BoogieMan Shot

191 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Grapefruit Lime - 12 x 100 ml.
  • Tropical - 12 x 100 ml.

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Boogieman Shot stimulerar till mer träning

  • Ökad muskelpump
  • Långsiktigt fokus
  • Extrem energi

Pre-workout är en grupp kosttillskott som förmodligen är de mest populära bland kunderna.

Producenter som ständigt vill erbjuda något nytt och överraskande berikar sin formula med olika ingredienser med psykostimulerande effekt. För många är denna stimulans avgörande för den faktiska effekten av förträningen.

Tyvärr bör detta inte begränsas av driften av ett högklassigt tillägg i denna grupp. Självklart ska förträningen stimulera kroppen, men för att möta progressiva träningsantaganden. Stimuleringen som orsakas av perioder före träningen är ibland så stor att den orsakar uppbrottssymptom, orsakar obehag i kroppen och oförmåga att koncentrera sig på de antagna uppgifterna.

Du kommer inte att uppleva dessa effekter med Boogieman Shot.

Denna pre-workout session innehåller ett komplex av ingredienser som stimulerar kroppen såsom: vattenfritt koffein och taurin. Stimulera utsläppet av adrenalin på ett säkert sätt, vilket kommer att mobilisera systemets energivägar för att utföra mer träningsarbete. BOOGIEMAN SHOT är designad för professionella idrottare. Ett komplex av beta-alanin, koffein, l-arginin, l-citrullin och inosin Ett bekvämt skott Utsökt före träning Framtiden för stackar före träning


88783.png

Produktinformation
Trec Nutrition
P33091
50 objekt

Specifika referenser

ean135902114017675
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg