Trec Nutrition - BoogieMan Shot

228 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Grapefruit Lime - 12 x 100 ml.
  • Tropical - 12 x 100 ml.

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 10 timmar och 17 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-11 och 2023-12-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Trec Nutrition - BoogieMan Shot

Fördelar:

  • Förbättrad prestation
  • Ökad energi och uthållighet
  • Förbättrad fokus och koncentration
  • Högre muskelvolym och styrka
  • Säker och effektiv formula

Förbättrad prestation

Trec Nutrition - BoogieMan Shot är en avancerad pre-workout produkt som är utformad för att maximera din träningsprestation. Den unika sammansättningen av ingredienser i BoogieMan Shot hjälper till att öka din styrka, uthållighet och muskelvolym, vilket resulterar i förbättrade träningsresultat. Med denna pre-workout kommer du att kunna träna hårdare och längre, vilket leder till bättre prestationer och snabbare framsteg.

Ökad energi och uthållighet

BoogieMan Shot innehåller kraftfulla energigivande ämnen som vattenfritt koffein och taurin. Dessa ingredienser hjälper till att öka energinivån i kroppen och bekämpa trötthet, vilket gör att du kan prestera på topp under hela träningspasset. Dessutom främjar BoogieMan Shot en bättre uthållighet, vilket innebär att du kan hålla en hög intensitet under längre perioder utan att bli utmattad.

Förbättrad fokus och koncentration

En viktig faktor för att få ut det mesta av din träning är att ha rätt fokus och koncentration. BoogieMan Shot innehåller ingredienser som hjälper till att förbättra din mentala skärpa och öka koncentrationen, vilket gör det lättare att vara närvarande och fokuserad under träningen. Genom att ha en klar och fokuserad sinnesstämning kan du maximera varje repetition och uppnå bättre resultat.

Högre muskelvolym och styrka

BoogieMan Shot innehåller en kombination av beta-alanin, koffein, L-arginin, L-citrullin och inosin, vilka är kända för att främja muskelvolym och styrkeökning. Dessa ingredienser fungerar synergistiskt för att öka blodflödet till musklerna, vilket ger bättre närings- och syretillförsel samt avlägsnande av slaggprodukter. Detta kan bidra till att öka din muskelvolym och förbättra din styrka, vilket är avgörande för att nå dina träningsmål.

Säker och effektiv formula

BoogieMan Shot är utvecklad med noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet för att säkerställa att du får en säker och effektiv pre-workout produkt. Trec Nutrition har lå ng erfarenhet inom kosttillskott och följer strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt lever upp till höga standarder. Du kan lita på att BoogieMan Shot ger dig de nödvändiga näringsämnena för att optimera din träning utan att kompromissa med din hälsa eller säkerhet.

Forskning om pre-workout tillskott

Forskning har visat att pre-workout tillskott kan ha positiva effekter på träningsprestation och muskeluppbyggnad. Studier har visat att ingredienser som koffein kan förbättra fysisk prestation genom att öka styrka, uthållighet och fettförbränning. Beta-alanin har visat sig öka muskelvolymen och uthålligheten genom att öka nivåerna av karnosin i musklerna. L-arginin och L-citrullin kan förbättra blodcirkulationen och syretillförseln till musklerna, vilket kan öka uthålligheten och minska trötthet under träningen.

BoogieMan Shot - din partner för intensiva träningspass

Med Trec Nutrition - BoogieMan Shot som din träningspartner kan du ta din träning till en helt ny nivå. Med fördelarna av ökad prestation, energi, fokus, muskelvolym och styrka kan du nå dina träningsmål snabbare och mer effektivt. Oavsett om du är en professionell idrottare eller en seriös träningsentusiast, kommer BoogieMan Shot att hjälpa dig att maximera dina resultat och få ut det mesta av varje träningspass. Ge dig själv den extra pushen du behöver för att nå nya höjder med Trec Nutrition - BoogieMan Shot!

Produktinformation
Trec Nutrition
5902114017675
100 objekt

Specifika referenser

ean135902114017675
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Trec Nutrition
Produktnamn: BoogieMan Shot, Grapefruit Lime - 12 x 100 ml.
Produktbeskrivning: Kosttillskott i flytande form som innehåller koffein, beta-alanin, inosin, AAKG, l-citrullinmalat, taurin, sötningsmedel och smakämnen.
Näringsfakta: Portionstorlek: 50 ml (1/2 flaska)
Portioner per förpackning: 24
Mängd per servering: Beta-alanin: 2500 mg
Taurin: 1000 mg
L-Arginin Alphaketoglutarat (AAKG): 1000 mg
Varav L-arginin: 650 mg
L-Citrulin Malat: 1000 mg
Varav L-Citrulin: 560 mg
Koffein anhydrat: 200 mg
Inosin: 100 mg
Ingredienser: Beta-alanin, Taurin, L-Arginin Alphaketoglutarat (AAKG), L-Citrulin Malat, Varav L-arginin, Varav L-Citrulin, Koffein anhydrat, Inosin
Andra ingredienser: Vatten, beta-alanin, äppeljuicekoncentrat, taurin, L-arginin alphaketoglutarat (AAKG), L-citrulin malat, citronjuicekoncentrat, koffein anhydrat, inosin, aromer, sötningsmedel - acesulfam K, sukralos, neotam, konserveringsmedel - kaliumsorbat, natriumbensoat, maltodextrin
Rekommenderad användning: Enkel servering av produkten - 50 ml (1/2 flaska) drickas 30 minuter före träning. Ta 1 servering dagligen. Skaka före användning. Inte intas innan sänggåendet! Använd inte med andra produkter som innehåller koffein eller andra ingredienser med liknande effekter!
Varning: Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Använd inte produkten som ersättning för en varierad kost. Barn, gravida eller ammande kvinnor får inte använda produkten. Använd inte produkten vid problem med cirkulationssystemet eller känslighet för koffein. Kombinera inte med alkohol. En enskild intag av beta-alanin i en mängd större än 800 mg kan orsaka stickningar och domningar. En varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil är viktigt. Förvara förpackningen väl försluten på en torr plats, vid en temperatur av 2-25°C. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras borta från solljus och frost. Efter öppnandet förvara i kylskåp.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 1520g
Produkt-ID (SKU): P33091
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5902114017675
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg