Applied Nutrition - BCAA Amino-Hydrate + Energy Cans

314 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Cloudy Lemonade - 12 x 330 ml.
  • Strawberry Soda - 12 x 330 ml.

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 2 timmar och 23 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Applied Nutrition - BCAA Amino-Hydrate + Energy Cans

Fördelar:

  • Sockerfri energidryck med BCAA
  • Tillför 5 g BCAA och 100 mg koffein
  • Uppfriskande och välsmakande kolsyrad dryck
  • Glutenfri, allergenfri och veganvänlig
  • Halalcertifierad produkt

Sockerfri energidryck med BCAA

Applied Nutrition presenterar BCAA Amino-Hydrate + Energy, en helt ny sockerfri energidryck med en uppfriskande kolsyrad smak. Den är speciellt utformad för att ge extra energi när det behövs som mest. Med en kombination av grenade aminosyror (BCAA) och koffein ger denna dryck en perfekt balans mellan återhämtning och prestation.

Tillför 5 g BCAA och 100 mg koffein

Varje burk BCAA Amino-Hydrate + Energy innehåller 5 g grenade aminosyror (BCAA) och 100 mg koffein. BCAA är viktiga byggstenar för proteinsyntesen och kan hjälpa till att främja muskelåterhämtning och minska muskelnedbrytning under träning. Koffein ger en energikick och kan förbättra mental fokus och uthållighet.

Uppfriskande och välsmakande kolsyrad dryck

BCAA Amino-Hydrate + Energy är inte bara effektiv utan också läcker. Den kolsyrade drycken är uppfriskande och välsmakande, vilket gör den till ett perfekt val för att återfukta och ladda upp under träningen eller när som helst under dagen. Med denna dryck kan du njuta av en god smak samtidigt som du ger din kropp de nödvändiga näringsämnena den behöver.

Glutenfri, allergenfri och veganvänlig

Applied Nutrition prioriterar kvalitet och inkludering. BCAA Amino-Hydrate + Energy är glutenfri och allergenfri, vilket gör den lämplig för personer med olika kostrestriktioner och allergier. Dessutom är produkten veganvänlig och passar därmed även veganer och vegetarianer.

Halalcertifierad produkt

För att möta de specifika kraven för vissa konsumenter är BCAA Amino-Hydrate + Energy halalcertifierad. Detta innebär att produkten uppfyller de religiösa kraven för konsumtion enligt islamiska riktlinjer.

Forskning om fördelarna med BCAA och koffein

Det finns forskning som stöder fördelarna med att använda BCAA och koffein som en del av kosttillskott och energidrycker.

Förbättrad muskelåterhämtning med BCAA

BCAA, eller grenade aminosyror, består av tre essentiella aminosyror: leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror är avgörande för proteinsyntesen och muskeluppbyggnaden. Forskning har visat att intag av BCAA under och efter träning kan hjälpa till att minska muskelnedbrytning och främja muskelåterhämtning. Genom att tillföra 5 g BCAA per servering ger BCAA Amino-Hydrate + Energy en bekväm och effektiv metod för att stödja muskelåterhämtningen.

Förbättrad mental fokus och uthållighet med koffein

Koffein är en naturlig stimulant som kan ha positiva effekter på mental fokus, koncentration och uthållighet. Studier har visat att intag av koffein innan träning kan förbättra prestationen genom att öka alertness, minska trötthet och förbättra reaktionstiden. Med 100 mg koffein per burk kan BCAA Amino-Hydrate + Energy ge den extra energin som behövs för att prestera på topp under träningen.

BCAA Amino-Hydrate + Energy - Den perfekta drycken för idrottare

BCAA Amino-Hydrate + Energy är noggrant framtagen och testad för att uppfylla höga kvalitetsstandarder. Varje ingrediens i varje batch genomgår en rigorös granskning och testning för förbjudna ämnen för att säkerställa att produkten är säker att använda för idrottare. Dessutom produceras och förpackas produkten enligt ISO 22000, BRC, GMP och Halal-ackrediteringar för att garantera högsta nivå av säkerhet och kvalitet.

Ge din träning och återhämtning en extra boost med BCAA Amino-Hydrate + Energy - den ultimata sockerfria och kalorifattiga energidrycken. Njut av den uppfriskande smaken samtidigt som du tillför viktiga näringsämnen till din kropp. Oavsett om du är en idrottare eller bara letar efter en hälsosam och smakfull dryck, kommer BCAA Amino-Hydrate + Energy att bli din nya favoritdryck.


Glutenfri Sockerfri Vegan

Produktinformation
Applied Nutrition
P46056
100 objekt

Specifika referenser

ean135056555203224
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Applied Nutrition
Produktnamn: BCAA Amino-Hydrate + Energy Cans, Cloudy Lemonade - 12 x 330 ml.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Burk (330ml)
Portioner per förpackning: 12
Mängd per servering: Energi: 26.4 kcal / 109 kJ
Fett: 0 g
Varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 0 g
Varav sockerarter: 0 g
Protein: 5.02 g
Salt: 0 g
Koffein: 100 mg
Vitamin B3: 16 mg (100% RI*)
Vitamin B6: 1.4 mg (100% RI*)
Vitamin B12: 2.5 µg (100% RI*)
Leucin: 2475 mg
Isoleucin: 1237.5 mg
Valin: 1237,5 mg
Ingredienser: Leucin, Isoleucin, Valin, Koffein, Vitamin B3, Vitamin B6, Vitamin B12
Andra ingredienser: Kolsyrat vatten, BCAA-blandning (Leucin, Isoleucin, Valin), Citronsyra, Naturlig smaksättning, Ester Gum E445, Naturligt koffein, Sucralose, Kaliumsorbat, Karboximetylcellulosa, Vitaminblandning (B3, B6, B12).
Rekommenderad användning: Kontakta en kvalificerad hälsoexpert innan du använder denna produkt om du är under 18 år, gravid eller ammar, eller om du har någon känd eller misstänkt medicinsk sjukdom och/eller tar något receptbelagt eller receptfritt läkemedel. Innehåller koffein (100 mg per 330 ml). Får inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara denna produkt på en sval och torr plats, utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade användningen.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 4300g
Produkt-ID (SKU): P46056
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5056555203224
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg