Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat - 100 ml.

304 kr
Inkl. moms

Slut i Lager
Lägg till önskelista Fraktkostnader
Beskrivning

Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat - 100 ml: För en djup och mörk solbränna

Fördelar:

  • Streak Free
  • Jämn applicering
  • Snabbtorkande

Streak Free

Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat är den perfekta produkten för att uppnå en jämn och streckfri solbränna. Formulan är speciellt utformad för att ge en smidig applicering och minska risken för ojämnheter och streck. Du kan vara säker på att din solbränna kommer att se professionell och naturlig ut utan oönskade linjer.

Jämn applicering

En av de viktigaste egenskaperna hos en solbränningsprodukt är dess förmåga att appliceras jämnt på huden. Med Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat kan du vara säker på att produkten sprids jämnt över huden, vilket ger en enhetlig och vacker solbränna. Den inbyggda hudprepen i formulan hjälper till att maximera absorptionen och ger din solbränna möjlighet att utvecklas fullt ut på så lite som fyra timmar.

Snabbtorkande

Ingen vill behöva vänta länge på att solbrännan ska torka innan man kan klä på sig eller gå vidare med sin tävling. Med Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat kan du snabbt gå vidare med ditt dagliga liv eller tävlingsaktiviteter tack vare dess snabbtorkande egenskaper. Du behöver inte oroa dig för att solbrännan ska smeta av sig eller lämna märken på kläderna.

Underrubrik för forskning

Trots att det inte finns några specifika forskningsstudier som direkt relaterar till Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat, har forskning visat fördelarna med solbränna och hur den kan påverka vår uppfattning om attraktivitet och självförtroende. En solbränna kan ge en illusion av en slankare figur och jämnare hudton, vilket kan öka självkänslan och självförtroendet hos användarna.

Viktiga punkter om solbränna:

1. En solbränna kan ge ett hälsosamt och attraktivt utseende genom att ge huden en vacker gyllene ton.

2. Måttlig exponering för solen kan öka produktionen av vitamin D i kroppen, vilket är viktigt för benhälsa och immunfunktion.

3. Solbränna kan hjälpa till att dölja hudens ojämnheter och minska synligheten av ärr och bristningar.

Vård av solbränna

När du använder Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat är det viktigt att ta hand om din solbränna för att bevara den och förlänga dess hållbarhet. Här är några tips för att vårda din solbränna:

1. Fuktgivning

Använd en fuktgivande kräm eller lotion dagligen för att hålla huden återfuktad. Detta hjälper till att bevara solbrännans färg och förhindra att den flagnar eller bleknar för tidigt.

2. Undvik överdriven exponering för vatten

Att ständigt vara i kontakt med vatten kan bidra till att solbrännan försvinner snabbare. Försök att undvika långa bad eller duschning med heta temperaturer, eftersom detta kan påverka solbrännans hållbarhet.

3. Använd solskydd

Trots att en solbränna ger en viss nivå av naturligt skydd mot solens strålar, är det fortfarande viktigt att använda solskydd för att skydda huden mot skadliga UV-strålar. Applicera en bredspektrum-solskyddsmedel med minst SPF 30 regelbundet.

4. Undvik skrubbing

För att undvika att solbrännan bleknar för tidigt bör du undvika överdriven skrubbing eller användning av starka exfolierande produkter. Dessa kan bidra till att avlägsna det översta lagret av huden där solbrännan sitter.

Sammanfattning

Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat är den perfekta produkten för dig som vill ha en djup och mörk solbränna. Med dess streakfria applicering, jämn fördelning och snabbtorkande egenskaper kan du vara säker på att din solbränna kommer att se naturlig och professionell ut. Ta hand om din solbränna genom att fuktgiva, undvika överdriven vattenexponering, använda solskydd och undvika överdriven skrubbing. Med Pro Tan - Super Dark Competition Color Base Coat kan du njuta av en strålande solbränna och känna dig självsäker och attraktiv.

Produktinformation
Pro Tan
P36517
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Pro Tan
Produktnamn: Super Dark Competition Color Base Coat - 100 ml.
Ingredienser: Aqua (Vatten/Eau), Isopropylalkohol, Aceton, Dihydroxiacetone, CI 15510 (Orange 4), CI 60725 (Violet 2), Parfym (Doft), CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6), CI 16035 (Red 40), CI 42090 (Blue 1), Limonen, Geraniol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
Rekommenderad användning: SKAKA VÄL INNAN ANVÄNDNING. ANVÄND INTE antiperspiranter eller lotion innan du applicerar Pro Tan Super Dark Competition Color. Applicera på ren hud med den medföljande applikatorsvampen. Antingen spraya direkt på applikatorsvampen eller häll i en skål och doppa svampen tills den är mättad. När du använder applikatorsvampen, gnugga över önskade kroppsdelar med lättare rörelser runt hårfästet, knän, armbågar och vrister. Du får en omedelbar solbränna som kommer att mörkna betydligt inom 4-8 timmar. Låt torka i 5-10 minuter innan direkt kontakt med kläder. Undvik att svettas eller komma i kontakt med vatten efter applicering. Applicera igen för en mörkare solbränna. Skölj av överskottsfärgen nästa morgon för att visa den naturliga solbrännan. Undvik att inhalera eller applicera på området runt ögonen, läpparna eller slemhinnorna. Spraya inte direkt i ansiktet. Spraya på svampen och applicera sedan på ansiktet. Tvätta händerna efter användning. Bästa resultat: Innan första appliceringen, helst tre dagar i följd, tvätta hela kroppen med Get Buffed Pre-Tan Exfoliator för att hjälpa till att jämna ut hudens yta och möjliggöra maximal absorption och mörkhet. Hur mörk ska jag vara: Antalet appliceringar du behöver beror på hur mörk din naturliga hudton är, hur mörk du vill vara och hur bra din hud absorberar färgen. Vanligtvis behöver tävlande med ljus eller medium hudton 1-2 appliceringar, medan tävlande med mörk hud behöver en. För bodybuilders rekommenderar vi två appliceringar. Mer än en applicering på en dag rekommenderas inte. Om så önskas, uppnå en mörkare övergripande färg genom att applicera antingen Pro Tan Bodybuilder, Physique eller Bikini Bronze Top Coat direkt över den sista appliceringen av Pro Tan Super Dark Competition Color. Ljusare hud: Applicera en dag INNAN TÄVLINGEN. Applicera igen efter 4-8 timmar för en djupare, mörkare färg om så önskas. Skölj av mellan appliceringarna med varmt vatten. Applicera inte mer än två gånger. Skölj inte av sista lagret. Mörkare hud: Applicera dagen INNAN TÄVLINGEN. En applicering är tillräckligt.
Varning: Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. Avbryt användningen om hudirritation uppstår. Denna produkt innehåller inte solskydd och skyddar inte mot solbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud under solning kan öka risken för hudåldrande, hudcancer och andra skadliga effekter på huden även om du inte bränner dig. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 120g
Produkt-ID (SKU): P36517
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 732907053352

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg