Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat, (Spray With Applicator) - 250 ml.

320 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 16 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

- Darkest Tan tillgänglig
- Airbrush-kompatibel
- Används sedan 1987
- Kommer inte att springa, stryka eller torka bort
- Ser naturligt ut
- Solbränna håller i flera dagar
- Rekommenderas av kroppsbyggare och fitnessatleter över hela världen

Den officiella solarieprodukten som används av Mr. & Ms. Olympia!

Pro Tan Overnight Competition Color finns nu i gallon. Detta är samma formel som vår 16 oz. och 8,5 oz. Pro Tan bara i en större storlek.

Den ultimata självbrunande formeln låter dig uppnå en djup mörk, långvarig solbränna efter bara en enkel applicering. Bäst av allt...din solbränna kommer inte att rinna av eller strimma och bleknar precis som en naturlig solbränna efter 5-7 dagar.

Denna unika formula kommer inte att störa naturlig solning eller solning och innehåller inte en solskyddsmedel.

Lösningen är kompatibel för luftborstmaskiner.

Denna produkt har litats på av fitnessatleter över hela världen i nästan 25 år.

Tävlingsfärg över natten, baslack Rekommenderad användning:
SKAKA VÄL INNAN ANVÄNDNING. Applicera på ren hud. Använd en HVLP-spruta. Till Airbrush, häll 3-4 oz. av färg i airbrush cup. Spraya från toppen av kroppen och ner i horisontell riktning, se till att täcka alla områden. Torka kroppen med luft från HVLP airbrush-pistolen för att påskynda processen. Du får en omedelbar solbränna, som fungerar som en guide för jämn applicering och mörknar avsevärt inom 3-5 timmar. Låt torka i 30 minuter innan du kommer i direkt kontakt med kläder eller vatten. Applicera igen för en djupare solbränna. Skölj bort överflödig färg på morgonen så att den naturliga solbrännan syns. Innan applicering, tvätta hela kroppen med Get Buffed Pre-Tan Exfoliator för maximalt mörker. Den omedelbara färgen i denna produkt är utformad för att fungera som en styrpäls för garvningskomplexen i produkten. Även om den ger omedelbar färg är den designad för att sköljas av efter 24 timmar. Tan kommer att mörkna med varje applicering. Undvik att använda antiperspiranter eller lotion innan du applicerar Pro Tan.

Overnight Competition Color, Base Coat Andra ingredienser:
Aqua (vatten/Eau), isopropylalkohol, aceton , Dihydroxiaceton, Parfym (Doft), CI 19140 (Gul 5), CI 15985 (Gul 6), CI 16035 (Röd 40), CI 42090 (Blå 1), Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxiisohexyl 3-Cyclohydeen Carboxylohydeen. p>

Varning:
Endast för extern användning. Undvik ögonkontakt. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. Sluta använda om hudirritation uppstår. Denna produkt innehåller inget solskydd och skyddar inte mot solbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud vid solning kan öka risken för hudens åldrande, hudcancer och andra skadliga effekter på huden även om du inte bränner dig. Förvaras utom räckhåll för barn.


Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


Pro TanOvernight Competition Color Base Coat, (Spraymed applikator) - 250 ml.Ingredienser: Innehåll: Aqua (vatten/au), Isopropylalkohol,Aceton, Dihydroxyaceton, Parfum (doft), CI 19140(gul 5), CI 15985 (gul 6), CI 16035 (röd 40), CI42090 (Blå 1), Limonen, Geraniol, Linalool,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexenkarboxaldehyd.Rekommenderad användning: SKAKA VÄL FÖRE ANVÄNDNING. Applicera påren hud. Använd en HVLP-spruta. Till Airbrush, häll 3-4 oz.av färgen i airbrushkoppen. Spraya från toppen av kroppen.ner i horisontell riktning, se till att täcka hela kroppen.områden. Torka kroppen med luft från HVLP-airbrushpistolen för attpåskynda processen. Du får en omedelbar solbränna, som kommer attsom tjänar som en guide för en jämn applicering och som kommer att mörkaavsevärt inom 3-5 timmar. Låt 30 minuter gå åt för att torka.före direktkontakt med kläder eller vatten. Applicera på nytt för endjupare solbränna. På morgonen skölj av överflödig färg.så att den naturliga solbrännan syns. Före applicering,tvätta hela kroppen med Get Buffed Pre-Tan Exfoliator för attmaximalt mörker. Den omedelbara färgen i denna produkt ärutformad för att fungera som en vägledning för den solbrännakomplex i produkten. Även om den geromedelbar färg är den avsedd att sköljas av efter 24 timmar.Brännansikten blir mörkare med varje applicering. Undvik att användaantiperspiranter eller lotion före appliceringen av ProTan. Bränna tips: Före applicering, tvätta hela kroppen.med Get Buffed Pre-Tan Scrub för maximalt mörker.Applicera fuktgivande lotion över knogar, armbågar, handleder ochknän för att undvika överdriven solbränna, använd hårtork över kroppen.mellan appliceringarna, och undvik att komma på handflatan avhänderna.Varning: Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen.Avbryt användningen om irritation uppstår. Denna produkt gör inteinnehåller inget solskydd och skyddar inte motsolbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud undersolning kan öka risken för hudåldrande och hudcancer,och andra skadliga bieffekter på huden, även om du inteinte bränner dig.
Produktinformation
Pro Tan
P3144
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg