Applied Nutrition - BCAA Amino-Hydrate Cans

314 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Strawberry Soda - 12 x 330 ml.
  • Orange Burst - 12 x 330 ml.

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 9 timmar och 21 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-11 och 2023-12-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 5 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Applied Nutrition - BCAA Amino-Hydrate Cans: Funktionella dryckesburkar med BCAA

Fördelar:

  • Sockerfri
  • Koffeinfri
  • Glutenfri
  • Allergenfri
  • Vegan vänlig
  • Högkvalitativa ingredienser

5g BCAA

Applied Nutrition presenterar stolt BCAA Amino-Hydrate, en helt ny kolsyrad dryck som är rik på grenade aminosyror (BCAA). Varje burk innehåller 5 g BCAA för att ge dig de fördelar som dessa aminosyror erbjuder. BCAA består av tre essentiella aminosyror: leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror är kända för sina positiva effekter på muskelproteinsyntesen och återhämtningen efter träning.

Sockerfri och kalorifattig

BCAA Amino-Hydrate är en sockerfri dryck, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ för dem som vill undvika tillsatt socker i sin kost. Dessutom är den kalorifattig, vilket gör den perfekt för dem som följer en kalorikontrollerad diet eller vill minska sitt kaloriintag. Du kan njuta av den uppfriskande smaken utan att behöva oroa dig för onödiga kalorier.

Koffeinfri och allergenfri

BCAA Amino-Hydrate är koffeinfri, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som föredrar att undvika koffein eller som tränar på kvällen och vill undvika att påverka sin sömn. Dessutom är den allergenfri, vilket innebär att den inte innehåller några vanliga allergener såsom mjölk, ägg, jordnötter, nötter, gluten eller soja. Detta gör den lämplig för personer med olika kostrestriktioner eller allergier.

Vegan vänlig och halal-certifierad

BCAA Amino-Hydrate är en veganvänlig produkt som inte innehåller några animaliska ingredienser. Den är tillverkad med omsorgsfullt utvalda växtbaserade ingredienser för att passa en vegansk livsstil. Dessutom är den halal-certifierad, vilket innebär att den uppfyller de krav och normer som fastställs enligt islamsk matlagning.

Testad för idrottare

Applied Nutrition lägger stor vikt vid att erbjuda högkvalitativa produkter till idrottare. Varje ingrediens i BCAA Amino-Hydrate genomgår en rigorös granskning och testning för att säkerställa att den inte innehåller några förbjudna ämnen. Detta görs inom ram en för ett övervakat program för att säkerställa att produkten är säker och ren. Slutprodukterna produceras och förpackas enligt ISO 22000, BRC, GMP och Halal-ackrediterade laboratorier för att garantera den högsta nivån av säkerhet för idrottare att använda.

Forskning om BCAA

Det finns omfattande forskning som stöder användningen av BCAA för att förbättra träningsprestation och återhämtning. Studier har visat att intaget av BCAA kan öka muskelproteinsyntesen, minska muskelproteinbrytning och främja återhämtningen efter träning. Dessutom kan BCAA hjälpa till att minska muskelnedbrytning under långvarig träning och främja fettförbränning. Dessa fördelar gör BCAA Amino-Hydrate till ett utmärkt tillskott för dem som vill optimera sin träning och återhämtning.

Användningsområden för BCAA Amino-Hydrate

BCAA Amino-Hydrate kan vara ett värdefullt tillskott för olika typer av idrottare och fitnessentusiaster. Här är några användningsområden där BCAA Amino-Hydrate kan vara särskilt fördelaktigt:

Förbättra träningsprestationen

Genom att konsumera BCAA Amino-Hydrate före eller under träning kan du ge din kropp de nödvändiga aminosyrorna för att förbättra din fysiska prestation. BCAA kan bidra till att minska mental trötthet och öka uthålligheten, vilket kan vara fördelaktigt för uthållighetsidrottare eller personer som utför intensiva träningspass.

Främja muskelåterhämtning

BCAA Amino-Hydrate är ett utmärkt tillskott för att främja återhämtningen efter träning. BCAA kan hjälpa till att reducera muskelskador och inflammation, samt påskynda återuppbyggnaden av muskelvävnad. Genom att konsumera BCAA efter träning kan du snabba på återhämtningsprocessen och minska muskelsårhet.

Bevara muskelmassa under diet

När du följer en kalorikontrollerad diet eller försöker gå ner i vikt kan BCAA Amino-Hydrate vara ett användbart verktyg för att bevara muskelmassa. BCAA kan hjälpa till att skydda musklerna från nedbrytning och främja fettförbränning, vilket kan vara särskilt fördelaktigt när du befinner dig i ett kaloriunderskott.

Öka proteinintaget för vegetarianer och veganer

För vegetarianer och veganer kan det vara en utmaning att få tillräckligt med högkvalitativt protein i kosten. BCAA Amino-Hydrate kan vara ett värdefullt tillskott för att öka det totala proteinintaget och tillhandahålla de essentiella aminosyrorna som ibland kan vara begränsade i vegetabiliska proteinkällor.

Sammanfattning

BCAA Amino-Hydrate är en funktionell och hälsosam dryck som erbjuder 5 g BCAA per burk. Den är sockerfri, kalorifattig, koffeinfri, glutenfri, allergenfri, vegan vänlig och halal-certifierad. Produkten är testad för idrottare och tillverkad med högsta kvalitetsstandarder för att säkerställa renhet och säkerhet. Med fördelarna med BCAA kan BCAA Amino-Hydrate hjälpa till att förbättra träningsprestationen, främja återhämtning, bevara muskelmassa och tillhandahålla viktiga aminosyror för vegetarianer och veganer. Gör BCAA Amino-Hydrate till ditt val av dryck för att stödja din träning och hälsa.


GlutenfriVegan

Produktinformation
Applied Nutrition
5056555203194
100 objekt

Specifika referenser

ean135056555203194
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Applied Nutrition
Produktnamn: BCAA Amino-Hydrate Cans, Orange Burst - 12 x 330 ml.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Burk (330ml)
Portioner per förpackning: 12
Mängd per servering: Energi: 109 kJ /26.4 kcal
Fett: 0 g
Varav mättat fett: 0 g
Kolhydrat: 0 g
Varav sockerarter: 0 g
Protein: 6.02 g
Salt: 0 g
Vitamin B3: 16 mg (100% RI*)
Vitamin B6: 1.4 mg (100% RI*)
Vitamin B12: 2.5 µg (100% RI*)
Leucin: 2475 mg
Isoleucin: 1237.5 mg
Valin: 12375.5 mg
Ingredienser: Valin, Leucin, Isoleucin, Vitamin B3, Vitamin B6, Vitamin B12
Andra ingredienser: Kolsyrat vatten, BCAA-blandning (Leucin, Isoleucin, Valin), Citronsyra, Naturlig apelsinsmak, Sucralose, Kaliumsorbat, Karboximetylcellulosa, Betakaroten, Vitaminblandning (B3, B6, B12).
Rekommenderad användning: Kontakta en kvalificerad hälsoexpert innan du använder denna produkt om du är under 18 år, gravid eller ammar, eller om du har någon känd eller misstänkt medicinsk åkomma och/eller tar något receptbelagt eller receptfritt läkemedel. Ska inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara denna produkt på en sval och torr plats, utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade användningen.
Varning Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 4300g
Produkt-ID (SKU): P46054
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5056555203194
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg