BioTech USA - Synephrine - 60 caps

90 kr 129 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 17 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

BioTech USA - Synephrine - 60 caps

Uppiggande synefrintabletter för ökad energi och effektiv fettförbränning

Upplev fördelarna med BioTech USA - Synephrine, kosttillskottet som ger dig en uppiggande effekt och främjar fettförbränningen. Med dess termogena egenskaper och förmåga att minska hungerskänslor är detta en perfekt kompanjon för dig som tränar hårt och strävar efter att nå dina mål.

Ökad energi och ämnesomsättning

Synefrin är en kraftfull substans som bidrar till ökad energiförbrukning och ökad ämnesomsättning. Genom att ta BioTech USA - Synephrine kan du öka din kroppstemperatur och på så vis stimulera din ämnesomsättning. Detta resulterar i en effektivare fettförbränning och hjälper dig att uppnå dina viktminskningsmål.

Effektiv fettförbränning och minskade hungerskänslor

När det kommer till fettförbränning är BioTech USA - Synephrine ett utmärkt val. Dess unika sammansättning och termogena egenskaper gör det till en effektiv partner i din viktminskningsresa. Dessutom kan det hjälpa till att minska hungerskänslor, vilket kan vara till stor hjälp under en diet.

Bra tillskott vid diet

Synefrin har visat sig vara särskilt fördelaktigt för personer som följer en diet. Dess uppiggande effekt och förmåga att öka kroppstemperaturen ger dig en extra energiboost under träningen. För de som har byggt upp en tolerans mot koffein kan BioTech USA - Synephrine vara ett utmärkt alternativ. Detta kosttillskott påverkar det centrala nervsystemet och ger en långvarig uppiggande effekt.

Vid intag av BioTech USA - Synephrine är doseringsförslaget att ta 1 kapsel dagligen. Varje förpackning innehåller 60 kapslar, vilket ger dig tillräckligt med tillskott för en längre tid.

Denna produkt är veganvänlig och kommer i form av kapslar. Dessutom är den fri från ägg, aspartam, fisk, gluten, koffein, kolsyra, laktos, mjölk, mjölkprotein, nötter, palmolja, socker och soja. Detta gör den till ett pålitligt val för personer med olika kostbehov och intoleranser.

Ge din träning och viktminskning en extra boost med BioTech USA - Synephrine. Upplev ökad energi, effektiv fettförbränning och minskade hungerskänslor för att nå dina mål på ett snabbt och hållbart sätt.

IngrediensförteckningIngrediensförteckning


BioTechUSASynefrin - 60 kapslarLivsmedelstillskott i kapselform som innehåller synefrin.NäringsinnehållPortionsstorlek: 1 kapselPortioner per behållare: 60IngredienserMängdPer portionCitrus aurantium-extrakt 162 mg-varav synefrin10 mg%RI**Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier.Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på dinkaloribehov.Ingredienser: Extrakt av Citrus aurantium, - varavsynefrinAndra ingredienser: Fyllnadsmedel (kalciumfosfater),extrakt av pomerans 19,6 % [ pomerans (Citrusaurantium) fruktextrakt, maltodextrin], kapselskal[gelatin, glaseringsmedel (shellack), färg (järnoxider ochhydroxider), surhetsreglerande medel (ammoniumhydroxid),surhetsreglerande medel (kaliumhydroxid)], klumpförebyggande medel(magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).Tillverkad i en anläggning där mjölk, ägg och gluten tillverkas,soja, kräftdjur, svaveldioxid och nötter.som innehåller livsmedel.Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen med ett glasvatten. Överskrid inte den rekommenderade dosen!Varning: Förvaras utom räckhåll för barn. Livsmedelkosttillskott ersätter inte en balanserad kost ochhälsosam livsstil. Rekommenderas inte för personer medmedicinska tillstånd och/eller som tar mediciner, inte heller förbarn och gravida eller ammande kvinnor. Butikprodukten tätt stängd på en sval och torr plats. Efter öppningta inte bort kiselpåsen!

Produktinformation
BioTech USA
P37515
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg