Life Extension - Benfotiamine with Thiamine, 100mg - 120 vcaps

285 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 2 timmar och 27 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Life Extension - Benfotiamine with Thiamine, 100mg - 120 vcaps

Vad är Benfotiamine med Tiamin?

Benfotiamine med Tiamin är ett kosttillskott som erbjuder stöd för hälsosam blodsockermetabolism och skyddar kroppens vävnader mot avancerade glykationsprodukter och oxidativ stress. Detta unika tillskott kombinerar benfotiamin och tiamin. Benfotiamin är en fettlöslig form av vitamin B1 (tiamin) som har förmågan att lättare tränga in i cellerna jämfört med den vattenlösliga formen av tiamin som finns i vanliga kosttillskott. Genom att använda Benfotiamine with Thiamine kan du främja optimala tiaminnivåer, vilket är viktigt för att stödja hjärt-kärlhälsa, skydda mot avancerade glykationsprodukter och oxidativ stress samt främja hälsosam blodsockermetabolism.

Fördelar med Benfotiamine med Tiamin

Benfotiamine med Tiamin har flera fördelar som kan hjälpa till att främja hälsosam blodsockermetabolism och skydda kroppens vävnader mot avancerade glykationsprodukter och oxidativ stress. Här är några av fördelarna:

Stödjer hälsosam blodsockermetabolism

Benfotiamine med Tiamin kan främja hälsosam metabolism av glukos och bibehålla normala blodsockernivåer.

Främjar optimala tiaminnivåer

Benfotiamine med Tiamin kan hjälpa till att upprätthålla optimala nivåer av tiamin, vilket är viktigt för att stödja hjärt-kärlhälsa och metabolisk hälsa.

Skyddar mot avancerade glykationsprodukter

Benfotiamine med Tiamin kan bidra till att skydda kroppens vävnader mot avancerade glykationsprodukter. Dessa produkter bildas när glukos binder till proteiner i kroppen och kan vara skadliga för vävnaderna.

Ger stöd mot oxidativ stress

Benfotiamine med Tiamin kan hjälpa till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Oxidativ stress kan skada cellerna och bidra till utvecklingen av olika hälsoproblem.

Hur fungerar Benfotiamine med Tiamin?

Benfotiamine med Tiamin fungerar genom att tillhandahålla en fettlöslig form av tiamin som är mer biotillgänglig än den vattenlösliga formen som vanligtvis finns i kosttillskott. Denna fettlösliga form av tiamin kan enklare tränga in i cellerna och därmed snabbare och mer effekt ivt stödja hälsosam blodsockermetabolism samt skydda kroppens vävnader mot avancerade glykationsprodukter och oxidativ stress. Tiamin fungerar som en kofaktor för enzymet transketolas i pentosfosfatvägen, vilket är viktigt för att stödja hälsosam blodsockermetabolism och hjälpa till att producera produkter som behövs för fettsyntes, aminosyror och nukleotider. En studie visade att benfotiamin ökade transketolasaktiviteten i cellkulturer med 300% jämfört med 20% för tiamin, vilket kan gynna hjärt-kärlhälsan. Benfotiamine med Tiamin kan också hjälpa till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress genom att främja uttrycket av en antioxidant kallad Nrf2 och samtidigt hämma uttrycket av en proinflammatorisk faktor kallad NF-kB. Ytterligare studier har visat att benfotiamin kan främja hälsosam hjärnfunktion genom att hämma bildandet av neurofibrillära knutar och skador på tau-protein i hjärnvävnad samt främja god cellfunktion i endotelceller.

Vad finns det i Life Extension - Benfotiamine with Thiamine?

Life Extension - Benfotiamine with Thiamine innehåller 25 mg tiamin (som tiamin HCl) och 100 mg benfotiamin per kapsel. Övriga ingredienser inkluderar mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk cellulosa (kapsel), kiseldioxid och vegetabiliskt stearat.

Användning och dosering

För att använda Life Extension - Benfotiamine with Thiamine, ta en kapsel fyra gånger dagligen eller enligt rekommendation från en hälsorådgivare. Detta kosttillskott är lämpligt för vegetarianer och veganer. Genom att använda Life Extension - Benfotiamine with Thiamine kan du stödja hälsosam blodsockermetabolism, skydda kroppens vävnader mot avancerade glykationsprodukter och oxidativ stress samt främja optimala tiaminnivåer. Ta hand om din hälsa och ge din kropp det stöd den behöver med detta högkvalitativa kosttillskott.

Gluten freeNon-GMO

Produktinformation
Life Extension
P34815
100 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Life Extension
Produktnamn: Benfotiamine med tiamin, 100 mg - 120 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapslar. Innehåller cellulosa
Näringsfakta: Portionsstorlek: 1 vegetarisk kapsel
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Tiamin (vitamin B1) (som tiamin HCl): 25 mg
Benfotiamine: 100 mg
Ingredienser: Benfotiamine, Tiamin (vitamin B1) (som tiamin HCl)
Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk cellulosa (kapsel), kiseldioxid, vegetabilisk stearat
Rekommenderad användning: Ta en (1) kapsel fyra gånger dagligen med eller utan mat, eller enligt rekommendation från vårdpersonal
Varning: Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Köp inte om förseglingen är bruten eller skadad. Vid användning av kosttillskott, kontakta din läkare om du genomgår behandling för en medicinsk åkomma eller om du är gravid eller ammar
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 85 g
Produkt-ID (SKU): P34815
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 737870920120
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg