Pro Tan - Instant Competition Color Top Coat, (Foam With Applicator) - 207 ml.

279 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 2 timmar och 10 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

OMMEDDELANDE TÄVLINGSFÄRG MOUSSE MAHOGNY TONE

Denna ultramörka bronsande mousse ger en mörk mahognyfärg som är perfekt för alla tävlingar. Competition Color non-streaking formula ger den perfekta omedelbara tävlingsfärgen. Lätt att använda, torkar snabbt, bleknar jämnt.
FUNKTIONER OCH FÖRDELAR:
STREAK FREE
GÄLLER JÄMNT
TORKAR SNABBAT
BLIR DIG INTE GRÖN, ORANGE, RÖD ELLER LILA SOM ANDRA PRODUKTER FÖR TÄVLINGSBARVNING

Instant Competition Color Mousse är idealisk för fysiktävlande, fitnessmodeller, skådespelare, skådespelerskor och alla som vill få en vacker mörk omedelbar solbränna.

Instant Competition Color Mousse garanterar dig ultimat tävlingsfärg som även kan användas för modellering, fotografering och filmning.


Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


Pro TanInstant Competition Color Top Coat, (skum medApplicator) - 207 ml.Ingredienser: Innehåll: Aqua (vatten/au), Propylenglykol,Dihydroxyaceton, fenoxietanol, CI 42090 (blått 1), Cl19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33), Sodium LaurylSulfate, CI 14700 (Red 4), Ethylhexylglycerin.Rekommenderad användning: Skaka väl före användning. Appliceradirekt på ren och torr hud med hjälp av den medföljande applikatorn.svamp, en kroppsdel i taget. Pumpa en stor mängddirekt på svampen och gnugga den i cirkelformade rörelser.rörelser direkt på huden. Sprid ut jämnt. Låt färgen torka.innan den kommer i kontakt med kläder eller vatten. För djupasteresultat applicera direkt över Pro Tan Overnight Competition.färg. Skölj av med tvål och vatten efter användning.Varning: Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen.Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart medvatten. Avbryt användningen om hudirritation uppstår. Dennaprodukt innehåller inget solskyddsmedel och inteskyddar inte mot solbränna. Upprepad exponering avoskyddad hud under solning kan öka risken förhudåldrande, hudcancer och andra skadliga effekter på huden.huden även om du inte bränner dig. Förvara utanför räckhåll förbarn.
Produktinformation
Pro Tan
P36516
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg