Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat, (Spray With Applicator) - 250 ml.

331 kr
Inkl. moms

Slut i Lager
Lägg till önskelista Fraktkostnader
Beskrivning

Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat (Spray med applikator) - 250 ml: För en fantastisk tävlingsbränna över natten

Fördelar:

 • Darkest Tan tillgänglig
 • Airbrush-kompatibel
 • Naturligt utseende
 • Långvarig solbränna
 • Rekommenderas av kroppsbyggare och fitnessatleter över hela världen

Darkest Tan tillgänglig

Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat är stolt att erbjuda den mörkaste solbrännan som är tillgänglig på marknaden. Om du letar efter en djup, dramatisk och imponerande solbränna för tävlingar eller speciella evenemang, är detta produkten för dig. Med Pro Tan kan du vara säker på att du kommer att se fantastisk ut på scenen eller på stranden.

Airbrush-kompatibel

Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat är speciellt utformad för att vara kompatibel med airbrush-teknik. Detta gör det enkelt att applicera produkten jämnt och smidigt, vilket resulterar i en professionell finish. Med hjälp av en HVLP-spruta kan du skapa en felfri och jämn täckning över hela kroppen. Oavsett om du är en professionell tävlande eller bara vill ha den bästa solbrännan för ditt speciella tillfälle, kommer Pro Tan att leverera fantastiska resultat.

Naturligt utseende

En av de viktigaste egenskaperna hos Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat är dess förmåga att ge en naturlig solbränna. Med denna produkt undviker du den orangea nyansen som ibland är förknippad med andra solbränneprodukter. Istället får du en solbränna som ser ut som om den kom från solen själv. Den naturliga färgen kommer att förhöja din hudton och ge dig en frisk och strålande look.

Långvarig solbränna

Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat ger inte bara omedelbara resultat, utan det ger också en solbränna som varar i flera dagar. Efter en enda applicering kan du njuta av din solbränna i upp till en vecka. Detta gör produkten perfekt för tävlingar, fotograferingar, speciella tillfällen eller bara för att känna dig som din bästa jag. Du behöver inte oroa dig för att din solbränna ska blekna eller bli ojämn. Med Pro Tan kan du vara säker på att din solbränna kommer att se fantastisk ut i flera dagar.

Rekommenderas av kroppsbyggare och fitnessatleter över hela världen

Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat har varit den föredragna solbrännep rodukten för kroppsbyggare och fitnessatleter i över 25 år. Produkten har byggt upp ett gott rykte inom fitnessvärlden och används regelbundet av professionella tävlande. När du väljer Pro Tan väljer du en produkt som har bevisat sitt värde och som är älskad av professionella inom branschen.

Användning:

För att uppnå bästa resultat med Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat, följ dessa enkla steg:

Steg 1: Förberedelse

Innan applicering, se till att din hud är ren och torr. Tvätta hela kroppen med Get Buffed Pre-Tan Exfoliator för att avlägsna döda hudceller och ge en jämnare applicering. Detta kommer att förbereda din hud för solbrännan och hjälpa till att maximera resultatet.

Steg 2: Applicering

Skaka flaskan ordentligt innan användning för att blanda ingredienserna väl. För att applicera med airbrush-teknik, häll 3-4 oz. av färg i airbrush-cupen. Spraya färgen från toppen av kroppen och neråt i en horisontell riktning för att säkerställa att alla områden täcks jämnt. Använd en HVLP-spruta och torka kroppen med luft från pistolen för att påskynda torkprocessen.

Steg 3: Utveckling

Efter appliceringen kommer du omedelbart att märka en solbränna som fungerar som en guide för jämn applicering. Solbrännan kommer gradvis att mörkna under de kommande 3-5 timmarna och nå sin fulla intensitet. Låt färgen torka i 30 minuter innan du kommer i direkt kontakt med kläder eller vatten.

Steg 4: Djupare solbränna

Om du vill ha en ännu djupare solbränna kan du applicera en andra gång. Upprepa appliceringsprocessen enligt steg 2 och 3 för att intensifiera färgen.

Steg 5: Sköljning

Efter 24 timmar kan du skölja bort överflödig färg. Detta kommer att avslöja din naturliga solbränna som nu är mörk och strålande . Du kommer att vara imponerad av det fantastiska resultatet och den jämnhet som Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat ger.

Ingredienser

Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat innehåller noggrant utvalda ingredienser som ger den bästa solbrännan och samtidigt är skonsam mot huden. Här är några av ingredienserna som används:

 • Aqua (vatten/Eau): Ger fukt och hjälper till att sprida produkten jämnt över huden.
 • Isopropylalkohol: Används som en bärare för andra ingredienser och hjälper till att snabbt torka produkten på huden.
 • Aceton: Hjälper till att avlägsna orenheter från huden och förbereder den för solbrännan.
 • Dihydroxiaceton: Den aktiva ingrediensen som ger den bruna färgen på huden genom en kemisk reaktion.
 • Parfym (Doft): Ger en subtil och behaglig doft till produkten.
 • CI 19140 (Gul 5), CI 15985 (Gul 6), CI 16035 (Röd 40), CI 42090 (Blå 1): Färgämnen som ger produkten dess karakteristiska färg.
 • Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxiisohexyl 3-Cyclohydeen Carboxylohydeen: Naturliga ämnen som finns i eteriska oljor och ger en mild doft.

Sammanfattning

Pro Tan - Overnight Competition Color Base Coat är det perfekta valet för dig som vill uppnå en fantastisk tävlingsbränna över natten. Med sin mörkaste tan som finns tillgänglig, airbrush-kompatibilitet och långvariga resultat har denna produkt blivit en favorit bland kroppsbyggare och fitnessatleter över hela världen. Ge din hud det ultimata solbrännan och känn dig självsäker på scenen eller på stranden med Pro Tan.

Produktinformation
Pro Tan
P3144
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn:Pro Tan
Produktnamn:Overnight Competition Color Base Coat, (Spray With Applicator) - 250 ml.
Ingredienser:Aqua (Vatten/Eau), Isopropyl Alcohol, Acetone, Dihydroxyacetone, Parfum (Doft), CI 19140 (Gul 5), CI 15985 (Gul 6), CI 16035 (Röd 40), CI 42090 (Blå 1), Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
Rekommenderad användning:SKAKA VÄL INNAN ANVÄNDNING. Applicera på ren hud. Använd en HVLP-spruta. För att airbrusha, häll 3-4 oz. färg i airbrushkoppen. Spraya från toppen av kroppen neråt i horisontell riktning och se till att täcka alla områden. Torka kroppen med luft från HVLP-airbrushpistolen för att påskynda processen. Du får en omedelbar solbränna, som kommer att fungera som en guide för jämn applicering och kommer att mörkna betydligt inom 3-5 timmar. Låt torka i 30 minuter innan direkt kontakt med kläder eller vatten. Applicera igen för en djupare solbränna. På morgonen skölj bort överskottsfärgen så att den naturliga solbrännan syns. Innan applicering, tvätta hela kroppen med Get Buffed Pre-Tan Exfoliator för maximal mörkhet. Den omedelbara färgen i denna produkt är utformad för att fungera som en guidefärg för solbränningskomplexen i produkten. Även om den ger omedelbar färg är den avsedd att sköljas av efter 24 timmar. Solbrännan kommer att mörkna vid varje applicering. Undvik att använda antiperspiranter eller lotion innan du applicerar Pro Tan. Solbrännings tips: Innan applicering, tvätta hela kroppen med Get Buffed Pre-Tan Scrub för maximal mörkhet. Applicera fuktighetskräm över knogar, armbågar, handleder och knän för att undvika överdriven solbränna, använd hårtork över kroppen mellan appliceringarna och undvik att få på handflatorna.
Varning:Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Avbryt användningen om irritation uppstår. Denna produkt innehåller inte ett solskydd och skyddar inte mot solbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud under solbränna kan öka risken för hudåldrande, hudcancer och andra skadliga biverkningar på huden även om du inte bränner dig.
Enhetstyp:Vätska
Nettovikt:270g
Produkt-ID (SKU):P3144
Ytterligare Anteckningar:Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland:GB
Produkt EAN:732907100186

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg