Swanson - Water Pills - 120 tablets

153 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 45 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Swanson - Vattendrivande tabletter - 120 tabletter

Flytande balans

Swanson - Vattendrivande tabletter är en effektiv lösning för att bibehålla en sund och bekväm vätskebalans i kroppen. Dessa tabletter är särskilt utformade för att hjälpa till att reglera vätskenivåerna och temporärt lindra tillfällig svullnad och uppblåsthet.

4-i-1 örtbaserad formula

Våra vattendrivande tabletter är sammansatta med en kraftfull 4-i-1 örtbaserad formula som verkar i harmoni för att upprätthålla en sund vätskebalans. Denna unika blandning av örter har valts noggrant för att ge en balanserad effekt och ge kroppen stöd för att hantera överflödig vätska på ett naturligt sätt.

Örttillskott av hög kvalitet

Swanson är känt för sin högkvalitativa örtpreparat sedan 1969, och våra vattendrivande tabletter är inget undantag. Vi använder endast noggrant utvalda örter av högsta kvalitet för att säkerställa att du får ett effektivt och pålitligt tillskott för att hantera din vätskebalans.

Underlättar lindring av tillfällig svullnad

Excessiv vätska kan inte bara ge oönskad vikt, den kan också skapa en uppsvälld look och känsla. Swanson - Vattendrivande tabletter innehåller fyra örtingredienser som hjälper till att hålla vätskan på en hälsosam och bekväm nivå. Genom att ta dessa tabletter kan du temporärt lindra tillfällig svullnad och återfå en mer balanserad känsla i kroppen.

Vetenskapligt understödd kvalitet sedan 1969

Swanson har försett sina kunder med vetenskapligt understödda kosttillskott av hög kvalitet sedan 1969. Våra vattendrivande tabletter är inga undantag. Du kan lita på att våra produkter är tillverkade enligt höga standarder och är baserade på pålitlig forskning och beprövad erfarenhet.

Föreslagen användning

Som kosttillskott, ta en tablett med vatten efter varje måltid.

Övriga ingredienser

Kalciumkarbonat, stearinsyra, croscarmellosnatrium, kiseldioxid, magnesiumstearat, hydroxipropylmetylcellulosa, vattenbaserad filmbeläggning. Låt Swanson - Vattendrivande tabletter vara din följeslagare för att bibehålla en sund och bekväm vätskebalans i din kropp. Dessa tabletter är framställda med omsorg och med hj älp av vetenskaplig forskning för att ge dig en pålitlig och effektiv lösning för att hantera överflödig vätska och temporär svullnad. Ta kontroll över din vätskebalans med Swanson idag!

Produktinformation
Swanson
P32241
7 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Vattenpiller - 120 tabletter
Produktbeskrivning: Kosttillskott i tablettform som innehåller olika extrakt från blad och bär.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 tablett
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Buchu Leaf Extract 4:1 (Agathosma betulina): 50 mg
Persilja (Petroselinum crispum): 50 mg
Björnbär (Arctostaphylos uva ursi)(blad): 50 mg
Enbär (Juniperus communis L.): 10 mg
Ingredienser: Buchu Leaf Extract 4:1 (Agathosma betulina), Persilja (Petroselinum crispum), Björnbär (Arctostaphylos uva ursi)(blad), Enbär (Juniperus communis L.)
Andra ingredienser: Kalciumkarbonat, stearinsyra, kroscarmellosnatrium, kiseldioxid, magnesiumstearat, hydroxipropylmetylcellulosa, vattenbaserad filmbeläggning.
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en tablett med vatten efter varje måltid.
Varning: Endast för vuxna. Ta inte detta produkt om du är gravid eller ammar, eller om du har njursjukdom eller matsmältningsproblem. Rådfråga din vårdgivare innan du använder denna eller någon annan produkt om du tar medicin eller har en medicinsk tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 60g
Produkt-ID (SKU): P32241
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 087614040134
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg