Barebells Double Bar (12X 55G)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barebells Dubbelstång (12X 55G)

  • Caramel Crisp
  • Chocolate Crisp

276,00 kr Inkl. moms

246,43 kr Exkl. moms

Barebells Presenterar: Double Bars
– Två mellanmål i ett, för två gånger är bättre!

Barebells lägger till en helt ny produktkategori till sitt populära, proteinrika sortiment. Säg hej till våra Double Bars!
Ett helt nytt proteinmellanmål med två barer per förpackning. Bekämpa hungern under morgonmötet och njut av ett andra mellanmål efter träningen på kvällen. Det perfekta, hälsosamma och proteinrika mellanmålet för mellanmål.
Som alltid med Barebells: högt protein och utan tillsatt socker - helt enkelt Barebellicious!

Barebells Double Bars finns i två oemotståndliga smaker .
Caramel Crisp med krispiga sojafritter i en smörig kolasås, täckt med himmelsk krämig choklad. Förstärkt med 17 gram protein per förpackning.

Chocolate Crisp med sojapuffar och intensiv mörk kakao, avrundad med en salt, krämig chokladsås och 16 gram protein per förpackning.

Båda varianterna består av två proteinbars per förpackning och hela vårt sortiment är såklart palmoljefritt.
De är perfekta att dela på, troget mottot: “Sharing is Caring”.

Barebells Double Bars har funnits i båda smakerna sedan vecka 14 i utvalda butiker i hela Tyskland/Österrike.

Det är definitivt kärlek vid första tuggan!

Barebells
127005-002
34 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.