Endurance Isofaster

153 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Lemon - 12 x 750 ml.
  • Multifruit - 12 x 750 ml.

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
ISOFASTER. Flerfruktsmaksatt kolhydrat-elektrolytlösning med vitaminer. Med socker och sötningsmedel. Innehåller en källa till fenylalanin. ISOFASTER är en sammansättning av kolhydrater, vitaminer och elektrolyter, utvalda för att snabbt återfukta kroppen. Kolhydrat-elektrolytlösningar förbättrar absorptionen av vatten under fysisk träning och bidrar till att bibehålla uthållighetsprestanda under långvarig uthållighetsträning. ISOFASTER innehåller vitamin B6, som bidrar till att minska trötthet och utmattning. ISOFASTER är en välsmakande och uppfriskande dryck för personer med ökad mental och fysisk aktivitet, inklusive idrottare.


Ingrediensförteckning:


Trec Nutrition
Endurance Isofaster, Lemon - 12 x 750 ml.
Näringsfakta
Betjäningsstorlek: 1
Portioner per behållare: 12
 
Mängd
Per portion
%RI*
Energi
70 kJ/ 16 kcal
 
Fett
0 g
 
varav mättar
0 g
 
Kolhydrat
4,1 g
 
Av vilka sockerarter
4,1 g
 
0 g
 
Salt
0,13 g
 
2,7 mg
17 %
Pantotensyra
0,9 mg
15%
Vitamin B6
0,3 mg
21%
22,5 µg
45 %
Natrium
50 mg
 

*Procent dagliga värden är baserat på en diet på 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.

Ingredienser: Natrium, Niacin, Pantotensyra, Vitamin B6, Biotin

Övriga ingredienser: Vatten, glukos, fruktos, surhetsreglerande medel (citronsyra, kaliumcitrat), natrium (natriumcitrat), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat), sötningsmedel (acesulfam K, aspartam), aromer , stabilisatorer (akaciagummi, glycerolestrar av träkolofonium), färg (kinolingul), vitaminer [niacin (nikotinamid), pantotensyra (kalcium D-pantotenat), biotin (D-biotin), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid)].

Rekommenderad användning: -

Varningar: Kinolingul kan ha en negativ effekt på aktivitet och uppmärksamhet hos barn. Varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktigt. Förvara denna förpackning väl tillsluten på en torr plats, vid en temperatur på 10-25°C. Håll borta från solljus och frost. Efter öppnande förvaras i kylen och konsumeras inom 24 timmar.
Enhetstyp: Flytande
Nettovikt: 9440g
Produkt-ID (SKU): P44116
Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: GB
Produktinformation
Trec Nutrition
P44116
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg