NOW Foods - CoQ10 with vitamin E

300 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 100mg - 150 softgels
  • 100mg - 50 softgels

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 3 timmar och 33 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 5 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

NOW Foods - CoQ10 med vitamin E

Håll hjärtat och nervsystemet friskt med NOW Foods CoQ10 med vitamin E

NOW Foods CoQ10 med vitamin E är en högkvalitativ tillskott som stödjer kardiovaskulär hälsa och bibehåller ett friskt nervsystem. Detta kosttillskott är tillverkat av NOW Foods, ett familjeägt företag sedan 1968, som är känt för att leverera produkter av högsta kvalitet. Deras CoQ10-tillskott är inget undantag.

CoQ10 - en viktig komponent för kroppens energiproduktion

Coenzym Q10 (CoQ10) är en vitaminliknande förening som spelar en central roll i kroppens energiproduktion på cellnivå. CoQ10 finns naturligt förekommande i hela kroppen, men är särskilt koncentrerad i hjärtat, levern och njurarna. Produktionen av CoQ10 minskar med åldern, vilket gör det viktigt att tillföra detta ämne genom kosttillskott.

Vitamin E - en kraftfull antioxidat som samverkar med CoQ10

Vitamin E är en kraftfull antioxidat som skyddar kroppens celler mot skador orsakade av fria radikaler. Tillsammans med CoQ10 fungerar vitamin E som en potent fri radikal-bekämpare i cellmembran och blodkärl. Denna synergistiska effekt stödjer en hälsosam kardiovaskulär funktion och normal nervsystemsfunktion.

Vetenskapligt bevisad effekt

Årtionden av vetenskaplig forskning har visat att CoQ10 har en rad hälsofördelar. Studier har dokumenterat att CoQ10 hjälper till att bibehålla en sund kardiovaskulär hälsa och normal nervsystemsfunktion. Detta gör NOW Foods CoQ10 med vitamin E till ett utmärkt val för alla som vill stödja sin hjärt- och nervhälsa på ett naturligt sätt.

Användning

För att få bästa resultat rekommenderas det att ta 1 kapsel 1 till 2 gånger dagligen i samband med måltid. Eftersom kapseln är av större storlek bör den intas tillsammans med 240 ml vatten eller annan dryck.

Inga onödiga tillsatser

NOW Foods CoQ10 med vitamin E är tillverkat utan vete, gluten, majs, mjölk, ägg, fisk eller skaldjursprodukter. Det innehåller heller inga onödiga tillsatser som titandioxid. Det är också värt att notera att detta kosttillskott är av farmaceutisk kvalitet och innehåller endast den naturliga, all-trans formen av CoQ 10 som produceras genom jäsning.

Kvalitetssäkrad produktion

Produktionen av NOW Foods CoQ10 med vitamin E sker enligt GMP-kvalitetsstandarder. GMP står för "Good Manufacturing Practice" och är en kvalitetsstandard som säkerställer att produkterna tillverkas och kontrolleras enligt högsta möjliga standard. Detta garanterar att du får ett pålitligt och effektivt kosttillskott.

Sammanfattningsvis är NOW Foods CoQ10 med vitamin E en kraftfull kombination av CoQ10 och vitamin E som stödjer kardiovaskulär hälsa och nervsystemets normala funktion. Med högkvalitativa ingredienser och en kvalitetssäkrad produktion kan du lita på att detta kosttillskott ger dig det stöd du behöver för att leva ett hälsosamt liv.

Beställ NOW Foods CoQ10 med vitamin E idag och ge din kropp det extra stöd den behöver!

GlutenfriNon-GMO

Produktinformation
Now Food
0733739032089
6 objekt

Specifika referenser

ean130733739032089
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: NOW Foods
Produktnamn: CoQ10, 100mg - 150 softgels
Produktbeskrivning: Tillskott i form av softgels. Innehåller Coenzym Q10.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Softgel
Portioner per förpackning: 150
Mängd per servering: Coenzym Q10 (CoQ10): 100 mg
Ingredienser: Coenzym Q10 (CoQ10)
Andra ingredienser: Softgelkapsel (nötköttgelatin, glycerin, vatten, ekologisk karamellfärg), ekologisk extra jungfruolja, blandade tokoferoler (från solrosolja), solroslecitin och kiseldioxid. Allergener: Tillverkad utan vete, gluten, soja, majs, mjölk, ägg, fisk eller skaldjursingredienser. Producerad i en GMP-anläggning som hanterar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.
Rekommenderad användning: Ta 1 softgel 1 till 2 gånger dagligen med mat.
Varning: Endast för vuxna. Rådfråga läkare vid graviditet/amning, vid intag av medicin eller vid medicinskt tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras svalt och torrt efter öppnandet. Separation och färgvariation i softgelen kan förekomma. Detta är naturligt och påverkar inte produktkvaliteten.
Enhetstyp: Softgels
Nettovikt: 130g
Produkt-ID (SKU): P909
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 733739032096
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg