• Ny
    Better You - B-complete Daily Oral Spray, Natural Peach

Better You - B-complete Daily Oral Spray, Natural Peach

175 kr
Inkl. moms
Få en energikick utan koffein eller socker med Better You - B-complete Daily Oral Spray. Den snabba och effektiva absorptionen ger dig en fullständig B-vitaminprofil för att bekämpa trötthet och utmattning. Smaka på den naturliga persika-, plommon- och hallonsmaken varje dag för en hälsosam energiboost.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Better You - B-complete Daily Oral Spray, Natural Peach

Fördelar:

  • Levererar en expertblandning av alla 8 B-vitaminer för att stödja energimetabolismen
  • Hjälper till att minska trötthet och utmattning
  • Snabb och effektiv absorption genom oral spray
  • Innehåller de mest biotillgängliga formerna av B12 och B9
  • En koffein- och sockerfri lösning för energibaserade kosttillskott

Levererar fullt B-komplex av vitaminer

Better You - B-complete Daily Oral Spray är en expertblandning av alla 8 B-vitaminer som är avgörande för att stödja kroppens naturliga energiproduktion. B-vitaminer arbetar tillsammans och spelar en viktig roll i flera metaboliska processer i kroppen. Genom att tillhandahålla en fullständig B-vitaminprofil i varje spray, hjälper detta kosttillskott till att säkerställa att din kropp får de näringsämnen den behöver för att fungera optimalt.

Stöder naturlig energiproduktion

En brist på B-vitaminer kan leda till trötthet och utmattning. Better You - B-complete Daily Oral Spray innehåller en optimal blandning av B-vitaminer, inklusive B12 och B9, som spelar en nyckelroll i kroppens energiomsättning. Genom att tillföra dessa viktiga vitaminer hjälper detta kosttillskott till att stödja din naturliga energiproduktion och bekämpa trötthet och utmattning.

Innehåller de mest aktiva formerna av B12 och B9

Better You - B-complete Daily Oral Spray använder de mest biotillgängliga formerna av B12 och B9 för optimal absorption och effektivitet. Både adenosylkobalamin och metylkobalamin, de två naturliga formerna av B12, finns i sprayen för att säkerställa att din kropp kan utnyttja dessa viktiga vitaminer på bästa sätt. Dessutom innehåller sprayen metylfolat, den mest aktiva formen av B9, för att ge ytterligare stöd för energiproduktion och välbefinnande.

En koffein- och sockerfri lösning för energibaserade kosttillskott

Många energitillskott på marknaden innehåller koffein och socker för att ge en snabb energikick. Better You - B-complete Daily Oral Spray erbjuder en annan strategi. Den är formulerad utan koffein och socker, vilket ger en hälsosam och hållbar energilösning. Genom att tillhandahålla de nödvändiga B-vitaminerna som kroppen behöver för att producera energi, hjälper detta kostt illskott till att främja naturlig och långvarig energi utan beroendeframkallande ämnen.

Levererar näringsämnen direkt till blodomloppet för snabbt upptag

Better You - B-complete Daily Oral Spray är utformad för att leverera näringsämnen direkt till blodomloppet genom den inre kindens munslemhinna. Genom att applicera sprayen i munnen absorberas de små dropparna snabbt och effektivt, vilket ger ett snabbt och pålitligt upptag av B-vitaminerna. Detta ger en fördel jämfört med traditionella kosttillskott i tablettform, som först måste brytas ner och bearbetas av mag-tarmkanalen innan näringsämnena kan absorberas.

Smakande, naturlig smak av persika, plommon och hallon

Den naturliga persika-, plommon- och hallonsmaken gör Better You - B-complete Daily Oral Spray till en trevlig upplevelse varje gång du använder den. Den behagliga smaken gör att användningen blir enklare och roligare, särskilt för dem som har svårt att svälja piller eller kapslar. Dessutom är sprayen fri från konstgjorda sötningsmedel och färger, vilket gör den till ett hälsosamt val för att tillgodose ditt behov av B-vitaminer.

Vikten av B-komplexa vitaminer

B-vitaminer spelar en avgörande roll i kroppens hälsa och välbefinnande. Här är några av de viktigaste fördelarna med B-komplexa vitaminer:

Biotin (B7) bidrar till upprätthållandet av normalt hår och hud

Biotin, även känt som vitamin B7 eller vitamin H, är känd för sin roll i att upprätthålla normalt hår och hud. Det är en viktig komponent i proteiner som behövs för hårets och hudens struktur och hälsa. Genom att tillföra en tillräcklig mängd biotin kan Better You - B-complete Daily Oral Spray hjälpa till att främja friskt hår och hud.

B6 och folat (B9) bidrar till immunförsvarets normala funktion

B-vitaminerna B6 och B9, även känd som folat eller folsyra, spelar en viktig roll i immunförsvarets funktion. De är involverade i produktionen av vita blodkroppar och antikroppar som bekämpar infektioner och sjukdomar. Genom att stödja immunsystemet hjälper Better You - B-complete Daily Oral Spray till att upprätthålla en stark och hälsosam kropp som är bättre rustad att bekämpa sjukdomar.

B3 och B5 bidrar till normal funktion av nervsystemet och psykologisk funktion

B-vitaminerna B3 och B5 spelar en ny ckelroll i nervsystemets funktion och psykologiskt välbefinnande. B3, även känt som niacin, är involverad i produktionen av signalsubstanser i hjärnan och kan hjälpa till att förbättra humöret och minska ångest. B5, även känt som pantotensyra, är viktig för produktionen av neurotransmittorer och hormoner som reglerar humör och stressrespons. Genom att tillhandahålla dessa B-vitaminer kan Better You - B-complete Daily Oral Spray hjälpa till att stödja nervsystemets funktion och bidra till en balanserad och positiv mental hälsa.

Riboflavin (B2) hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och bibehålla friska röda blodkroppar

Riboflavin, eller vitamin B2, är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och skador från fria radikaler. Det spelar också en viktig roll i produktionen av röda blodkroppar, som är ansvariga för att transportera syre runt i kroppen. Genom att tillföra riboflavin kan Better You - B-complete Daily Oral Spray hjälpa till att upprätthålla friska celler och främja en optimal syretransport i kroppen.

B5 och B12 bidrar till normal energiomsättning för att hjälpa till att minska trötthet och utmattning

B-vitaminerna B5 och B12 är viktiga för energiomsättningen i kroppen. B5, även känt som pantotensyra, är involverad i nedbrytningen av kolhydrater, fetter och proteiner för att producera energi. B12 är också nödvändigt för energiproduktionen och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Genom att tillhandahålla dessa viktiga B-vitaminer hjälper Better You - B-complete Daily Oral Spray till att stödja kroppens energiomsättning och främja en känsla av vitalitet och välbefinnande.

Aktiv metylfolat - Quatrefolic

Traditionella B-komplexa kosttillskott kan innehålla en syntetisk form av folsyra som källa till folat. Denna form av folsyra är inte biologiskt aktiv och måste omvandlas via flera steg i kroppen innan den kan användas. Better You - B-complete Daily Oral Spray använder Quatrefolic®, en form av metylfolat, som är den mest aktiva formen av folat och kan lätt användas av kroppen. Genom att tillhandahålla metylfolat säkerställer detta kosttillskott optimal absorption och effektivitet, vilket ger dig bästa möjliga fördelar av B-vitaminet B9.

Forskning om B-vitaminer och energimetabolism

Forskning har visat på det viktiga sambandet mellan B-vitaminer och energimetabolism . B-vitaminer spelar en nyckelroll i processerna för att bryta ner kolhydrater, fetter och proteiner och omvandla dem till användbar energi i kroppen. En studie publicerad i tidningen "Nutrients" fann att brist på B-vitaminer kan leda till nedsatt energiproduktion och ökad trötthet och utmattning. Genom att tillföra ett komplett spektrum av B-vitaminer kan Better You - B-complete Daily Oral Spray hjälpa till att stödja energiomsättningen och bekämpa trötthet och utmattning.

Användning och rekommenderad dosering

Better You - B-complete Daily Oral Spray är en enkel och bekväm lösning för att tillgodose ditt behov av B-vitaminer. För att använda sprayen ska du skaka flaskan väl och spraya fyra gånger i munnen, antingen direkt på insidan av kinden eller på insidan av kinden och tungan. Spraya inte mot halsen eller svalget. Varje spray ger en exakt dos av B-vitaminer för optimalt upptag och resultat.

Det rekommenderas att använda Better You - B-complete Daily Oral Spray en gång om dagen, helst på morgonen. Detta säkerställer att din kropp får en konstant tillförsel av B-vitaminer för att stödja energiproduktionen under hela dagen. Flaskan innehåller 32 dagliga doser, vilket ger dig en månads förbrukning i varje förpackning.

Det är viktigt att följa den rekommenderade doseringen och inte överskrida den. Överdosering av vissa B-vitaminer kan vara skadligt och det är alltid bäst att rådgöra med en läkare eller hälsoexpert om du har några specifika hälsoproblem eller befinner dig i ett speciellt medicinskt tillstånd.

Better You - B-complete Daily Oral Spray levereras i en kolnegativ, växtbaserad förpackning för att minimera dess miljöpåverkan. Förpackningen är också praktisk och lätt att ta med sig på resor eller för daglig användning.

Sammanfattning

Better You - B-complete Daily Oral Spray är en expertformulerad blandning av alla 8 B-vitaminer som är nödvändiga för att stödja din kropps naturliga energiproduktion. Genom att tillhandahålla de mest biotillgängliga formerna av B12 och B9, hjälper denna oral spray till att säkerställa optimal absorption och effektivitet.

Med sin snabba och effektiva absorption genom munhinnan ger sprayen en direkt leverans av näringsämnen till blodomloppet för snabbt upptag och resultat. Dess välsmakande naturliga persika-, plommon- och hallonsmak gör användningen trevlig och enkel.

Better You - B-complete Daily Oral Spray är en koffein- och sockerfri lösning för energibaser ade kosttillskott. Genom att tillhandahålla de nödvändiga B-vitaminerna stöder den naturlig energiproduktion och hjälper till att minska trötthet och utmattning utan beroendeframkallande ämnen.

Medvetenheten om vikten av B-vitaminer för energimetabolism och övergripande hälsa har ökat, och Better You - B-complete Daily Oral Spray ger dig en praktisk och effektiv metod för att tillgodose ditt behov av dessa viktiga näringsämnen.

Ta hand om din energi och välbefinnande med Better You - B-complete Daily Oral Spray och upplev fördelarna av ett fullständigt B-komplex av vitaminer.


Vegan

0000096191736
4 objekt

Särskilda referenser

ean13
0000096191736
Produktinformation
Tillverkarens namn: BetterYou
Produktnamn: B-complete Daily Oral Spray, Natural Peach, Plum & Raspberry - 25 ml.
Produktbeskrivning: Kosttillskott i flytande form som innehåller vitaminer, mineraler, konserveringsmedel, sockeralkoholer och smakämnen.
Näringsfakta: Portionstorlek: 4 Sprays
Portioner per förpackning: 32
Mängd per servering: Thiamin (Vitamin B1): 0.55 mg
Riboflavin (Vitamin B2): 1.05 mg
Niacin (Vitamin B3): 8 mg
Vitamin B6: 2.8 mg
Folsyra (Vitamin B9) (som metylfolat, som Quatrefolic): 200 µg
Vitamin B12 (som adenosylkobalamin och metylkobalamin): 100 µg
Biotin (Vitamin B7): 50 µg
Pantotensyra (Vitamin B5): 4.5 mg
Ingredienser: Niacin (Vitamin B3), Pantotensyra (Vitamin B5), Vitamin B6, Riboflavin (Vitamin B2), Thiamin (Vitamin B1), Folsyra (Vitamin B9) (som metylfolat, som Quatrefolic), Vitamin B12 (som adenosylkobalamin och metylkobalamin), Biotin (Vitamin B7)
Andra ingredienser: Vatten, förtunningsmedel (xylitol), niacinamid (B3), kalcium-D-pantotenat (B5), surhetsreglerande medel (citronsyra), pyridoxinhydroklorid (B6), riboflavin 5-fosfatnatrium (B2), konserveringsmedel (kaliumsorbat), folsyra [som (6S)-5-metyltetrafolsyra, glukosaminsalt (Quatrefolic)] (B9), tiaminmononitrat (B1), naturlig smaksättning (persika, plommon och hallon), 5-deoxyadenosylkobalamin (B12), metylkobalamin (B12), D-biotin (B7)
Rekommenderad användning: Inledande användning: tryck pumpen 3 gånger för att få vätskan att flöda.
Vuxna: använd 4 sprayer per dag, tagna tillsammans eller separat
Behöver inte tas med mat eller vatten, kan tas när som helst på dagen och kombineras med våra andra munsprayer.
Enhetstyp: Flytande
Nettovikt: 50g
Produkt-ID (SKU): P37566
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 96191736
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Holland & Barrett - Folic Acid 400mcg
  • Ny

Holland & Barrett - Folic Acid 400mcg

76 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Få det nödvändiga näringsstödet för en hälsosam graviditet med Holland & Barrett Folic Acid 400mcg. Innehåller folsyra och vitamin D3 för att stödja fostrets utveckling och minska risken för fosterskador. En pålitlig partner för din hälsa och ditt barns framtida hälsa.
Reflex Nutrition - Nexgen Pro Sports Multivitamin - 90 caps
  • Ny

Reflex Nutrition - Nexgen Pro Sports...

281 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
Maximera träningen med Reflex Nutrition Nexgen Pro Sports Multivitamin. Innehåller högkvalitativa vitaminer och mineraler, patenterade ingredienser och antioxidantstöd för optimal hälsa och prestation. Fyll näringsmässiga luckor och upprätthåll en balanserad livsstil med Nexgen Pro Sports Multivitamin.
Puritan's Pride - Ultra Vita Man™ Time Release
  • Ny
  • Slut i Lager

Puritan's Pride - Ultra Vita Man™ Time Release

491 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få enastående hälsa med Puritan's Pride - Ultra Vita Man™ Time Release. Speciellt utformad för mäns näringsbehov. Stödjer hjärt-kärlhälsa och ger antioxidant- och immunstöd. Inga konstgjorda tillsatser, bara naturliga ingredienser. Ta din hälsa till nästa nivå idag!
ActiKid - Magic Beans Multi-Vitamin
  • Ny

ActiKid - Magic Beans Multi-Vitamin

228 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Ge ditt barn ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin för hälsa och välbefinnande. Innehåller 12 viktiga vitaminer och mineraler, stödjer immunsystemet, skelettutveckling och ger skydd mot oxidativ stress. Vegetarisk, gelatinfri, glutenfri och utan tillsatser.
Trace Minerals - Liquid Multi Vitamin-Mineral
  • Ny

Trace Minerals - Liquid Multi Vitamin-Mineral

782 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Trace Minerals - Liquid Multi Vitamin-Mineral är ett allt-i-ett flytande tillskott som främjar prenatal näring, stödjer benhälsa och ökar energi och uthållighet. Med kalcium, B-vitaminer och antioxidantvitaminer ger detta tillskott en bred spektrum av näringsämnen.