• Ny
    MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray

MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray

343 kr
Inkl. moms
MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray är det perfekta tillskottet för veganer och de som föredrar icke-GMO-produkter. Tillverkad av naturlig lav, främjar den immunfunktionen och benhälsan. Enkel att använda och smaklös.
Variationer : 30 ml.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Sista produkten i lager

Betalningar

Få 5 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 4 timmar och 53 minuter och få det levererad mellan den 2024-04-19 och 2024-04-22 med hemleverans, via ombud eller box.

MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray

Fördelar:

  • 100% vegansk och icke-GMO
  • Tillverkad av naturlig lav
  • Hjälper till att stödja immunfunktionen
  • Främjar benhälsa och kalciumabsorption
  • Enkel att använda och smaklös

100% vegansk och icke-GMO

MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray är ett perfekt tillskott för veganer och de som föredrar en icke-GMO-livsstil. Många D3-tillskott på marknaden kommer från lanolin, vilket är fettet från lammull. Dessa tillskott kan vara mindre lämpliga för veganer och de som vill undvika animaliska produkter. Med MaryRuth Organics kan du vara säker på att produkten är helt vegansk och fri från genetiskt modifierade organismer (GMO).

Tillverkad av naturlig lav

MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray är gjord av naturlig lav, vilket ger en ren och hållbar källa till D3-vitamin. Lav är en unik organism som kan producera D3-vitamin när den utsätts för solljus. Detta gör lav till en utmärkt källa för veganskt D3-tillskott, då det inte involverar användningen av animaliska produkter. Dessutom är lavproduktionen mindre miljöbelastande än traditionella metoder för att få D3-vitamin från animaliska källor.

Hjälper till att stödja immunfunktionen

D3-vitamin, eller kolekalciferol, spelar en viktig roll i att stödja immunfunktionen. Det bidrar till att reglera och stärka immunsystemets svar på infektioner och sjukdomar. Forskning har visat att D3-vitamin kan vara involverat i att aktivera och reglera olika komponenter i immunsystemet, inklusive T-celler och makrofager. Genom att säkerställa tillräckliga nivåer av D3-vitamin i kroppen kan MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray bidra till att upprätthålla en sund immunfunktion.

Främjar benhälsa och kalciumabsorption

En av de mest kända funktionerna hos D3-vitamin är dess förmåga att hjälpa kroppen att absorbera kalcium och fosfor, vilket är avgörande för att upprätthålla starka och friska ben. Genom att säkerställa tillräckliga nivåer av D3-vitamin i kroppen kan MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray bidra till att förbättra benhälsan och minska risken för benskörhet och andra skelettförhållanden. Det är särskilt vikt igt för personer som har svårt att få tillräckligt med D3-vitamin genom solbestrålning eller kost.

Enkel att använda och smaklös

MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray erbjuder enkel användning och kommer i form av en spray. Detta gör det bekvämt att ta sin dagliga dos av D3-vitamin utan att behöva svälja piller eller kapslar. Sprayen är smaklös och har en subtil olivoljesmak, vilket gör den lätt att konsumera för alla åldrar. Detta är särskilt fördelaktigt för personer som har svårt att svälja piller eller har känslighet för smaker.

Forskning om D-vitamin

D-vitamin har varit föremål för omfattande forskning på grund av dess mångsidiga roll i kroppen. Utöver dess kända funktioner som att stödja immunfunktionen och främja benhälsa finns det pågående studier som undersöker andra möjliga fördelar med D-vitamin. Forskning har visat att D-vitamin kan vara involverat i regleringen av över 200 gener i kroppen och har kopplats till olika hälsofördelar, inklusive hjärt-kärlhälsa, mental hälsa, hormonell balans och förebyggande av vissa typer av cancer.

Viktiga riktlinjer för D-vitaminnivåer

Det är viktigt att säkerställa tillräckliga nivåer av D-vitamin i kroppen för att främja övergripande hälsa och välbefinnande. Det bästa sättet att få D-vitamin är genom att utsätta huden för solen, men detta kan vara utmanande på vissa geografiska platser och under vissa årstider. Många människor har också begränsad exponering för solen på grund av deras livsstil eller arbetsmiljö. Därför kan tillskott som MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray vara ett utmärkt alternativ för att komplettera D-vitaminbehoven och säkerställa optimala nivåer i kroppen.

Säker och pålitlig kvalitet

MaryRuth Organics är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och säkra tillskott till sina kunder. Vegan Vitamin D3 Liquid Spray är noggrant formulerad och tillverkad för att upprätthålla en hög standard av renhet och effektivitet. Produkten är fri från onödiga tillsatser, konstgjorda färger eller smaker, och innehåller inga konserveringsmedel. MaryRuth Organics strävar efter att erbjuda sina kunder det bästa inom hälsotillskott, och deras D3-spray är inget undantag.

Sammanfattning

MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray är det perfekta tillskottet för veganer och de som föredrar icke-GMO-produkter. Den tillverkas av naturlig lav och är en pålitlig källa till D3-vitamin. Med förmågan att främja immunfunktionen, stödja benhälsa och vara lätt att använda, är denna smaklösa spray ett utmärkt val för att säkerställa tillräckliga D-vitaminnivåer. Medan forskningen kring D-vitamin fortsätter att utvecklas, är det viktigt att vara medveten om dess betydelse för kroppens övergripande hälsa. Med MaryRuth Organics - Vegan Vitamin D3 Liquid Spray kan du vara säker på att du får tillräckligt av detta viktiga vitamin och stödjer din hälsa på ett ansvarsfullt sätt.


Icke-GMOVegan

0861212000345
1 Produkt

Särskilda referenser

ean13
0861212000345
Produktinformation
Tillverkarens namn: MaryRuth Organics
Produktnamn: Vegan Vitamin D3 Liquid Spray - 30 ml.
Näringsfakta: Portionstorlek: 8 sprays (1 ml)
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Vitamin D3 (som kolekalciferol): 20 µg
Ingredienser: Vitamin D3 (som kolekalciferol)
Andra ingredienser: Ekologisk olivolja
Rekommenderad användning: Skaka väl före användning. Ta en gång dagligen direkt i munnen. Använd följande doseringstabell för att bedöma dosering eller följ läkarens eller hälso- och sjukvårdspersonalens rekommendationer:
Spädbarn (6-12 månader): Upp till 4 sprayer (10 mcg)
Barn (1-13 år): Upp till 6 sprayer (15 mcg)
Vuxna (14+ år): Upp till 8 sprayer (20 mcg)
Gravida/ammande: Upp till 6 sprayer (15 mcg)
Varning: Förvara utom räckhåll för barn vid risk för oavsiktlig överdosering eller kvävning. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 85g
Produkt-ID (SKU): P45109
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 861212000345
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori: