• Ny
    Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ - 120

Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ - 120 vcaps

897 kr
Inkl. moms
Maximera din energi med Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ! Främjar cellulär energiproduktion, skapar nya mitokondrier, skyddar mot skador och stödjer hälsosam åldrande. Optimera din energipotential idag!

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Sista produkten i lager

Betalningar

Få 13 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-29 och 2024-04-30 med hemleverans, via ombud eller box.

Optimera din energi med Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ

Fördelar:

  • Främjar välbehövlig cellulär energiproduktion
  • Uppmuntrar hälsosam funktion & skapande av energiproducerande cellulära mitokondrier
  • Hämmar effekterna av glykering & oxidationsreaktioner på sårbara cellulära strukturer
  • Hjälper att hämma inflammatoriska faktorer för att stödja cellulär hälsa

Maximera dina mitokondriers potential med vår unika formel

PQQ, eller pyrroloquinolin quinone, har blivit känt för sina fördelar när det gäller att främja hälsosamma mitokondrier. Mitokondrier är de energiproducerande kraftverken i våra celler som är nödvändiga för att upprätthålla en optimal kroppsfunktion. Med Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ kan du ge dina mitokondrier den näring de behöver för att fungera på sin bästa nivå.

Vår avancerade formel kombinerar PQQ med andra kraftfulla ingredienser som karnosin, r-liponsyra och taurin för att ge en omfattande effekt på mitokondriell hälsa och funktion. Denna synergistiska blandning arbetar tillsammans för att främja celldelning och skapandet av nya mitokondrier, samtidigt som de skyddar de befintliga strukturerna mot skadliga effekter av glykering och oxidationsreaktioner.

Genom att ta Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ regelbundet kan du förbättra din energiproduktion på cellnivå och stödja en hälsosam åldrandeprocess. Här är några av de nyckelingredienser som gör denna formel så kraftfull:

PQQ - Ett nyckelämne för mitokondriell hälsa

PQQ, eller pyrroloquinolin quinone, är en naturligt förekommande förening som har visat sig ha unika egenskaper för att främja mitokondriell funktion och hälsa. Studier har visat att PQQ kan stimulera produktionen av nya mitokondrier, även känd som mitobiogenes, vilket är avgörande för att upprätthålla optimala energinivåer och hälsosam åldrande.

En studie publicerad i Journal of Nutritional Biochemistry visade att PQQ kan öka mitokondriell biogenes genom att aktivera PGC-1α, en nyckelregulator för mitokondriellt DNA. Genom att stimulera tillväxten av nya mitokondrier kan PQQ förbättra cellernas energiproduktion och öka kroppens totala energinivåer.

En annan intress ant egenskap hos PQQ är dess förmåga att skydda mitokondrierna mot oxidativ stress och glykering, två processer som kan skada de cellulära strukturerna över tiden. Oxidativ stress uppstår när det bildas för mycket fria radikaler i kroppen, vilket kan leda till cellskador och åldrande. Glykering är en process där sockermolekyler binder sig till proteiner och bildar skadliga föreningar som kallas för "avancerade glykeringsslutprodukter" (AGEs).

Genom att hämma både oxidativ stress och glykering kan PQQ skydda mitokondrierna från skador och bevara deras funktionella integritet. Detta är avgörande för att bibehålla en optimal energiproduktion och hälsosam åldrande.

Karnosin - Främjar celldelning och skyddar mot glykering

Karnosin är en naturligt förekommande aminosyra som finns i höga halter i hjärnan och musklerna. Det har visat sig ha flera hälsofördelar, inklusive dess förmåga att främja celldelning och skydda mot glykering.

En studie publicerad i The Journal of Biological Chemistry visade att karnosin kan främja celldelning genom att aktivera telomeras, ett enzym som är avgörande för att upprätthålla längden på telomerer, skyddande strukturer vid ändarna av kromosomerna. Genom att främja celldelning kan karnosin hjälpa till att upprätthålla en hälsosam vävnadsfunktion och förnya kroppens celler.

Karnosin har också en imponerande förmåga att motverka glykering. En studie publicerad i Biochemical and Biophysical Research Communications fann att karnosin kan förhindra bildandet av AGEs genom att bilda stabila föreningar med sockermolekyler. Genom att binda sig till sockret hindrar karnosin det från att reagera med proteiner och bildar skadliga AGEs.

Genom att inkludera karnosin i vår formel hjälper vi till att främja celldelning och skydda kroppens strukturer från de skadliga effekterna av glykering, vilket bidrar till en bättre hälsa och välbefinnande på cellnivå.

R-liponsyra - En kraftfull antioxidant för mitokondriell hälsa

R-liponsyra är en aktiv form av liponsyra, en förening som fungerar som en kraftfull antioxidant i kroppen. Liponsyra finns naturligt i mitokondrierna och spelar en viktig roll i energiproduktionen.

En av de främsta fördelarna med r-liponsyra är dess förmåga att neutralisera fria radikaler och bekämpa oxidativ stress. Fria radikaler är reaktiva molekyler som kan skada cell erna och bidra till åldrande och sjukdomar. Genom att fungera som en antioxidant kan r-liponsyra skydda mitokondrierna från skador och bevara deras funktionella kapacitet.

Utöver dess antioxidativa egenskaper har r-liponsyra också visat sig ha positiva effekter på blodsockernivåer och insulinresistens. En studie publicerad i Archives of Medical Science fann att r-liponsyra kan förbättra insulinkänsligheten och minska blodsockernivåerna hos personer med typ 2-diabetes.

Genom att inkludera r-liponsyra i vår formel kan vi ge dina mitokondrier den antioxidativa skydd de behöver för att fungera optimalt och främja en hälsosam ämnesomsättning.

Taurin - Främjar mitokondriell hälsa och cellulär funktion

Taurin är en icke-essentiell aminosyra som finns i höga koncentrationer i hjärtat, ögonen och musklerna. Den har en rad hälsofördelar och spelar en viktig roll för att främja mitokondriell hälsa och cellulär funktion.

En studie publicerad i Advances in Experimental Medicine and Biology visade att taurin kan skydda mitokondrierna mot oxidativ stress och förbättra deras funktion. Taurin fungerar som en antioxidant och hjälper till att neutralisera fria radikaler som kan skada mitokondriellt DNA och proteiner. Dessutom kan taurin bidra till att förbättra mitokondriell andningskedja, vilket är den process genom vilken mitokondrierna producerar energi.

Taurin har också visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper och kan hjälpa till att hämma inflammatoriska faktorer som kan påverka cellernas hälsa och funktion negativt. Genom att minska inflammation kan taurin bidra till att upprätthålla en optimal cellulär miljö för energiproduktion och välbefinnande.

Forskning om mitokondriell hälsa och PQQ

Forskningen om mitokondriell hälsa och PQQ är omfattande och har visat lovande resultat. En studie publicerad i The Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition undersökte effekterna av PQQ på energiomsättning hos möss och fann att det ökade produktionen av ATP, den primära energivalutan i kroppen. Detta tyder på att PQQ kan hjälpa till att förbättra cellernas energiproduktion och stödja en optimal ämnesomsättning.

En annan studie publicerad i Nutrition Reviews undersökte effekterna av PQQ på mitokondriell hälsa hos människor. Forskarna fann att PQQ-tillskott kunde förbättra mitokondriella funktioner och öka energiomvandlingen. Dessutom visade studien att PQQ kunde minska oxidativ stress och inflammation i kroppen, vil ket är två faktorer som kan påverka mitokondriell hälsa negativt.

Sammantaget stöder forskningen att PQQ är en kraftfull ingrediens för att främja mitokondriell hälsa och energiproduktion. Genom att inkludera PQQ i Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer får du fördelarna med denna unika förening för att stödja din övergripande hälsa och välbefinnande.

Främja din cellenergiproduktion och cellulära hälsa med Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ

Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ är den ultimata formeln för att optimera din energi på cellnivå. Genom att kombinera PQQ med karnosin, r-liponsyra, taurin och andra kraftfulla ingredienser, ger denna unika formel omfattande stöd för mitokondriell hälsa, celldelning och energiproduktion.

Genom att ta Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ regelbundet kan du uppleva fördelarna med friska mitokondrier, inklusive förbättrad energi, bättre återhämtning och en ökad känsla av välbefinnande. Denna formel är särskilt fördelaktig för personer som upplever trötthet, brist på energi eller åldersrelaterad nedgång i energinivåer.

Ge dina mitokondrier den näring de behöver för att fungera på sin optimala nivå. Välj Life Extension - Mitochondrial Energy Optimizer with PQQ och maximera din energipotential idag!

Icke-GMO

0737870186816
1 Produkt

Särskilda referenser

ean13
0737870186816
Produktinformation
Produktnamn: Livsförlängning Mitochondrial Energy Optimizer med PQQ-120 vcaps
Näringsfakta: Portionstorlek: 4 kapslar
Portioner per behållare: 30
Ingredienser: Vitamin B6 (som Pyridoxal 5\'- fosfat)
Natrium Carnosin
L-Taurin
Benfotiamin -Liponsyra (som mikroinkapslad Bio- Förbättrad stabiliserad Na-RALA natrium-R-lipoat)
PQQ (Pyrroloquinolinkinon) dinatriumsalt
Andra ingredienser: Vegetabilisk cellulosa (kapsel), mikrokristallin cellulosa, stearinsyra, kiseldioxid, hydroxipropylcellulosa, candelillavax, bivax, kalcium silikat.
Rekommenderad användning: Ta två (2) kapslar två gånger dagligen, utan mat, helst tidigt på dagen eller på en gång. vid uppvaknandet, eller enligt rekommendation från en läkare. läkare.
Varning Förvara utom räckhåll för barn
Överskrid inte rekommenderad dos
Köp inte om den yttre förseglingen är eller skadad
Vid användning av näringstillskott, kontakta din läkare om du genomgår behandling för ett medicinskt tillstånd eller om du är gravid. eller om du ammar.
Förvaras tätt stängt på en sval och torr plats.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Swanson - High Absorption Ashwagandha & Black Pepper - 120 caps
  • Ny

Swanson - High Absorption Ashwagandha & Black...

321 kr
Tillgänglighet: 13 I lager
Swanson High Absorption Ashwagandha & Black Pepper är ett kraftfullt tillskott som främjar hälsosam stresshantering, förbättrar kognition och koncentration, ökar uthållighet och återhämtning samt maximerar näringsupptaget. Ta 2 kapslar om dagen för att stödja din övergripande hälsa och välbefinnande.
Swanson - Full Spectrum Jujube Fruit, 675mg - 60 caps
  • Ny

Swanson - Full Spectrum Jujube Fruit, 675mg -...

206 kr
Tillgänglighet: 51 I lager
Få stöd för maghälsa, avslappning och cellhälsa med Swanson Full Spectrum Jujube Fruit-kapslar. Varje kapsel innehåller 675 mg högkvalitativt extrakt från denna näringsrika frukt. Dra nytta av dess potentiella fördelar som har använts i traditionell kinesisk örtmedicin i århundraden.
Swanson - Holy Basil Extract, 400mg - 60 vcaps
  • Ny

Swanson - Holy Basil Extract, 400mg - 60 vcaps

193 kr
Tillgänglighet: 52 I lager
Få en kraftfull boost för sinne och kropp med Swanson - Holy Basil Extract. Denna stressbeständiga växtbaserade produkt ger dig fördelarna med helig basilika, inklusive stresshantering, immunsystemstöd och mental klarhet. Ta en kapsel om dagen för att njuta av dess fantastiska effekter.
Warrior - Brain Game
  • Ny
  • Slut i Lager

Warrior - Brain Game

465 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Förbättra ditt mentala fokus och prestation med Warrior - Brain Game. Öka energinivån, stärk kognitiv funktion och minska kortisol. Optimerad näringsbalans för att klara av krävande arbetsuppgifter eller intensiva spelsessioner. Ge din hjärna det bästa verktyget för att nå din fulla potential.
Brain Gains - Switch-Off Black Edition
  • Ny
  • Slut i Lager

Brain Gains - Switch-Off Black Edition

418 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få optimal sömn för hjärnfunktion med BRAINGAINS Sleep Aid. Unik kombination av naturliga ingredienser för djup och återhämtande sömn. Främjar minne, kreativitet, humör och motivation. Optimera din hjärnfunktion med BRAINGAINS Sleep Aid.