• Ny
    EFX Sports - Kre-Alkalyn EFX

EFX Sports - Kre-Alkalyn EFX

379 kr
Inkl. moms
Maximera din prestation med Kre-Alkalyn EFX! Det buffrade kreatinet ger extra energi och kraft utan bieffekter. Ingen uppladdningsfas krävs och säkerheten är garanterad. Perfekt för styrke- och uthållighetsidrottare. Ta träningen till en ny nivå med Kre-Alkalyn EFX!
Variationer : 120 caps

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-24 och 2024-04-25 med hemleverans, via ombud eller box.

Kre-Alkalyn EFX: Det effektiva och säkra kreatinet för bättre prestation

Framtaget för optimal effekt och säkerhet

Kre-Alkalyn EFX är det perfekta valet för dig som vill maximera din prestation och undvika de oönskade bieffekterna som kan följa med traditionella kreatintillskott. Med Kre-Alkalyn behöver du inte längre oroa dig för vätskeansamling, illamående, magkramp eller andra obehagliga reaktioner. Detta är möjligt tack vare den banbrytande vetenskapliga innovationen bakom Kre-Alkalyn, som har tagit kreatinmonohydrat till en helt ny nivå.

Det revolutionerande buffrade kreatinet

Kre-Alkalyn är det enda kreatintillskottet i världen som aldrig omvandlas till det giftiga ämnet kreatinin. Detta beror på den effektiva buffrade formen av kreatin som används i produkten. Genom denna innovativa process absorberas kreatinet direkt av kroppen utan att oönskade biprodukter bildas. Du kan vara trygg med att du endast får ut de fördelaktiga effekterna av kreatinet, utan de potentiella negativa konsekvenserna.

Effektivt för både styrke- och uthållighetssporter

Kre-Alkalyn EFX passar perfekt för både styrke- och uthållighetsidrottare som strävar efter att förbättra sin prestation. Oavsett om du tränar för att öka muskelmassa och styrka eller för att förbättra din kondition och uthållighet, kan du dra nytta av Kre-Alkalyns effektiva egenskaper. Den lagrade formen av kreatin ger dig den extra energin och kraften du behöver för att nå dina träningsmål, utan att behöva oroa dig för negativa bieffekter.

Ingen krånglig uppladdningsfas

En stor fördel med Kre-Alkalyn är att du slipper den krångliga och kostsamma uppladdningsfasen som krävs med kreatinmonohydrat. Istället för att behöva inta kreatinet flera gånger om dagen under en viss period kan du med Kre-Alkalyn uppleva dess effekter direkt. Du behöver endast ta tillskottet på träningsdagar, vilket sparar både tid och pengar.

Säkerhet garanterad genom studier

För att säkerställa att Kre-Alkalyn är säkert och inte omvandlas till gift i kroppen har en noggrann studieanalys genomförts. Resultaten visar tydligt att Kre-Alkalyn är en trygg och effektiv produkt som kan användas för att förbättra din prestation utan att utsätta dig för risker.

Rekommenderad dosering

För optimal effekt rekommenderas en daglig dosering av 2-4 kapslar Kre-Alkalyn. Var noga med att följa de angivna doseringsanvisningarna och överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Kom ihåg att Kre-Alkalyn är ett kosttillskott och inte ska användas som ersättning för en balanserad och varierad kost. Om du är under 18 år, gravid, ammande, lider av någon sjukdom eller medicineras, bör du rådfråga läkare innan du börjar använda tillskottet. Förvara produkten utom räckhåll för barn.

Kre-Alkalyn EFX är det perfekta kreatintillskottet för dig som vill ha maximal prestation utan oönskade bieffekter. Med sin banbrytande buffrade form av kreatin ger Kre-Alkalyn dig energin och kraften du behöver för att nå dina träningsmål, oavsett om du är styrke- eller uthållighetsidrottare. Du kan lita på att produkten är säker och effektiv, tack vare de utförda studierna som garanterar dess kvalitet. Börja använda Kre-Alkalyn och ta din träning till en ny nivå av prestation och resultat!

0737190000564
101 objekt

Särskilda referenser

ean13
0737190000564
Produktinformation
Tillverkarens namn: EFX Sports
Produktnamn: Kre-Alkalyn EFX - 120 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform, innehåller buffrad form av kreatin
Näringsfakta: Portionsstorlek: 2 kapslar
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Kre-Alkalyn (buffrat kreatinmonohydrat, US Patent #6,399,661): 1500 mg
Ingredienser: Kre-Alkalyn (buffrat kreatinmonohydrat, US Patent #6,399,661)
Andra ingredienser: Kapslar (gelatin, FD&C Blue #1, FD&C Red #40), Maltodextrin, Magnesiumstearat
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta 2 kapslar 30 minuter före träning och 2 kapslar efter träning
Varning: Förvaras väl försluten på en sval och torr plats utom räckhåll för barn
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 155g
Produkt-ID (SKU): P2089
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 737190000564

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

2 andra produkter i samma kategori:

NOW Foods - Kre-Alkalyn Creatine
  • Ny

NOW Foods - Kre-Alkalyn Creatine

357 kr
Tillgänglighet: 101 I lager
Maximera muskelkraft och prestation med Kre-Alkalyn Creatine från NOW Foods. Unik form av kreatin som når muskelcellerna i maximal styrka och renhet. Stabil formula genom mag-tarmkanalen förhindrar nedbrytning och ger full effekt i muskelvävnaden. Bästa resultat utan att påverka maghälsan.