Cellucor - C4 Explosive Energy Drink

316 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Cosmic Rainbow - 12 x 500 ml
  • Frozen Bombsicle - 12 x 500 ml
  • Orange Slice - 12 x 500 ml
  • Twisted Limeade - 12 x 500 ml

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 20 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

C4 Explosive Energy Drink - Högpresterande Energidryck för Resultat

Fördelar:

  • Förbättrad energi och uthållighet
  • Ökat mentalt fokus och koncentration
  • Vetenskapligt studerade ingredienser
  • Praktiskt och portabelt format
  • Perfekt för träning och aktiviteter

Förbättrad energi och uthållighet

C4 Explosive Energy Drink, även känd som C4 On The Go, är en energidryck som inte är som alla andra. Den är utformad för att ge en kraftfull och hållbar energi för att hjälpa dig att prestera på toppnivå. Med sina kliniskt studerade och förstklassiga ingredienser är C4 On The Go speciellt utformad för att förbättra din fysiska energi och muskulära uthållighet.

Ökat mentalt fokus och koncentration

För att uppnå exceptionella resultat krävs inte bara fysisk energi och styrka, utan även mentalt fokus och koncentration. C4 Explosive Energy Drink innehåller ingredienser som främjar kognitiv funktion och mental klarhet, vilket gör att du kan hålla dig fokuserad och engagerad under träning eller aktivitet. Genom att optimera din mentala skärpa kan C4 On The Go hjälpa dig att ta dina prestationer till nästa nivå.

Vetenskapligt studerade ingredienser

C4 On The Go innehåller noggrant utvalda ingredienser som har genomgått rigorösa vetenskapliga studier för att säkerställa deras effektivitet och säkerhet. Produkten är utformad för att ge optimala resultat och är en pålitlig följeslagare för idrottare och träningsentusiaster. Varje ingrediens är noga utvald för att komplettera varandra och skapa en synergistisk effekt som ökar din energi, uthållighet och mentala prestation.

Praktiskt och portabelt format

C4 Explosive Energy Drink erbjuds i ett bekvämt och portabelt format, vilket gör den lätt att ta med sig överallt. Oavsett om du tränar på gymmet, spelar en sport eller är på väg mot dina träningsmål, kan du enkelt ta med dig C4 On The Go och njuta av dess fördelar när du behöver dem som mest. Den praktiska förpackningen gör det enkelt att snabbt och enkelt få tillgång till den energi och fokus som C4 On The Go erbjuder.

Perfekt för träning och aktiviteter

Oavsett vilken typ av träning eller aktivitet du ägnar dig åt, kan C4 Explosive Energy Drink vara en värdefull partner för att hjälpa dig att nå dina mål. Vare sig det är att slå personliga rekord på gymmet, uppnå bättre resultat i din idrott eller hålla dig alert under utmanande träningspass, kan C4 On The Go ge dig den extra energin och uthålligheten du behöver. Den är utformad för att ge en omedelbar boost och bibehålla din prestation under hela aktiviteten.

Forskning om ingredienserna

C4 Explosive Energy Drink bygger på vetenskapligt studerade ingredienser som har visat sig vara effektiva för att öka energi, fokus och uthållighet. Forskning har visat att vissa ingredienser i C4 On The Go kan förbättra muskelstyrka, öka syreupptagningsförmågan och främja mental skärpa.

Koffein

Koffein är en av de primära ingredienserna i C4 Explosive Energy Drink. Det har visat sig ha prestationshöjande effekter, inklusive ökad uthållighet och minskad upplevd ansträngning. Studier har också kopplat koffeinintag till ökat fokus och koncentration.

B-vitaminer

C4 On The Go innehåller olika B-vitaminer, såsom niacin, vitamin B6 och vitamin B12. Dessa vitaminer spelar en viktig roll i kroppens energiproduktion och kan hjälpa till att minska trötthet och utmattning.

Aminosyror

C4 Explosive Energy Drink innehåller även aminosyror, såsom beta-alanin och L-citrullinmalat. Beta-alanin har visat sig öka muskulär uthållighet och kan bidra till att fördröja muskeltrötthet under intensiva träningspass. L-citrullinmalat kan förbättra blodflödet och syreleveransen till musklerna, vilket kan öka uthålligheten och minska trötthet.

Antioxidanter

En annan viktig ingrediens i C4 On The Go är antioxidanter, som exempelvis C-vitamin. Antioxidanter hjälper till att skydda kroppen mot oxidativ stress, som kan uppstå vid intensiv träning. Genom att minska oxidativ stress kan antioxidanter bidra till att förbättra återhämtningen och stödja muskelreparationen efter träning.

Användningsområden

C4 Explosive Energy Drink är perfekt för en mängd olika användningsområden. Här är några exempel på när C4 On The Go kan vara särskilt användbart:

Före träningspass

Att dricka C4 Explosive Energy Drink innan ditt träningspass kan ge dig den extra energin och fokus som behövs för att ge allt och uppnå maximala resultat. Det kan hjälpa dig att få ut det bästa av din träning genom att öka din uthållighet och koncentration.

När du utmanar dig själv med längre träningspass eller uthållighetsaktiviteter kan C4 On The Go vara en pålitlig följeslagare. Genom att förse kroppen med nödvändiga näringsämnen och energi kan den hjälpa till att bibehålla din prestation och motverka trötthet och utmattning.

Vid idrottsaktiviteter

Oavsett om du spelar en lagsport eller utövar en individuell idrott, kan C4 Explosive Energy Drink ge dig den extra energi och fokus som behövs för att prestera på din bästa nivå. Den kan hjälpa till att förbättra reaktionshastighet, koncentration och uthållighet, vilket kan vara avgörande för att uppnå framgång i tävlingssammanhang.

För att öka produktiviteten

Behöver du en energikick för att klara av en hektisk dag på jobbet eller studierna? C4 On The Go kan vara den perfekta drycken för att öka din produktivitet och mentala skärpa. Genom att ge dig en hållbar energi och förbättra din koncentration kan den hjälpa dig att prestera på toppnivå och klara av krävande uppgifter.

Sammanfattning

C4 Explosive Energy Drink, eller C4 On The Go, är en högpresterande energidryck som är utformad för att ge dig en kraftfull boost av energi, fokus och uthållighet. Med sina vetenskapligt studerade ingredienser och praktiska portabla format kan den vara en pålitlig följeslagare för dina träningspass, idrottsaktiviteter och krävande dagar. Oavsett om du är en seriös idrottare, fitnessentusiast eller bara behöver en extra energikick i vardagen kan C4 On The Go hjälpa dig att nå dina mål och prestera på toppnivå.

Viktigt meddelande: Innan du börjar använda någon ny kosttillskott eller energidryck, är det alltid viktigt att rådgöra med en läkare eller annan kvalificerad hälsoexpert för att säkerställa att det är lämpligt för dina individuella behov och hälsotillstånd. Effekterna av kosttillskott kan variera från person till person och bör kompletteras med en balanserad kost och lämplig träning.

Produktinformation
Cellucor
P41003
100 objekt

Specifika referenser

ean130842595119152
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Cellucor
Produktnamn: C4 Explosive Energy Drink, Cosmic Rainbow - 12 x 500 ml.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Burk (500 ml)
Portioner per förpackning: 12
Mängd per servering: Energi: 108 kJ/ 26 Kcal
Fett: 0 g
Varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 0 g
Varav sockerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
Vitaminer:
Niacin: 7.5 mg (47% RI*)
Vitamin B12: 1.26 µg (50% RI*)
Ingredienser: Niacin, Vitamin B12
Andra ingredienser: Vatten, Naturlig smaksättning, Koldioxid, Surhetsreglerande medel (Äppelsyra och Citronsyra), L-Arginin (0.21%), Taurin (0.21%), Betain (BetaPowder), Sötningsmedel (Sucralos och Steviolglykosider), Koffein Anhydrous, Niacinamid, Cyanokobalamin.
Rekommenderad användning: Energidryck med ökad koffeinhalt och sötningsmedel (160 mg/500 ml). HÖG KOFFEINHALT. REKOMMENDERAS INTE FÖR BARN ELLER GRAVIDA ELLER AMMANDE KVINNOR (32 mg/100 ml). Njut måttligt som en del av en balanserad och varierad kost.
Varning Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 6270 g
Produkt-ID (SKU): P41003
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 842595119152
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg