Biotech Egg White Brownie 600G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Biotech Äggvit Brownie 600G

  • Med vassleprotein, kollagen och rismjöl
  • Snabb och enkel att tillaga
  • Innehåller inget tillsatt socker*
  • Glutenfri
  • li>
  • Palmö ;Oljefri

*Innehåller naturligt socker

146,00 kr Inkl. moms

130,36 kr Exkl. moms

CHOKLADDELIKCIER MED EN SKILLNAD
När det kommer till brownies, tänker du också direkt på en blandning av oemotståndlig chokladsmak, himmelsk kakaodoft, mjuk deg och knapriga chokladbitar? Nybakade brownies brukar vara en goding som är ganska svårt att inte äta upp hela bakplåten direkt! De kan vara en riktig njutning i slutet av en stressig dag.

Om denna chokladdelikatess också är en av dina favoriter, bör du också prova versionen som vi har omarbetat!

Med Protein Brownie Base Powder kan du snabbt och enkelt förbereda ett läckert mellanmål med bara lite olja och vatten som är glutenfritt, palmoljafritt och dessutom inte innehåller något tillsatt socker*! Den har ett proteininnehåll på 12g, mestadels består av hydrolyserat kollagen och protein från vassleproteiner.** Vi säger inte att du kan äta det i obegränsade mängder, men det kan lätt införlivas i en balanserad kost då och då

Ingredienser
Chokladpulver utan tillsatt socker [kakaomassa, kakaosmör, kakaopulver med låg fetthalt, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), aromämnen], helmjölkspulver , rismjöl, hydrolyserat kollagen 6,8 % , kakaopulver med låg fetthalt, hela äggpulver, vassleproteinkoncentrat 3,4 %, vassleproteinisolat 1 %, aromer, sötningsmedel (sukralos). Tillverkad i en anläggning som bearbetar mjölk, ägg, soja, kräftdjur, svaveldioxid och nötter.

BioTech USA
330061
5 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.