Pro Tan - Two Minute Tan, Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel - 237 ml.

245 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 22 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Pro Tan - Two Minute Tan, Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel - 237 ml

Fördelar:

  • Lättanvänd och skonsam mot huden
  • Snabb torkningstid
  • Perfekt blandning av färg och fuktighet
  • Fräsch doftupplevelse
  • Säkert och effektivt resultat

Lättanvänd och skonsam mot huden

Pro Tan Two Minute Tan Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel är en innovativ produkt som gör det möjligt för dig att uppnå en strålande solbränna på bara två minuter. Denna lätta gelformel är enkel att applicera och passar alla hudtyper. Oavsett om du har känslig hud eller inte, kan du använda denna solbrunare med förtroende och få fantastiska resultat.

För att få bästa resultat rekommenderas det att du exfolierar huden innan applicering. Genom att ta bort döda hudceller skapar du en jämn och slät yta för solbrunaren att appliceras på. Applicera sedan gelen jämnt på ren hud med hjälp av cirkulära rörelser. Undvik områden som ögonbryn och hårfäste för att undvika ojämn applicering.

En av de bästa egenskaperna hos Two Minute Tan är dess snabba torkningstid. Du behöver inte vänta länge innan du kan klä på dig eller lägga dig i sängen utan att oroa dig för att färgen ska smeta av sig. När gelen har torkat helt kan du bära dina kläder med förtroende och vakna upp till en strålande solbränna utan fläckar.

Perfekt blandning av färg och fuktighet

Pro Tan Two Minute Tan Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel ger dig inte bara en vacker solbränna, den innehåller också en perfekt blandning av självbrunande ingredienser och fuktgivande ämnen. Den medelstora nyansen av omedelbar färg ger dig en omedelbar solkysst look samtidigt som den självbrunande effekten gradvis utvecklas över tid.

Gelen innehåller rika fuktighetskrämer som återfuktar och vårdar din hud. Vitamin A och E hjälper till att förbättra hudens utseende och ger den näring. En unik botanisk blandning av grönt te och kola-extrakt ger extra fördelar för huden och ger dig en frisk och strålande solbränna.

Fräsch doftupplevelse

När du använder Pro Tan Two Minute Tan Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel kan du förvänta dig en härlig doftupplevelse. Den fräscha blandningen av tropisk mango och lime lämnar din hud väldoftande och ger dig en känsla av att vara på en tropisk paradisstrand. Du kan njuta av den vackra solbrännan samtidigt som du känner dig fräsch och doftar ljuvligt.

Säkert och effektivt resultat

Two Minute Tan är en solbrunare som är formulerad för att ge dig den mest naturliga solbrännan utan att behöva utsätta dig för solens farliga strålar. Genom att använda denna solbrunare kan du undvika risken för solbränna, solskador och för tidigt åldrande av huden orsakat av överdriven exponering för solen.

Pro Tan Two Minute Tan Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel ger dig ett säkert och effektivt resultat varje gång. Den lätta appliceringen, snabba torkningstiden och de fantastiska resultaten gör den till den perfekta produkten för dig som vill ha en vacker solbränna utan att utsätta din hud för solens skadliga effekter.

Forskning och studier

Det finns flera studier som visar fördelarna med att använda solbrunare som Pro Tan Two Minute Tan Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel. En studie publicerad i Journal of Cosmetic Dermatology undersökte effekten av en liknande solbrunare och fann att den gav en jämn och naturlig solbränna utan att orsaka skador på huden genom UV-exponering.

En annan studie genomförd av Dermatologic Surgery Journal jämförde självapplicerade solbränningar med traditionell solning och fann att självapplicerade produkter var ett säkert och effektivt alternativ för att få en solbränna. De deltagare som använde solbrunare hade mindre skador på huden och en jämnare solbränna jämfört med de som solade utomhus.

Forskningen visar tydligt att solbrunare som Pro Tan Two Minute Tan Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel kan ge dig en vacker solbränna utan att orsaka skador på din hud. Genom att använda denna produkt kan du njuta av en solkysst look året runt utan att behöva utsätta dig för solens skadliga effekter.

Pro Tan Two Minute Tan Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel är din biljett till en strålande solbränna på bara två minuter. Varje applicering ger dig en jämn och naturlig solbränna som gradvis utvecklas över tid. Med sin lätta applicering, snabba torkningstid och fantastiska resultat är det den perfekta produkten för dig som vill ha en vacker solbränna utan solens skadliga effekter.

Produktinformation
Pro Tan
P3138
9 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Pro Tan
Produktnamn: Two Minute Tan, Sunless Bronzer Instant Glow Dark Tanning Gel - 237 ml.
Ingredienser: Aqua(Vatten/Eau), Glycine Soja (Sojabön) Olja, Karamell, Dihydroxyacetone, Propylenglykol, PEG-40 Stearat, Cetylalkohol, Isopropylpalmitat, Glycerylstearat, Peg-100 Stearat, Retinylpalmitat, Tocopherylacetat, Parfym (Doft), Diazolidinylurea, Aloe Barbadensis Leaf, Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Iodopropynyl Butylcarbamate.
Rekommenderad användning: Exfoliera huden innan användning. Applicera på ren och torr hud i cirkulära rörelser tills det är jämnt täckt. Undvik ögonbryn och hårfästen. Låt gelen torka helt innan direkt kontakt med kläder och linne. Applicera på nytt tills önskad färg uppnås. Tvätta händerna omedelbart med tvål och vatten efter varje användning.
Varning: Endast för utvärtes bruk. Undvik nära kontakt med ögonen. Avbryt användningen om irritation uppstår. Denna produkt innehåller inte solskydd och skyddar inte mot solbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud under solning kan öka risken för hudåldrande, hudcancer och andra skadliga effekter på huden även om du inte bränner dig.
Nettovikt: 260g
Produkt-ID (SKU): P3138
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 732907100483

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg