CLA 95, 1000mg - 150 softgels

557 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2022-12-12 och 2022-12-13 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning
Conjugated Linoleic Acid (CLA) är ett anmärkningsvärt kosttillskott som kommer från källor som safflor- och solrosolja, och som finns naturligt i gräsmatat kött och mejeriprodukter samt i äggulan. CLA arbetar för att minska kroppsfett genom att förhindra fettansamling i fettceller. Fett kommer normalt in i fettcellen genom en dörr som styrs av ett enzym som fungerar som nyckeln.

95 % AKTIVA CLA-isomerer per kapsel
DEN #1 HÖGSTA CLA-koncentrationen du kan köpa
DÄRIVERAD Från ren safflorolja

Genom att verka på detta enzym håller CLA dörren låst. När dörren är låst begränsas fettutnyttjandet av cellen och eventuell tillväxt av nya fettceller begränsas. Ju mindre fett som finns i cellerna, desto mindre och mindre mogna blir de. Detta hjälper till att minska fettnivån i din kropp. Den ökade nedbrytningen av fett hjälper till att bränsle och bevara muskelmassa, vilket i sin tur ökar mager muskelmassa.

Ingrediensförteckning

AllMax Nutrition CLA 95, 1000mg - 150 softgels Livsmedelstillskott Linolsyra i mjukgelform, innehållande konjugerad Näringsfakta Portionsstorlek: 1 mjukgel Portioner per behållare: 150 Ingredienser CLA95 CLA [konjugerad linolsyra (från safflorolja)] [50:50 Isomerblandning] Mängd Per Portion 1000 mg 950 mg mat. %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: CLA95, CLA [konjugerad linolsyra (från safflorolja)] [50:50 Isomer Blend] Andra ingredienser: Andra ingredienser: Gelatin, glycerin, renat vatten. Rekommenderad användning: Ta 1 softgel 3 gånger dagligen med
Produktinformation
AllMax Nutrition
P6122
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg