• Ny
    Stacker2 Europe - 6th Gear Creatine Complex

Stacker2 Europe - 6th Gear Creatine Complex

505 kr
Inkl. moms
6th Gear Creatine Complex från Stacker2 Europe tar kreatintillskott till en helt ny nivå. Med sexdelat kreatinkomplex, alfa-liponsyra och beta-alanin får du maximal effekt och imponerande resultat redan från första dosen. Öka muskelstyrka och få stenhård muskelmassa med denna banbrytande produkt.
Variationer : Lemon - 1135g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 8 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Stacker2 Europe - 6th Gear Creatine Complex: Maximala Resultat för Kraft och Muskelmassa

Fördelar:

  • Sexdelat kreatinkomplex för maximal effekt
  • Kombination av alfa-liponsyra och beta-alanin för optimal absorption
  • Förbättrad insulinkänslighet för ökad muskeluppbyggnad
  • Snabba och imponerande resultat redan från första dosen
  • Ökad muskelstyrka och stenhård muskelmassa

6th Gear Creatine Complex: Träning i Sjätte Växeln

6th Gear Creatine Complex från Stacker2 Europe är en banbrytande produkt som tar kreatintillskott till en helt ny nivå. Med en unik kombination av sex olika former av kreatin, tillsammans med alfa-liponsyra och beta-alanin, erbjuder detta komplex enastående resultat för styrketränare och idrottare som vill maximera sin prestation.

Kreatinmonohydrat var en gång i tiden ett genombrott inom styrketräning, men sedan dess har andra generationens kreatintillskott kommit på marknaden och visat sig vara ännu effektivare och snabbare. Stacker2 Europe tar nu kreatintillskott till nästa nivå med 6th Gear Creatine Complex. Detta komplex tar din träning till högsta växeln och ger dig resultat som du aldrig tidigare upplevt.

Sexdelat Kreatinkomplex

Den första fördelen med 6th Gear Creatine Complex är dess sexdelade kreatinkomplex. Istället för att bara använda en form av kreatin, innehåller detta komplex sex olika former som samverkar för att ge dig maximal effekt. Genom att kombinera olika typer av kreatin får du en bredare täckning och bättre resultat. Forskning har visat att olika typer av kreatin kan ha olika fördelar och genom att kombinera dem kan du dra nytta av alla dessa fördelar på en och samma gång.

Unik Kombination med Alfa-liponsyra och Beta-alanin

6th Gear Creatine Complex innehåller även alfa-liponsyra och beta-alanin, två ämnen som förstärker effekten av kreatin. Alfa-liponsyra hjälper till att förbättra insulinkänsligheten och absorptionen av kreatin i musklerna. Detta innebär att mer av kreatinet tas upp av musklerna och kan användas för att öka muskeluppbyggnaden och styrkan.

Beta-alanin är en aminosyra som fungerar som en byggsten för karnosin, en viktig buffert för att motverka mjölksy ra i musklerna under träning. Genom att inkludera beta-alanin i 6th Gear Creatine Complex får du en ökad karnosinnivå, vilket kan förbättra din uthållighet och minska trötthet under intensiva träningspass.

Optimal Insulinkänslighet och Absorption

En av de viktigaste faktorerna för att få ut maximal effekt av kreatin är insulinkänsligheten och absorptionen i kroppen. 6th Gear Creatine Complex innehåller ingredienser som främjar optimal insulinkänslighet, vilket innebär att kroppen kan ta upp kreatinet mer effektivt och använda det för muskeluppbyggnad och återhämtning.

Alfa-liponsyra spelar en nyckelroll i att öka insulinkänsligheten genom att förbättra kroppens förmåga att reagera på insulin och transportera näringsämnen till musklerna. Detta innebär att mer av det intagna kreatinet når muskelcellerna och kan användas för att bygga upp styrka och muskelmassa.

Resultat Redan från Första Dosen

En av de mest imponerande fördelarna med 6th Gear Creatine Complex är dess snabba och imponerande resultat. Redan från första dosen kan du förvänta dig att uppleva en ökning av styrka och muskelmassa. Detta beror på den unika kombinationen av kreatinformer och andra synergistiska ingredienser som arbetar tillsammans för att ge dig omedelbara fördelar.

Forskning har visat att kreatin kan öka muskelstyrkan och prestationsförmågan inom kort tid efter intag. Genom att välja 6th Gear Creatine Complex får du en produkt som ger dig snabba resultat och hjälper dig att nå dina träningsmål på ett effektivt sätt.

Extrem Ökning av Stenhård Muskelmassa och Muskelstyrka

Slutligen, den femte fördelen med 6th Gear Creatine Complex är den extremt ökade muskelmassa och muskelstyrka som du kan uppnå med denna produkt. Genom att ge din kropp de nödvändiga näringsämnena och kreatinformer för muskeluppbyggnad och återhämtning, kan du förvänta dig att uppleva en markant ökning av både muskelmassa och styrka.

Kreatin har visat sig vara en effektiv tillskottsform för att öka muskelmassa och styrka hos styrketränare och idrottare. Med 6th Gear Creatine Complex får du en högkvalitativ produkt som optimerar kreatinets effekt och ger dig möjlighet att nå dina mål på kortare tid och med bättre resultat.

Forskning om K reatin och Effekterna på Muskeluppbyggnad

Forskning har omfattande studerat kreatin och dess effekter på muskeluppbyggnad och styrka. Studier har visat att kreatintillskott kan öka muskelkreatininnehållet, vilket i sin tur kan leda till ökad muskelmassa och förbättrad styrka.

En studie publicerad i Journal of the International Society of Sports Nutrition visade att kreatintillskott under en period av åtta veckor resulterade i signifikanta ökningar av muskelmassa och styrka hos styrketränare. Deltagarna i studien som tog kreatin hade en betydligt större ökning av muskelmassa och styrka jämfört med placebogruppen.

En annan studie, publicerad i Journal of Strength and Conditioning Research, fann att kreatintillskott förbättrade prestationen i explosiva styrkeövningar och ökade muskelmassa hos tränade individer. Forskarna konstaterade att kreatin kan vara ett effektivt tillskott för att förbättra muskelstyrka och prestation.

Den Optimala Formeln för Maximala Resultat

Med 6th Gear Creatine Complex har Stacker2 Europe utvecklat en produkt som tar kreatintillskott till en helt ny nivå. Genom att kombinera sex olika former av kreatin, alfa-liponsyra och beta-alanin har de skapat en optimal formel för maximala resultat.

Genom att använda denna produkt kan du förvänta dig att uppleva en ökning av muskelstyrka och muskelmassa, förbättrad uthållighet och snabbare återhämtning. 6th Gear Creatine Complex är designat för att ge dig en fördel i din träning och hjälpa dig att nå dina träningsmål på ett effektivt sätt.

Välj 6th Gear Creatine Complex från Stacker2 Europe och ge din träning en boost till sjätte växeln!

8717472070951
50 objekt

Särskilda referenser

ean13
8717472070951
Produktinformation
Tillverkarens namn: Stacker2 Europe
Produktnamn: 6th Gear Creatine Complex, Citron - 1135g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform, innehåller Creatine mix
Näringsfakta: Portionstorlek: 2 Skopor (57g)
Portioner per förpackning: 20
Mängd per servering: 6th Gear Creatine Complex 6000 mg
(Creatine Monohydrate, Creatine Ethyl Ester, Creatine Citrate, Creatine Anhydrous, Creatine Gluconate, Creatine Pyruvate)
Beta-Stack 2000 mg
(Beta Alanine, Alpha Lipoic Acid, L-Leucine, D-Pinitol)
Double Energy Complex 2000 mg
(Taurine (2-Amino-Ethane-Sulfonic-Acid), Fructose)
Nitric Oxide Enhance 1000 mg
(L-Arginine mono HCI, L-Arginine Alpha Ketoglutarate (AKG), Tri Calcium Phosphate 70mg, Tri Sodium Citrate 23mg)
Ingredienser: 6th Gear Creatine Complex (Creatine Monohydrate, Creatine Ethyl Ester, Creatine Citrate, Creatine Anhydrous, Creatine Gluconate, Creatine Pyruvate), Beta-Stack (Beta Alanine, Alpha Lipoic Acid, L-Leucine, D-Pinitol), Double Energy Complex (Taurine (2-Amino-Ethane-Sulfonic-Acid), Fructose), Nitric Oxide Enhance (L-Arginine mono HCI, L-Arginine Alpha Ketoglutarate (AKG), Tri Calcium Phosphate 70mg, Tri Sodium Citrate 23mg)
Andra ingredienser: Dextros, Klumpförebyggande medel (kiseldioxid), aromkomponent (citronsyra), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos), arom, emulgeringsmedel (xantangummi), modifierad stärkelse (potatisbaserad).
Rekommenderad användning: Blanda 2 skopor med 200 ml vatten och konsumera omedelbart. Använd i 8 veckor för att uppleva maximal styrka. Laddningsfas: ladda dina muskler de första 7 dagarna. Ta 1 portion (2 skopor) med 200 ml vatten på morgonen och ta en andra portion kl. 20. Underhållssteg: ta 1 portion (2 skopor) omedelbart efter träningen. Om du inte tränar den dagen tar du 1 portion (2 skopor) på morgonen när du vaknar.
Varning Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad kost. Denna produkt ska användas i kombination med en sund kost och träningsprogram för bästa resultat. Förvara på en sval och torr plats och förvara utom räckhåll för barn. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år. Denna produkt är inte avsedd att diagnosticera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Innehåller konstgjorda sötningsmedel. Överskrid aldrig den rekommenderade dosen.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 1180g
Produkt-ID (SKU): P32581
Ursprungsland: NL
Produkt EAN: 8717472070951
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Amix - Creatine Ethyl Ester - 125 capsules
  • Ny

Amix - Creatine Ethyl Ester - 125 capsules

241 kr
Tillgänglighet: 36 I lager
Maximera din fysiska prestation och muskelstyrka med våra Estrar! Öka muskelvolym, förbättra återhämtning och främja kognitiv funktion. Ett måste för idrottare och aktiva personer. Upplev fördelarna idag!
Kaged Muscle - C-HCL Creatine HCL
  • Ny

Kaged Muscle - C-HCL Creatine HCL

656 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
Maximera dina träningsresultat med Kaged Muscle - C-HCL Creatine HCL. Undvik magproblem, vattenretention och laddningsfas. Ta mikrodoser för att uppnå önskade effekter. Välj den bästa kreatinprodukten på marknaden och se skillnaden i dina resultat.
Trec Nutrition - Creatine Micronized 200 Mesh + Taurine - 400g
  • Ny

Trec Nutrition - Creatine Micronized 200 Mesh +...

352 kr
Tillgänglighet: 51 I lager

Få ökad styrka och muskelmassa med Trec Nutrition - Creatine Micronized 200 Mesh + Taurine. Kombinationen av kreatin och taurin ger dig en ökad energinivå och förbättrad träningsprestation. Med hög farmaceutisk kvalitet och ökad absorptionsförmåga är detta kosttillskott ett pålitligt val för ambitiösa idrottare och träningsentusiaster.

Naughty Boy - Prime - Creatine - 300g
  • Ny

Naughty Boy - Prime - Creatine - 300g

268 kr
Tillgänglighet: 50 I lager
Få ökad uthållighet och styrka med NaughtyBoy Micronised Creatine Powder. Detta finfördelade pulver är lätt att blanda och har ingen smak, vilket gör det perfekt att kombinera med andra NaughtyBoy-produkter. Förbättra din träning och prestationsförmåga utan att ändra smaken på din favoritdryck.
Zoomad Labs - Raw One Kre-Alkalyn Creatine Monohydrate - 225 g
  • Ny

Zoomad Labs - Raw One Kre-Alkalyn Creatine...

591 kr
Tillgänglighet: 14 I lager
Förbättra din fysiska prestation och muskelstyrka med Kre-Alkalyn® kreatin! Mindre vattenretention och bättre absorption än kreatinmonohydrat. Öka muskelstyrka, fördröja muskeltrötthet och förbättra återhämtning. Studier visar att Kre-Alkalyn® är mer effektivt än kreatinmonohydrat. Blanda 3 g pulver med din favoritdryck och maximera träningsresultat!