Pro Tan - Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion - 237 ml.

191 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 5 timmar och 34 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion - Den perfekta lösningen för en vacker solbränna året runt

Fördelar:

  • En mjuk och återfuktad hud
  • Berikad med vitamin A&E för hudens hälsa och lyster
  • Streakfri och jämn applicering

En mjuk och återfuktad hud

Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att hålla huden mjuk och återfuktad. Denna unika formula är utformad för att ge din hud den perfekta balansen av fukt och näring, vilket resulterar i en smidig och strålande hud. Med regelbunden användning kan du njuta av en solbränna som inte bara ser fantastisk ut, utan också känns fantastisk på din hud.

Berikad med vitamin A&E för hudens hälsa och lyster

En av de bästa egenskaperna hos Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion är dess innehåll av vitamin A och E. Dessa näringsämnen är kända för sina hudfördelar och kan hjälpa till att hålla din hud hälsosam och strålande. Vitamin A är känt för att främja hudens cellförnyelse och kan hjälpa till att minska synliga tecken på åldrande. Vitamin E är en kraftfull antioxidant som kan skydda huden mot skadliga fria radikaler och hjälpa till att bevara dess ungdomliga lyster.

Streakfri och jämn applicering

Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion ger dig möjligheten att uppnå en jämn och naturlig solbränna utan ränder eller ojämnheter. Den lättabsorberade formulan glider smidigt över huden och lämnar inga kladdiga rester. Genom att följa de enkla stegen för applicering kan du säkerställa att varje del av din hud täcks jämnt, vilket ger dig en vacker solbränna som ser ut och känns naturlig.

Exfoliera huden för bästa resultat

Innan du applicerar Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion är det viktigt att exfoliera huden för att ta bort döda hudceller och få en jämnare applicering. Genom att exfoliera förbereder du huden för solbrännan och säkerställer att resultatet blir så jämnt och naturligt som möjligt. Använd en mild exfolierande produkt eller en borste och massera huden i cirkulära rörelser för att avlägsna oönskade hudceller.

Applicera lotionen jämnt över huden

För att få bästa resultat är det viktigt att applicera Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion på ren och torr hud. Ta en liten mäng d lotion i handen och applicera den jämnt över huden i cirkulära rörelser. Se till att täcka varje område, men undvik ögonbryn och hårfäste för att undvika oönskad färgning. Om du vill undvika att få färg på dina händer kan du använda en appliceringshandske eller tvätta händerna noggrant efter applicering.

Torka helt innan kontakt med kläder och sängkläder

Efter applicering av Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion är det viktigt att låta den torka helt innan du kommer i direkt kontakt med kläder och sängkläder. Detta minskar risken för fläckar och ser till att solbrännan utvecklas jämnt. Låt lotionen absorberas i huden i några minuter innan du klär på dig och undvik att svettas eller duscha under denna tid.

Förstärk solbrännan vid behov

Om du vill ha en djupare solbränna kan du applicera Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion igen för att intensifiera färgen. Genom att lägga till ett extra lager kan du anpassa intensiteten av solbrännan efter dina önskemål. Var noga med att låta varje lager torka helt innan du applicerar nästa för att undvika ojämnheter.

Tvätta händerna efter varje användning

Efter varje användning av Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion är det viktigt att tvätta händerna noggrant med tvål och vatten. Detta förhindrar oönskad färgning av händerna och ser till att resultatet blir så naturligt som möjligt. Se till att tvätta båda händerna och fokusera på att rengöra mellan fingrarna och under naglarna.

Observera och försiktighetsåtgärder

Det är viktigt att komma ihåg att Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion endast är avsedd för extern användning. Undvik att få lotionen i kontakt med ögonen, och om så skulle ske, skölj omedelbart med vatten. Sluta använda produkten om du upplever hudirritation eller allergiska reaktioner. Det är också viktigt att notera att denna lotion inte innehåller solskydd och inte skyddar mot solbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud för solen kan öka risken för hudåldrande, hudcancer och andra skadliga effekter, även om du inte bränner dig. Förvara produkten utom räckhåll för barn.

Njut av en strålande solbränna året runt

Med Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion kan du njuta av en vacker och strålande solbränna året runt utan att behöva utsätta din hud för solens skadliga eff ekter. Denna fantastiska lotion ger dig möjlighet att ha kontroll över vilken färgnivå du vill uppnå och ger dig en naturlig och gradvis gyllene solbränna efter varje användning. Den passar alla hudtyper och ger en fräsch och väldoftande upplevelse med sin unika botaniska blandning av grönt te och kola-extrakt. Ge din hud den perfekta gyllene lystern med Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion från ProTan.

Viktigheten av solskydd

När det gäller att skydda huden mot solens skadliga effekter är solskydd ett viktigt verktyg. Att använda solskyddsmedel med ett högt SPF (Sun Protection Factor) hjälper till att blockera eller absorbera de skadliga UV-strålarna och minska risken för solbränna och hudskador. Det är viktigt att välja ett solskyddsmedel som passar din hudtyp och applicera det regelbundet under exponering för solen.

Trots att Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion inte innehåller solskydd, kan den vara ett utmärkt komplement till din solskyddsrutin. Genom att uppnå en solbränna med hjälp av denna lotion kan du undvika att utsätta din hud för långvarig och direkt exponering för solen. Kom ihåg att kombinera användningen av denna lotion med solskyddsmedel för att ge din hud det bästa skyddet.

Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion - njut av en strålande solbränna året runt utan att kompromissa med din hudhälsa. ProTan har skapat denna fantastiska lotion för att ge dig möjlighet att ha en vacker och naturlig solbränna på ett säkert och enkelt sätt. Följ de rekommenderade användningsinstruktionerna och njut av en strålande hud med en gyllene l yster. Ge din hud det bästa med Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion.

Produktinformation
Pro Tan
0732907100384
4 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Pro Tan
Produktnamn: Sunny Day, Golden Glow Self Tanning Lotion - 237 ml.
Ingredienser: Aqua (Vatten/Eau), Glycine Soja (Sojabön) Olja, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, PEG-40 Stearate, Cetyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Parfum (Doft), Diazolidinyl Urea, Aloe Barbadensis Leaf, Limonene, Geraniol, Linalool, Camellia Sinensis (Grönt Te) Leaf Extract, Cola Nitida (Kola) Seed Extract, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Iodopropynyl Butylcarbamate.
Rekommenderad användning: Exfoliera huden innan användning. Applicera på ren och torr hud i cirkulära rörelser tills det är jämnt täckt. Undvik ögonbryn och hårfästen. Låt lotionen torka helt innan direkt kontakt med kläder och sängkläder. Applicera igen för att fördjupa solbrännan. Tvätta händerna omedelbart med tvål och vatten efter varje användning.
Varning: Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Avbryt användningen om irritation uppstår. Denna produkt innehåller inte solskydd och skyddar inte mot solbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud under solning kan öka risken för hudåldrande, hudcancer och andra skadliga effekter på huden även om du inte bränner dig.
Nettovikt: 255g
Produkt-ID (SKU): P4074
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 732907100384

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg