Trec Nutrition - Thermo - 120 caps

265 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 16 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Trec Nutrition Thermo - Effektiv fettförbrännare för viktminskning och energi

Fördelar:

  • Ökar ämnesomsättningen för effektiv fettförbränning
  • Hjälper till att kontrollera kroppsvikten
  • Minskar aptiten och sötsuget
  • Ökar energinivån och fysisk prestation
  • Innehåller naturliga extrakt och ingredienser

Effektiv fettförbränning och viktminskning

Trec Nutrition Thermo är en avancerad fettförbrännare som är utformad för att hjälpa dig att nå dina viktnedgångsmål på ett effektivt sätt. Produkten kombinerar noggrant utvalda ingredienser som arbetar synergistiskt för att öka fettförbränningen och underlätta viktminskning. Genom att öka ämnesomsättningen hjälper Thermo till att öka kroppens naturliga förmåga att förbränna fettvävnad.

Kontroll av kroppsvikten och aptitdämpning

En av de utmaningar som många människor möter när de försöker gå ner i vikt är aptitkontroll och att motstå frestelsen att äta för mycket eller onyttiga livsmedel. Trec Nutrition Thermo innehåller ingredienser som hjälper till att dämpa aptiten och minska sötsuget, vilket kan vara till stor hjälp för att upprätthålla en balanserad kost och undvika överätning.

Ökad energinivå och prestation

Vid en viktminskningsresa kan energinivån och motivationen ibland minska på grund av kaloriunderskottet och den ökade fysiska ansträngningen. Trec Nutrition Thermo är speciellt utformad för att bekämpa trötthet och öka energinivån. Genom att använda naturliga extrakt som guarana, grönt kaffe och te, kan Thermo ge en energikick och förbättra din fysiska prestation.

Naturliga extrakt och ingredienser

Trec Nutrition Thermo innehåller standardiserade vegetabiliska extrakt som är rika på bioaktiva ämnen. Extrakt från guarana, grönt kaffe, vitt och grönt te har visat sig öka ämnesomsättningen och främja viktminskning. Dessutom har produkten berikats med L-karnitin och krom, två ingredienser som bidrar till aptitdämpning och ökar transporten av fettpartiklar till deras slutliga förbränningsplats.

Forskning och vetenskapliga studier

Forskning har visat att ingredienserna i Trec Nutrition Thermo kan ha positiva effekter på viktminskning och ämnesomsättning. Studier har vis at att grönt te-extrakt kan öka fettförbränningen och bidra till viktminskning genom att öka termogenesen, vilket är kroppens förmåga att producera värme och förbränna kalorier. Guarana har också visat sig ha liknande effekter genom att öka ämnesomsättningen och förbättra fysisk prestation.

Så här använder du Trec Nutrition Thermo

För att använda Trec Nutrition Thermo rekommenderas det att ta 2 kapslar per dag. Det är bäst att ta kapslarna på morgonen eller före träning för att dra nytta av den ökade energinivån. Det är viktigt att följa den rekommenderade dosen och inte överskrida den. Var noga med att läsa och följa instruktionerna på förpackningen.

Sammanfattning

Trec Nutrition Thermo är en effektiv fettförbrännare som kan hjälpa dig att nå dina viktnedgångsmål. Med sina noggrant utvalda ingredienser, inklusive guarana, grönt kaffe, vitt och grönt te-extrakt, L-karnitin och krom, arbetar Thermo för att öka ämnesomsättningen, minska aptiten och öka energinivån. Genom att använda denna fettförbrännare som en del av en hälsosam livsstil och balanserad kost kan du optimera din viktminskning och uppnå önskade resultat.

Produktinformation
Trec Nutrition
P9455
10 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Trec Nutrition
Produktnamn: Thermo - 120 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform innehållande koffein, karnitin, tyrosin, krom och olika extrakt.
Näringsfakta: Portionsstorlek: 2 kapslar
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Guaranaextrakt (Paullinia Cupana) (22% koffein): 450 mg
L-karnitin tartrat: 400 mg
Varav L-karnitin: 272 mg
Koffein: 152 mg
Grönt te-extrakt (camellia sinensis)[55% EGCG]: 150 mg
L-tyrosin: 81,2 mg
Grönt kaffe-extrakt (Coffea robusta) [50% ACG]: 60 mg
Grapefruktextrakt (Citrus paradisi) [98% naringenin]: 50 mg
Svartpepparextrakt (Piper nigrum) [95% piperin]: 5 mg
Krom: 40 mcg
Ingredienser: Guaranaextrakt (Paullinia Cupana) (22% koffein), L-karnitin tartrat, Varav L-karnitin, Koffein, Grönt te-extrakt (camellia sinensis)[55% EGCG], L-tyrosin, Grönt kaffe-extrakt (Coffea robusta) [50% ACG], Grapefruktextrakt (Citrus paradisi) [98% naringenin], Svartpepparextrakt (Piper nigrum) [95% piperin], Krom
Andra ingredienser: Kapselskal (gelatin, färger - titandioxid, järnoxider och hydroxider), klumpförebyggande medel - magnesiumsalter av fettsyror
Rekommenderad användning: Ta en servering av produkten - 2 tabletter och drick 300 ml vatten. Beroende på dina behov, ta 1-2 portioner dagligen, helst 30 min. före en måltid eller träningspass.
Varning Produkten har en stark stimulerande effekt. Ta inte innan du går och lägger dig! Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Använd inte produkten som ersättning för en varierad kost. Barn, gravida eller ammande kvinnor får inte använda produkten. Använd inte produkten vid cirkulationssystemproblem eller känslighet för koffein. Kombinera inte med alkohol!
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 130g
Produkt-ID (SKU): P9455
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5902114012571
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg