Swanson - Razberi-K, 200mg Double Strength - 60 vcaps

129 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 200mg - 60 vcaps

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 2 timmar och 31 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Swanson - Razberi-K, 200 mg Double Strength - 60 vcaps

Fördelar

  • Dubbelstyrka hallonketontillskott
  • 200 mg hallonketoner per vegetabilisk kapsel
  • Dubbla viktkontrollkraften

Adiponectin Management

Razberi-K är den ursprungliga hallonketoningrediensen bakom den otroligt populära viktminskningsrörelsen som har tagit över de senaste månaderna. Det har blivit en nationell snackis bland dem som söker viktminskningslösningar, eftersom preliminär forskning har visat att hallonketoner kan vara lovande för viktminskning genom att agera på flera sätt för att stimulera fettvävnadsförlust.

Swanson har nu omformulerat det ursprungliga tillskottet för att ge dubbel styrka och ännu starkare potential. Varje vegetabilisk kapsel av vår nya Double-Strength Razberi-K innehåller hela 200 mg hallonketoner. Tillsammans med regelbunden motion och en välbalanserad kost av hälsosam mat erbjuder vår Razberi-K ett stimulantfritt stöd för att hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål.

Hur fungerar Razberi-K?

Razberi-K är känt för sin förmåga att påverka adiponectin, ett hormon som produceras av fettvävnaden och som spelar en roll i regleringen av ämnesomsättningen och insulinkänsligheten. Studier har visat att låga nivåer av adiponectin är förknippade med fetma och andra metabola störningar, medan högre nivåer har kopplats till ökad fettförbränning och förbättrad insulinkontroll.

Genom att öka adiponectinnivåerna kan Razberi-K potentiellt främja viktminskning och förbättra ämnesomsättningen. Detta kan ge fördelar som ökad fettförbränning, minskad aptit och en förbättrad förmåga att kontrollera kroppsvikten.

Viktminskning genom flera vägar

En av fördelarna med Razberi-K är dess förmåga att agera genom flera vägar för att främja viktminskning. För det första kan det öka lipolysen, processen där fettceller bryts ned och frisätter fettsyror. Detta kan leda till ökad fettförbränning och minskad lagring av fett i kroppen.

För det andra kan Razberi-K öka den termogena aktiviteten i kroppen. Termogenes är den process där kroppen genererar värme och förbränner kalorier för att producera energi. Genom att öka den term ogena aktiviteten kan Razberi-K bidra till ökad energiförbrukning och därmed främja viktminskning.

Utöver dessa mekanismer kan Razberi-K också bidra till att hämma fettcellernas tillväxt och differentiering. Detta kan minska bildandet av nya fettceller och förhindra ackumulering av fett i kroppen.

Vetenskapliga studier om Razberi-K

Det finns flera vetenskapliga studier som har undersökt effekterna av Razberi-K på viktminskning och fettförbränning. En studie publicerad i tidskriften Life Sciences fann att hallonketoner, inklusive Razberi-K, kan öka lipolysen och frisätta fettsyror från fettvävnaden hos råttor. Detta tyder på att Razberi-K kan ha liknande effekter hos människor och kan bidra till viktminskning genom ökad fettförbränning.

En annan studie publicerad i Journal of the International Society of Sports Nutrition undersökte effekterna av hallonketoner på fettmassa hos människor. Resultaten visade att deltagarna som tog hallonketoner upplevde en signifikant minskning av kroppsfettet jämfört med placebogruppen. Detta tyder på att Razberi-K kan vara en effektiv tillskott för att främja viktminskning hos människor.

Användning och dosering

För att få optimala resultat rekommenderas det att ta en kapsel Razberi-K, med 200 mg hallonketoner, dagligen. Kapslarna är vegetabiliska och lätt att svälja. Det är bäst att ta dem tillsammans med en måltid för att underlätta absorptionen av näringsämnena.

Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte ersätter en balanserad kost och regelbunden motion. Razberi-K är utformat som ett komplement till en hälsosam livsstil för att maximera viktminskningsresultaten.

Sammanfattning

Swanson - Razberi-K, 200 mg Double Strength, är ett hallonketontillskott som erbjuder dubbel styrka för att främja viktminskning och fettförbränning. Med 200 mg hallonketoner per kapsel ger Razberi-K en potent dos av denna unika ingrediens.

Genom att påverka adiponectin och agera genom flera vägar kan Razberi-K hjälpa till att öka fettförbränningen, minska aptiten och förbättra viktkontrollen. Studier har visat att Razberi-K kan ha positiva effekter på viktminskning och fettförbränning hos både djur och människor.

Genom att kombinera Razberi-K med regelbunden motion och en hälsosam kost kan du maximera dina viktminskningsresultat och uppnå dina mål. Varje förpackning av Swanson - Razberi-K innehåller 60 vegetabiliska kapslar, vilket ger dig en månads leverans av detta effektiva tillskott.

Sätt fart på din viktminskningsresa med Swanson - Razberi-K, 200 mg Double Strength, och upplev fördelarna av hallonketoner för att nå dina viktkontrollmål.

VegetarianProduktinformation
Swanson
P36364
10 objekt

Specifika referenser

ean130087614040769
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Double Strength Razberi-K, 200mg - 60 vcaps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i form av vegetabiliska kapslar som innehåller hallonketoner.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Veggie Capsule
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Razberi-K hallonketoner [4- (4-hydroxifenyl) butan-2-on] 200 mg
Ingredienser: Razberi-K hallonketoner [4- (4-hydroxifenyl) butan-2-on]
Andra ingredienser: Ris mjöl, hypromellos (vegetabilisk kapsel), magnesiumstearat.
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en vegetabilisk kapsel två gånger om dagen, med eller före en måltid med vatten.
Varning Endast för vuxna. Ta inte denna produkt om du är gravid eller ammar. Rådfråga din vårdgivare innan du använder denna eller någon annan produkt om du tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 40g
Produkt-ID (SKU): P36364
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 087614040769
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg