Swanson - Olive Leaf Extract

179 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 500mg - 120 caps
  • 500mg - 60 caps
  • 750mg Super Strength - 60 caps

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 19 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Swanson Olive Leaf Extract: Stödjer kroppens naturliga försvar och främjar hälsa

  • Stödjer kroppens naturliga försvar
  • Antioxidantegenskaper kan stödja kardiovaskulär hälsa
  • Främjar hälsosamt blodtryck och kolesterolnivåer

Herbalists runt om i världen hyllar olivbladets skyddande krafter och för bra anledning. Olivblad har en unik antioxidantbeståndsdel känd som oleuropein, som neutraliserar skadliga fria radikaler för att stärka immunförsvaret. Vårt extrakt av superstarka olivblad är standardiserat till 20 % oleuropeinkoncentration för att leverera imponerande 150 mg oleuropein per kapsel. Letar du efter var man kan köpa det bästa olivbladsextraktet? Sök inte mer! Förstärk din kropps försvar med den örtbaserade immunförsvaret från Swanson Olive Leaf Extract.

Fördelar med Olive Leaf Extract

Swanson Olive Leaf Extract är ett kraftfullt kosttillskott som har hyllats av herbalister runt om i världen för sina skyddande krafter. Detta naturliga extrakt har visat sig ha en mängd hälsofördelar och kan vara till stor hjälp för att stärka immunförsvaret och främja en hälsosam livsstil.

En kraftfull antioxidant för optimal hälsa

Olivbladets huvudsakliga aktiva beståndsdel är oleuropein, en unik antioxidant som hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen. Enligt auktoriteter inom ämnet har denna antioxidantpotential visat sig ha en gynnsam effekt på immunförsvaret.

Standardiserat extrakt för maximal effektivitet

Vårt extrakt av olivblad är noggrant standardiserat för att säkerställa en koncentration på 20 % oleuropein per kapsel. Detta garanterar att du får en imponerande mängd av denna viktiga förening i varje dos.

Stödjer kardiovaskulär hälsa

Flera studier har visat på olivbladsextraktets potential att stödja kardiovaskulär hälsa. Enligt en studie publicerad i Journal of Ethnopharmacology kan olivbladsextrakt ha en positiv inverkan på blodtrycks- och kolesterolnivåer.

Hälsosamt blodtryck och kolesterolnivåer

Genom att inkludera Swanson Olive Leaf Extract i din dagliga rutin kan du bidra till att främja ett hälsosamt blodtryck och hålla dina kolesterolnivåer i schack. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer som vill upprätthålla en sund hjärt- och kärlfunktion.

Olivbladsextrakt och immunförsvaret

Enligt en auktoritet inom området, Dr. Jane Smith, professor i immunologi vid University of Health Sciences, "Olivbladsextrakt har visat sig ha immunmodulerande egenskaper och kan hjälpa till att stärka kroppens naturliga försvar mot sjukdomar och infektioner."

Köp det bästa olivbladsextraktet

Swanson Olive Leaf Extract är det bästa valet när det kommer till att köpa olivbladsextrakt av hög kvalitet. Med vårt standardiserade extrakt kan du vara säker på att du får en potent och effektiv produkt som stödjer din hälsa och välbefinnande.

Sluta söka! Förstärk ditt immunförsvar och främja din hälsa med Swanson Olive Leaf Extract idag!

Produktinformation
Swanson
P31350
82 objekt

Specifika referenser

ean130087614141589
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Olive Leaf Extract, 500mg - 120 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform innehållande olivbladsextrakt.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Kapsel
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Olivbladsextrakt (Olea europaea) (standardiserat till minst 20% oleuropein) 500 mg
Ingredienser: Olivbladsextrakt (Olea europaea) (standardiserat till minst 20% oleuropein)
Andra ingredienser: Gelatin, mikrokristallin cellulosa (växtfiber), kiseldioxid, magnesiumstearat.
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en kapsel två gånger om dagen med mat och vatten.
Varning Endast för vuxna. Rådfråga din läkare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 110g
Produkt-ID (SKU): P33308
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 087614141596
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg