Holland & Barrett - Bromelain 1500mg - 60 tablets

139 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 48 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Bromelain 1500mg - 60 tabletter från Holland & Barrett: Naturligt enzym för matsmältning och hälsa

Holland & Barrett Bromelain tabletter hjälper till att smälta livsmedel som innehåller proteiner. Bromelain utvinns från stjälkarna på ananas och är ett naturligt enzym som främjar matsmältningens hälsa.

Hur fungerar det?

Bromelain är ett naturligt matsmältningsenzym som är ansvarigt för att bryta ned mat i olika näringsämnen. Dessa enzymer bryter ned proteiner, vilket gör att de kan absorberas lätt i tunntarmen. Bromelain i varje tablett ger 1500 mg av detta kraftfulla enzym.

Fördelar med detta kosttillskott

- Underlättar matsmältningen: Bromelain hjälper till att smälta proteiner i maten, vilket kan underlätta matsmältningen och främja näringsupptaget. - Naturligt enzym: Bromelain utvinns naturligt från ananasplantans stjälkar och är en välkänd ingrediens för matsmältningsstöd. - Vegetariskt och veganskt alternativ: Dessa tabletter är lämpliga för vegetarianer och veganer, vilket gör dem till ett bra alternativ för alla kostvanor.

Ingredienser

- Bromelain: Det aktiva enzymet som utvinns från ananasplantans stjälkar. - Fyllnadsmedel (Mikrokristallin cellulosa): Används för att ge tabletterna rätt struktur och konsistens. - Klumpförebyggande medel (Magnesiumstearat, Kiseloxid): Förhindrar att tabletterna klibbar ihop och underlättar smidig konsumtion.

Studier och forskning

Det finns flera studier som har undersökt bromelains fördelar för matsmältning och hälsa. En studie publicerad i Journal of Medicinal Food fann att bromelain kan hjälpa till att lindra symtom som halsbränna och matsmältningsbesvär. En annan studie publicerad i Journal of Ethnopharmacology visade att bromelain kan ha antiinflammatoriska egenskaper och främja vävnadsläkning.

Rekommendationer och användning

För bästa resultat rekommenderas det att ta en tablett dagligen i samband med en måltid. Det är viktigt att läsa etiketten innan användning och följa den rekommenderade dosen. Detta kosttillskott är inte avsett att ersätta en varierad och balanserad kost. Sammanfattningsvis är Holland & Barrett Bromelain 1500mg tabletter ett naturligt tillskott som kan främja matsmältningens hälsa genom att underlätta nedbrytningen av proteiner i maten. Med sitt vegetariska och veganska alternativ passar det en bredare publik. Låt detta kraftfulla enzym vara en del av din hälsosamma livsstil och stödja din matsmältning på ett naturligt sätt.


Vegan Vegetarian

Produktinformation
Holland & Barrett
P43699
96 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Holland & Barrett
Produktnamn: Bromelain, 1500mg - 60 tabletter
Näringsfakta: Portionstorlek: 3 tabletter
Portioner per förpackning: 20
Mängd per servering: Bromelain: 1500 mg
Ingredienser: Bromelain
Andra ingredienser: Bromelain, Fyllnadsmedel (Mikrokristallin cellulosa), Klumpförebyggande medel (Magnesiumstearat, Kiseloxid)
Rekommenderad användning: Ta en tablett tre gånger dagligen, helst i samband med måltider. Överskrid inte den angivna dosen.
Varning: Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Om du är gravid, ammar, tar några mediciner eller är under medicinsk övervakning, kontakta läkare eller hälso- och sjukvårdspersonal innan användning. Avbryt användningen och kontakta läkare om oönskade reaktioner uppstår. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras svalt och torrt. Använd inte om förseglingen under locket är bruten eller saknas.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 64g
Produkt-ID (SKU): P43699
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5059604469282
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg