Pro Tan - Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel - 58 grams

196 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 40 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Pro Tan - Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel - 58 gram

Fördelar:

  • Få en mörk, hälsosam och rik solbränna på några sekunder
  • Exklusiv non-streak, vattentät formula
  • Rika fuktkrämer för extra smidig och enkel applicering
  • Ger en perfekt glödande glans för bodybuilding-tävlingar
  • Ultimat mörkbrun-bronsfärg

Få en mörk, hälsosam och rik solbränna på några sekunder

Pro Tan Quick Bronze är den perfekta lösningen för dem som vill ha en mörk, hälsosam och rik solbränna på nolltid. Med denna revolutionerande produkt kan du uppnå en vacker solbränna utan att behöva spendera timmar i solen eller i solarium. Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel ger dig omedelbara resultat, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för bodybuilding-tävlingar eller när du vill se extra solkysst ut.

Exklusiv non-streak, vattentät formula

En av de stora fördelarna med Pro Tan Quick Bronze är dess exklusiva non-streak formula. Det betyder att du kan applicera produkten jämnt och undvika ojämna fläckar eller ränder på huden. Oavsett om du är en professionell bodybuilder eller bara vill ha en naturlig solbränna, kommer denna formula att ge dig ett jämnt och snyggt resultat varje gång.

Rika fuktkrämer för extra smidig och enkel applicering

Pro Tan Quick Bronze innehåller även rika fuktkrämer som hjälper till att hålla huden återfuktad och mjuk. Detta gör appliceringen smidig och enkel, samtidigt som det ger extra vård till din hud. Dina händer kommer att glida över huden utan problem, och du kan vara säker på att du får en jämn och vacker solbränna varje gång du använder denna produkt.

Ger en perfekt glödande glans för bodybuilding-tävlingar

Pro Tan Quick Bronze är speciellt utformad för att ge en perfekt glödande glans på scenen under bodybuilding-tävlingar. Denna produkt kommer att förbättra dina musklers definition och ge dig en imponerande och professionell look. Oavsett om du är en erfaren tävlande eller en nybörjare inom bodybuilding, kommer denna produkt att hjälpa dig att framhäva din fysik på bästa möjliga sätt.

Ultimat mörkbrun-bronsfärg

Med Pro Tan Quick Bronze kan du vara säker på att du får den ultimata mörkbruna-bronsfärgen. Den högkvalitativa formulan ger en intensiv och djup solbränna som ser naturlig ut på huden. Oavsett om du vill ha en lätt solkysst look eller en djupare bränna för tävlingar, kan du enkelt anpassa appliceringen för att få den perfekta nyansen för dig.

Användning av Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel

För att använda Pro Tan Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel rekommenderas det att du använder latexhandskar för att undvika att färgen färgar av sig på händerna. Ta en liten mängd gel i handflatorna och massera in ett tunt lager på huden precis innan tävling. Var försiktig så att du inte får något på poseringsdräkt och/eller bikini, eftersom färgen kan färga av sig. Det är viktigt att låta färgen torka helt innan du klär på dig, för att undvika att den skaver av på kläderna. Efter varje användning kan du torka av eventuell överskottsfärg med en handduk. För bästa resultat rekommenderas det att använda Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel direkt över Pro Tan Overnight Competition Color för att uppnå den mest imponerande solbrännan.

Övriga ingredienser i Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel

Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel innehåller följande ingredienser: petrolatum, lanolin, paraffinum liquidum, CI 26100 (röd 17), parfym (doft), tocopheryl acetate, CI 61565 (grön 6), CI 47000 (gul 11), limonene, geraniol, linalool och hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde. Dessa ingredienser är noggrant utvalda för att ge den bästa möjliga effekten och resultatet när du använder produkten.

Slutligen, Pro Tan Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel är den perfekta produkten för dem som vill ha en mörk, hälsosam och rik solbränna på några sekunder. Med sin exklusiva non-streak, vattentäta formula och rika fuktkrämer kan du vara säker på att få en smidig och enkel applicering utan ojämnheter eller ränder. Denna produkt ger dig den perfekta glödande glansen för bodybuilding-tävling ar och garanterar en ultimat mörkbrun-bronsfärg. Uppnå en imponerande solbränna på ett säkert och effektivt sätt med Pro Tan Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel.

Produktinformation
Pro Tan
P24674
10 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn:Pro Tan
Produktnamn:Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel - 58g
Näringsfakta: Portionstorlek:
Portioner per förpackning: 0
Mängd per servering:Petrolatum, Lanolin, Paraffinum Liquidum, CI 26100 (Red 17), Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, CI 61565 (Green 6), CI 47000 (Yellow 11), Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
Ingredienser:Petrolatum, Lanolin, Paraffinum Liquidum, CI 26100 (Red 17), Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, CI 61565 (Green 6), CI 47000 (Yellow 11), Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
Rekommenderad användning:Använd latexhandskar, ta en liten mängd i handflatorna. Massera in ett tunt lager på huden precis innan tävling. Var försiktig så att det inte kommer på poseringsskjortan och/eller bikinin. Färgen torkar inte så se till att inte få den på kläder då den kan smeta av sig. Torka av efter varje användning med handduk. För bästa resultat, applicera direkt över Pro Tan Overnight Competition Color. Instant Quick Bronze Top Coat Sheen Gel Andra ingredienser: Petrolatum, Lanolin, Paraffinum Liquidum, CI 26100 (Red 17), Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, CI 61565 (Green 6), CI 47000 (Yellow 11), Limonene, Geraniol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
VarningEndast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. Avbryt användningen om hudirritation uppstår. Denna produkt innehåller inte solskydd och skyddar inte mot solbränna. Upprepad exponering av oskyddad hud vid solning kan öka risken för hudåldrande, hudcancer och andra skadliga effekter på huden även om du inte bränner dig. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp:Vätska
Nettovikt:90g
Produkt-ID (SKU):P24674
Ursprungsland:GB
Produkt EAN:732907101626
Ytterligare Anteckningar:Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg