• Ny
    GAT - Nitraflex Classic

GAT - Nitraflex

562 kr
Inkl. moms
Maximera dina träningsresultat med Nitraflex Classic! Upplev intensiva pumpar, ökad styrka, fokus och uthållighet. Med kliniskt studerade ingredienser förbättrar den din prestation och muskeltillväxt. Njut av förbättrade smaker utan konstgjorda färger.
Variationer : Blue Raspberry - 300g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 8 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

GAT - Nitraflex Classic: Öka dina träningsresultat med intensiva pumpar och förbättrad prestation

Fördelar:

  • Förstärka muskelpumparna
  • Höj energinivåerna
  • Öka styrkan
  • Förbättra fokus
  • Förbättra uthålligheten
  • Öka fritt testosteron
  • Sänka östrogennivåerna

Förstärka muskelpumparna

Med Nitraflex Classic kan du uppleva några av de mest intensiva pumparna du någonsin har upplevt från ett träningspass. Den kliniskt studerade formulan är utformad för att förbättra blodflödet till dina muskler, vilket ger en ökad pump under träningen. En högre dos av L-citrullin används för att öka kväveoxiden (NO)-nivåerna, vilket förbättrar pumpen och transporten av syresatt blod och näringsämnen till de arbetande musklerna. Genom att förstärka muskelpumparna kan du maximera muskeltillväxten och få ut det mesta av dina träningspass.

Höj energinivåerna

Att ha tillräckligt med energi är avgörande för att kunna prestera på topp under intensiva träningspass. Nitraflex Classic innehåller 325 mg koffein per servering för att ge dig den extra energikicken du behöver. Koffeinet hjälper till att öka mental vakenhet och fokus samtidigt som det minskar trötthet och träningsrelaterad utmattning. Med höjda energinivåer kan du ta dig an träningspassen med ökad intensitet och uthållighet.

Öka styrkan

För att uppnå imponerande resultat i gymmet är det viktigt att öka din styrka. Nitraflex Classic innehåller ingredienser som är kliniskt studerade för att hjälpa till att öka styrkan. Genom att använda den mest vetenskapligt avancerade formulan hittills kan du ge din träning en extra boost och överträffa dina tidigare prestationer. Med Nitraflex Classic kan du maximera din styrkeutveckling och ta dina träningsresultat till nästa nivå.

Förbättra fokus

Att vara fokuserad under träningen är avgörande för att kunna utföra övningarna korrekt och effektivt. Nitraflex Classic innehåller kognitiva förstärkare som L-Tyrosine, DMAE, L-Theanine och Rauwolfia Vomitoria Root Extract för att hjälpa dig att förbli pigg, intensiv och fokuserad under varje set. Dessa ingredienser bidrar till att förbättra mental klarhet, koncentration och reaktionsförmåga, vilket kan öka din prestationsnivå i gymmet.

Förbättra uthålligheten

Att ha god uthållighet är viktigt för att kunna genomföra intensiva träningspass och uppnå dina träningsmål. Med Nitraflex Classic kan du förbättra din uthållighet och motståndskraft. Den vetenskapligt avancerade formulan är utformad för att hjälpa till att öka syre- och näringsflödet till dina muskler, vilket förbättrar muskeluthålligheten och minskar träningsrelaterad trötthet. Genom att förbättra din uthållighet kan du träna hårdare och längre för att nå önskade resultat.

Öka fritt testosteron

Testosteron spelar en avgörande roll i muskeltillväxt och styrka. Nitraflex Classic innehåller ingredienser som kan hjälpa till att öka produktionen av fritt testosteron i kroppen. Genom att naturligt öka testosteronnivåerna kan du maximera din muskeltillväxt och styrkeutveckling. Med regelbunden användning av Nitraflex Classic kan du ge dina träningsresultat en extra boost och uppnå önskade resultat snabbare.

Sänka östrogennivåerna

Östrogen är ett hormon som kan påverka muskeltillväxt och fettförbränning. För män är det viktigt att hålla östrogennivåerna i balans för att främja muskeltillväxt och uppnå en väldefinierad fysik. Nitraflex Classic innehåller ingredienser som kan bidra till att sänka östrogennivåerna i kroppen. Genom att optimera hormonbalansen kan du främja en gynnsam miljö för muskeltillväxt och förbättrad prestation.

UNIKA EGENSKAPER HOS NÅGRA VIKTIGA FÖRENINGAR I NITRAFLEX:

Nitraflex Classic använder sig av unika ingredienser och föreningar som har visat sig ha positiva effekter på träning och prestation. Här är några av de viktigaste föreningarna i Nitraflex Classic:

Scoop Potency: Högre citrullin-argininkvot

Nitraflex Classic innehåller en högre dos av L-citrullin för att förbättra kväveoxiden (NO)-nivåerna och främja en kraftfull pump under träningen. Genom att öka blodflödet till musklerna kan du uppnå bättre muskelpumpar och förbättrad uthållighet.

Kliniskt validerad nitrosigin

Nitrosigin är en patenterad ingrediens som har visat sig genom klinisk forskning att öka energi, förbättra blodflödet, öka muskelvolymen och pumpen, samt förbättra mentalt fokus. Genom att inkludera nitrosigin i Nitraflex Classic kan du maximera dina träningsresultat och prestationsnivåer.

Ökar testosteron

Nitraflex Classic innehåller ingredienser som kan hjälpa till att öka produktionen av fritt testosteron i kroppen. Testosteron är ett viktigt hormon för muskeltillväxt, styrka och återhämtning. Genom att naturligt öka testosteronnivåerna kan du optimera dina träningsresultat och maximera din fysiska prestation.

Kognitiva förstärkare

Nitraflex Classic innehåller kognitiva förstärkare såsom L-Tyrosine, DMAE, L-Theanine och Rauwolfia Vomitoria Root Extract. Dessa ingredienser bidrar till att förbättra mentalt fokus, koncentration och reaktionsförmåga under träningen. Genom att vara fokuserad kan du maximera varje repetition och få ut det bästa av dina träningspass.

Den mest vetenskapligt avancerade nitraflexformeln hittills

Nitraflex Classic är utvecklad med den mest vetenskapligt avancerade formeln hittills för att ge dig en effektiv och effektfull dos av ingredienser. Varje portion är noggrant doserad för att säkerställa maximal effekt och resultat. Med Nitraflex Classic kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet som hjälper dig att uppnå dina träningsmål.

Förbättrade smaksystem

Nitraflex Classic erbjuder inte bara imponerande fördelar för träning och prestation, utan den har också förbättrade smaker som gör att den blir en njutning att dricka. Det uppfriskande och smakrika Nitraflex Classic-förträningspasset kommer snabbt att bli en favoritdel av din dag.

Inga konstgjorda färger eller färgämnen

Vi lyssnar på våra kunders önskemål och har tagit bort alla konstgjorda färger och färgämnen från Nitraflex Classic. Vi strävar efter att erbjuda en produkt som är ren och fri från onödiga tillsatser. Med Nitraflex Classic kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt utan onödiga konstgjorda ingredienser.

Single-Scoop Serveringsstorlek

En scoop (en portion) av Nitraflex Classic rekommenderas per träningspass. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna och inte överskrida en skopa under en 24-timmarsperiod. Dessutom bör Nitraflex Classic undvikas inom fem timmar före läggdags för att undvika sömnstörningar.</p >

Forskning om Nitraflex Classic

Forskning har visat på de potentiella fördelarna med ingredienserna i Nitraflex Classic. Studier har undersökt effekterna av L-citrullin på blodflöde och muskeluthållighet, samt betydelsen av testosteron för muskeltillväxt och prestation. Vidare har forskning också utforskats kring kognitiva förstärkares effekter på mental skärpa och fokus. Resultaten från dessa studier ger stöd för användningen av Nitraflex Classic som ett effektivt förträningspass för att maximera träningsresultat och prestation.

Kliniskt validerade ingredienser för optimal effekt

Nitraflex Classic innehåller kliniskt validerade ingredienser som har studerats noggrant för deras effektivitet och säkerhet. Varje ingrediens är noggrant utvald och doserad för att säkerställa optimal effekt och resultat. Genom att välja Nitraflex Classic kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som hjälper dig att nå dina träningsmål.

Sammanfattning

Nitraflex Classic är ett träningspass som är utformat för att maximera dina träningsresultat och prestation. Med ingredienser som förstärker muskelpumparna, ökar energinivåerna, förbättrar styrkan, fokuserar och ökar uthålligheten kan du ta dina träningspass till en ny nivå. Dessutom kan Nitraflex Classic hjälpa till att öka fritt testosteron, sänka östrogennivåerna och skapa en gynnsam miljö för muskeltillväxt och styrkeutveckling. Med en vetenskapligt avancerad formula och noggrant utvalda ingredienser kan du lita på att Nitraflex Classic är en pålitlig partner i din träningsresa.

Observera att kosttillskott inte ersätter en balanserad kost och regelbunden träning. Konsultera alltid en hälso- eller träningsexpert innan du börjar använda nya kosttillskott eller om du har några specifika hälsobekymmer.

0816170023875
50 objekt

Särskilda referenser

ean13
0816170023875
Produktinformation
Tillverkarens namn: GAT
Produktnamn: Nitraflex Classic, Blå Hallon - 300g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform, innehållande Niacin
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Skopa (10g)
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Kalorier: 10 kcal
Totalt kolhydrat: 2 mg
Niacin (som Nikotinsyra): 25 mg
NITRAFLEX PROPRIECEUTICAL BLEND: 7240 mg
Ingredienser: NITRAFLEX PROPRIECEUTICAL BLEND, Niacin (som Nikotinsyra)
Andra ingredienser: Ananasfruktpulver, Naturliga och artificiella smaker, Citronsyra, Kiseloxid, Acesulfamkalium, Sukralos, FD&C Blue #1 (Färgämne), FD&C Blue #1 (Lake)
Rekommenderad användning: Börja med att bedöma din tolerans med en halv portion NITRAFLEX blandad med 150 ml kallt vatten. Konsumera inom 30 minuter före träning. Beroende på tolerans, blanda 1 portion (1 skopa) NITRAFLEX med 240-300 ml kallt vatten och konsumera inom 30 minuter före träning. Inta inte inom 5 timmar före sänggåendet.
Varning: Denna produkt är endast avsedd för friska personer över 18 år. Varje portion (1 skopa) innehåller 325 mg koffein. Kombinera inte med andra produkter som innehåller koffein eller stimulanter. Följ instruktionerna för att bedöma din tolerans. Använd inte om du är gravid, ammar eller försöker bli gravid. Använd inte om du för närvarande är omedveten om din hälsostatus eller om du har en medicinsk åkomma, inklusive men inte begränsat till hjärt-, lever-, njur- eller sköldkörtelsjukdom, psykiatriska eller epileptiska störningar, högt eller lågt blodtryck, hjärtarytmi, återkommande huvudvärk, förstorad prostata eller glaukom. Använd inte om du tar receptbelagda eller receptfria läkemedel av något slag, inklusive men inte begränsat till MAO-hämmare, antidepressiva medel, aspirin eller icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Använd inte om du är benägen att överhettas eller bli uttorkad. Efter 8 veckors användning, ta 1 veckas paus innan du återupptar användningen. Sluta använda minst 2 veckor före operation eller om du upplever snabb hjärtslag, yrsel, svår huvudvärk eller andfåddhet. Denna produkt innehåller ett ämne som enligt delstaten Kalifornien kan orsaka missbildningar eller andra reproduktionsproblem. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 370g
Produkt-ID (SKU): P38387
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 816170023875
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Redcon1 - Boom Stick - Testosterone Support - 300 caps
  • Ny
  • Slut i Lager

Redcon1 - Boom Stick - Testosterone Support -...

597 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få ökad muskelmassa, styrka och energi med Redcon1's Boom Stick. Denna testosteronförstärkare stödjer din kropp att producera mer testosteron naturligt. Upplev förbättrad träning och sexuell hälsa med denna unika blandning av naturliga ingredienser. Förbättra din träningsprestation och nå dina mål med Boom Stick!
Kevin Levrone - Gold Line Tribulus - 90 Tablets
  • Ny
  • Slut i Lager

Kevin Levrone - Gold Line Tribulus - 90 Tablets

188 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få bättre träningsresultat och bygg mer muskelmassa med Levrone Gold Tribulus! Med höga nivåer av Tribulus Terrestris stimulerar detta kosttillskott muskeltillväxt och minskar kroppsfett. Upplev förbättrad styrka och uthållighet för att nå dina träningsmål. Populärt bland styrkeidrottare, bodybuilders och män över 30 år.
EVLution Nutrition - EVL Test
  • Ny
  • Slut i Lager

EVLution Nutrition - EVL Test

508 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Optimera din testosteronproduktion och öka din prestation med EVLTEST! Vår avancerade formel stödjer en hälsosam hormonbalans, håller östrogen i schack, ökar energinivåerna och förbättrar sömnkvaliteten. Förbättra din muskeluppbyggnad och övergripande välbefinnande med EVLTEST idag!
BioTech USA - Black Test
  • Ny
  • Slut i Lager

BioTech USA - Black Test

348 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Optimera din träning med Black Test! Öka testosteronnivåerna, reglera hormonell aktivitet och öka energinivåerna utan stimulerande medel. Med unika ingredienser som ZMB-komplex, niacin, L-arginin och beta-alanin kan du ta din träning till nästa nivå och uppnå spektakulära resultat.