktiga antioxidanten Superoxide Dismutase (SOD) och transport av spårämnen. Genom att välja AjiPure L-Histidine får du en högkvalitativ produkt från en betrodd tillverkare av aminosyror. Komplettera din kost med detta kosttillskott för att möta dina histidinbehov och stödja din övergripande hälsa och välbefinnande.

Produktinformation
Swanson
0087614024790
4 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn:Swanson
Produktnamn:AjiPure L-Histidine, 500mg - 60 vcaps
Produktbeskrivning:Kosttillskott i vegetabilisk kapsel form innehållande aminosyror.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Veggie Capsule
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering:AjiPure Pharmaceutical Grade L-Histidine: 500 mg
Ingredienser:AjiPure Pharmaceutical Grade L-Histidine
Andra ingredienser:Hypromellos (vegetabilisk kapsel), ris mjöl, kalcium laurat.
Rekommenderad användning:Som ett kosttillskott, ta en vegetabilisk kapsel per dag med vatten.
Varning:Endast för vuxna. Rådgör med läkare om du är gravid/ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn. AjiPure aminosyror står för renhet, effektivitet och säkerhet. Ajinomoto är den ledande leverantören av aminosyror för medicinskt bruk, så du kan vara säker på att lita på det bästa.
Enhetstyp:Vcaps
Nettovikt:65g
Produkt-ID (SKU):P31373
Ursprungsland:US
Produkt EAN:087614024790
Ytterligare Anteckningar:Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg