Best Body Low Carb Vital Drink 1:80 - 5000Ml - Bag In Box
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Best Body Low Carb Vital Drink 1:80 - 5000Ml - Bag In Box

 • Lemon
 • Cola
 • Hallon
 • Multifruit
 • Woodruff
 • Blood Orange
 • Cherry
 • Banana/Cherry
 • Green Tea/Lime
 • Elderberry
 • Prickly Pear
 • Mango-Grapefruit
 • Peach Passion Fruit
 • Blackcurrant
 • White Tea Peach

293,00 kr Inkl. moms

261,61 kr Exkl. moms

Obs: Bag in box-systemet är endast lämpligt för användning i VitaBreeze dispenseringssystem.

Med VitaBreeze 1:80 dryckeskoncentrat för VitaBreeze dispenseringssystem kan en uppfriskande dryck med lågt kaloriinnehåll framställas med en knapptryckning. En portion färdigdryck innehåller i genomsnitt bara 2 kcal. Eftersom Vita Breeze 1:80 dryckeskoncentratet är sockerfritt är det den perfekta törstsläckaren under träning eller bara för däremellan. 
Vita Breeze 1:80 dryckeskoncentratet är också optimerat med vitamin B1, B6 och niacin. Vitaminer är viktiga näringsämnen, vilket gör att kroppen inte kan producera dem själv, de måste tillföras genom mat eller kosttillskott. Vitaminerna B1, B6 och niacin bidrar bland annat till nervsystemets normala funktion och till en normal energigivande ämnesomsättning. En väl fungerande energiomsättning är viktig för att generera energi, vilket i sin tur har stor betydelse för att bibehålla de grundläggande funktionerna i kroppen. Dessutom bidrar vitamin B6 och niacin positivt till att minska trötthet och utmattning.

Dricka är viktigt! Drinkkoncentratet Vita Breeze 1:80 hjälper till att täcka det dagliga vätskebehovet. Eftersom människokroppen består av 50 - 60% vatten och inte kan lagra stora mängder vatten måste den tillföras den mängd vätska som utsöndras varje dag. Det bör vara 2,5 liter per dag och ytterligare 1 liter per timmes sport.

För en portion, blanda 5 ml Vita Breeze 1:80 dryckeskoncentrat med 400 ml vatten till exempel vid dispenseringssystemet. Den färdiga drycken är särskilt lämplig för att täcka det dagliga vätskebehovet. Vita Breeze 1:80 dryckeskoncentrat finns i många olika och läckra smaker i 5000 ml bag in box. För hemma finns det 1000 ml flaskor med Low Carb Vital Drink.

Obs: En varierad, balanserad kostä Näring och en hälsosam livsstil är viktiga för hälsan.

Förvara koncentratet stängt, torrt, skyddat från ljus och i rumstemperatur (15 °C - 25 °C). Förbrukas inom 3 månader efter användning. Förvaras utom räckhåll för små barn. Drick inte koncentratet outspätt!

Dryckskoncentrat med vitaminer för framställning av en kall dryck med låg kalorihalt. Med socker och sötningsmedel. Med körsbärssmak.

Best Body
400800-012
3 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.