• Ny
    Olimp - Iso Plus

Olimp - Iso Plus

277 kr
Inkl. moms
Förbättra din träning med Olimp - Iso Plus! Det elektrolytiska kolhydratpulvret främjar effektiv återhämtning, vätskebalans, uthållighet och muskeluppbyggnad. En näringsrik komposition som stödjer din hälsa och träningsresultat.
Variationer : Cola - 700g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-24 och 2024-04-25 med hemleverans, via ombud eller box.

Olimp - Iso Plus: Förbättra Din Träning Med Detta Elektrolytiska Kolhydratpulver

Fördelar:

  • Effektiv återhämtning och vätskebalans
  • Förbättrad uthållighet och prestation
  • Optimal elektrolytbalans
  • Stöd för muskeluppbyggnad och reparation
  • Näringsrik komposition

Effektiv återhämtning och vätskebalans

Olimp - Iso Plus är ett pulver avsett att möta behoven hos idrottare och personer som genomgår intensiv fysisk träning. Det innehåller en sammansättning av kolhydrater, elektrolyter, vitaminer och mineraler som främjar återhämtning och vätskebalans under och efter träning.

En viktig aspekt av Iso Plus är dess förmåga att förbättra absorptionen av vatten under fysisk aktivitet. Genom att innehålla en balanserad kombination av elektrolyter, såsom natrium, kalium och magnesium, hjälper detta pulver till att upprätthålla optimal elektrolytbalans i kroppen. Detta är avgörande för att undvika uttorkning och för att främja vätskeupptaget i cellerna, vilket i sin tur bidrar till att förhindra muskelkramp och trötthet.

Genom att återställa vätske- och elektrolytbalansen kan Olimp - Iso Plus hjälpa till att förbättra din prestation och uthållighet under längre träningspass. Detta gör det möjligt för dig att upprätthålla en högre nivå av intensitet och energi under hela träningspasset.

Förbättrad uthållighet och prestation

När det kommer till att maximera din träningspotential är Olimp - Iso Plus ett utmärkt komplement. Dess höga kolhydratinnehåll ger en omedelbar energikälla för musklerna, vilket hjälper till att bekämpa trötthet och upprätthålla uthållighetsprestanda.

Genom att tillhandahålla en kombination av snabbt och långsamt absorberande kolhydrater ger Iso Plus en kontinuerlig och hållbar energitillförsel. Detta gör det möjligt för idrottare att upprätthålla hög intensitet och prestation under längre träningspass och tävlingar.

För idrottare som tränar inom uthållighetssporter kan Iso Plus vara en tillförlitlig följeslagare för att upprätthålla energireserverna och motverka muskeltrötthet. Genom att ge kroppen rätt bränsle kan detta pulver hjälpa till att förlänga träningspasset och förbät tra prestationen under hela loppet, matchen eller träningspasset.

Optimal elektrolytbalans

Elektrolyter spelar en viktig roll i kroppens vätskebalans och funktion. Vid intensiv träning eller längre fysisk ansträngning förlorar kroppen vätska och elektrolyter genom svettning. Därför är det avgörande att ersätta dessa förluster för att bibehålla en optimal elektrolytbalans.

Olimp - Iso Plus innehåller natrium, kalium och magnesium, vilka är nyckelelektrolyter som behövs för att upprätthålla normal muskelfunktion, nervfunktion och vätskebalans. Genom att återfylla dessa elektrolyter hjälper Iso Plus till att förhindra muskelkramp och upprätthålla nervsystemets korrekta funktion under träning och tävling.

Den välbalanserade sammansättningen av elektrolyter i Iso Plus bidrar också till att förbättra cellernas vätskeupptag och hjälper till att optimera kroppens hydratiseringsnivåer. Detta är avgörande för att bibehålla en sund och effektiv träningsrutin.

Stöd för muskeluppbyggnad och reparation

För att uppnå maximala resultat av din träning är det inte bara viktigt att prestera bra under själva träningspasset, utan också att ge kroppen de nödvändiga näringsämnena för återhämtning och muskeluppbyggnad efteråt.

Olimp - Iso Plus innehåller en balanserad sammansättning av essentiella vitaminer och mineraler som stödjer muskeluppbyggnad och reparation. Exempel på dessa är vitamin C, vitamin E och magnesium, vilka har antioxidantegenskaper och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress orsakad av träning.

Vidare bidrar Iso Plus till att främja proteinsyntesen och muskelåterhämtningen genom sitt kolhydratinnehåll och rika näringsprofil. Detta möjliggör en snabbare återhämtning, minskar muskelnedbrytning och främjar muskeluppbyggnaden efter intensiv träning eller tävling.

Näringsrik komposition

Utöver sina specifika fördelar för träning och återhämtning, har Olimp - Iso Plus en näringsrik komposition som bidrar till den övergripande hälsan och välbefinnandet.

Produkten är berikad med viktiga vitaminer och mineraler som bidrar till att stärka immunsystemet, främja nervsystemets funktion och optimera den övergripande hälsan. Detta gör Iso Plus till ett användbart tillskott för idrottare och personer som vill upprätthålla en balanserad och häls osam livsstil.

Forskning om fördelarna

Forskning har visat på fördelarna med att använda elektrolytiska kolhydratpulver som Iso Plus för att förbättra idrottsprestationen och återhämtningen efter träning.

En studie publicerad i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" undersökte effekterna av kolhydrat-elektrolytlösningar på uthållighetsprestationen hos idrottare. Resultaten visade att sådana lösningar förbättrade uthålligheten och prestationen under långvarig uthållighetsträning, samt bidrog till att bibehålla blodsockernivåerna och upprätthålla vätskebalansen hos idrottarna.

En annan studie, publicerad i "Sports Medicine", undersökte betydelsen av elektrolyter för muskelfunktionen och träningsprestationen. Forskningen konstaterade att elektrolyter är avgörande för att upprätthålla normal nerv- och muskelfunktion, och att de kan hjälpa till att förhindra muskelkramp och minska trötthet under intensiv träning.

Vägledning för användning:

För att dra nytta av fördelarna med Olimp - Iso Plus, rekommenderas följande användningsriktlinjer:

  • Blanda 1 portion (35 g pulver) med 500 ml vatten.
  • Skaka väl för att säkerställa en jämn blandning.
  • Konsumera drycken under träning eller efter träning för att främja återhämtning.
  • Intag kan också ske före träning för att ge extra energi och vätska.
  • För bästa resultat, använd Iso Plus som en del av en balanserad kost och hälsosam livsstil.

Notera att resultaten kan variera mellan individer och att det alltid är bäst att konsultera en läkare eller nutritionist innan du påbörjar en ny kost- eller träningsrutin.

Sammanfattningsvis är Olimp - Iso Plus en högkvalitativ produkt som är utformad för att möta behoven hos idrottare och personer som genomgår intensiv fysisk träning. Dess förmåga att förbättra återhämtning, vätskebalans, uthållighet och muskeluppbyggnad gör den till ett användbart verktyg för att optimera träningsresultaten och främja en hälsosam och aktiv livsstil.

5901330082481
7 objekt

Särskilda referenser

ean13
5901330082481
Produktinformation
Produktnamn: Olimp Nutrition Iso Plus, Cola - 700g
Näringsfakta: Portionstorlek: 1,5 skopor 17,5g
Portioner per förpackning: 40
Mängd per servering: Kalorier: 255 kJ / 60 kcal
Fett: 0 g
Varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 15 g
Varav socker: 12 g
Protein: 0 g
Salt: 0,29 g
Vit. A: 160 µg (20% av dagligt intag)
Vit. D: 1 µg (20% av dagligt intag)
Vit. E: 2,4 µg (20% av dagligt intag)
Vit. C: 16 mg (20% av dagligt intag)
Vit. B1: 0,2 mg (20% av dagligt intag)
Vit. B2: 0,3 mg (20% av dagligt intag)
Niacin: 3,2 mg (20% av dagligt intag)
Vit. B6: 0,3 mg (20% av dagligt intag)
Folsyra: 40 µg (20% av dagligt intag)
Vit. B12: 0,5 µg (20% av dagligt intag)
Biotin: 10 µg (20% av dagligt intag)
Pantotensyra: 1,2 mg (20% av dagligt intag)
Kalium: 85,7 mg (4,3% av dagligt intag)
Kalcium: 25 mg (3,1% av dagligt intag)
Magnesium: 12,6 mg (3,3% av dagligt intag)
Natrium: 0,12 g
L-Glutamin: 192,5 mg
L-karnitin: 50 mg
Ingredienser: L-Glutamin, Natrium, Kalium, L-karnitin, Kalcium, Vit. C, Magnesium, Niacin, Pantotensyra, Vit. B2, Vit. B6, Vit. B1, Vit. A, Folsyra, Biotin, Vit. E, Vit. D, Vit. B12
Andra ingredienser: Socker, maltodextriner, glukos, fruktos, surhetsreglerande medel - citronsyra, äppelsyra, 3,1% mineralämnen (natriumklorid, kaliumsalt av ortofosforsyra, kalciumsalt av ortofosforsyra, natriumcitrat, magnesiumkarbonat), förtjockningsmedel - gummi arabicum, xantangummi, natriumkarboximetylcellulosa; aromer, 1,1% L-glutamin, 0,4% L-karnitin L-tartrat, 0,23% vitaminer (L-askorbinsyra - vit. C, DL-alfa-tokoferolacetat - vit. E, nikotinamid - niacin, D-biotin, retinylacetat - vit. A, kalcium-D-pantotenat - pantotensyra, pyridoxinhydroklorid - vit. B6, kolekalciferol - vit. D, pteroylmonoglutaminsyra - folsyra, tiaminmononitrat - vit. B1, riboflavin - vit. B2, cyanokobalamin - vit. B12), sötningsmedel - acesulfam K, sukralos, cyklamat; färger: riboflavin (för citronsmak), betakaroten, karmin, riboflavin (för apelsinsmak), E 133 (för tropisk blå smak), E 150d (för colasmak).
Rekommenderad användning: Lös upp 17,5 g pulver (1,5 skopor) i 250 ml vatten. Använd vid behov, särskilt under tävlingar, intensiv träning och krävande fysiskt arbete. Ej lämplig för diabetiker. Förvaras utom räckhåll för barn. En varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil rekommenderas.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 815g
Produkt-ID (SKU): P43136
Observera: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5901330082481

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Olimp - Extreme Speed Shot - 20 x 25 ml.
  • Ny

Olimp - Extreme Speed Shot - 20 x 25 ml.

433 kr
Tillgänglighet: 2 I lager
Olimp - Extreme Speed Shot ger dig en kraftfull energikick när du behöver det som mest. Maximerar energinivåerna, förbättrar fokus och koncentration, ökar ämnesomsättningen och förhindrar muskelkatabolism. Stöder hjärnans och nervsystemets funktion. Ta dina prestationer till en ny nivå med Extreme Speed Shot!
AP Sports Regimen - Legacy Series Pre-Workout
  • Ny
  • Slut i Lager

AP Sports Regimen - Legacy Series Pre-Workout

674 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Maximera din träning med Legacy Series Pre-Workout. Öka energinivåerna, förbättra uthålligheten och främja muskelhypertrofi. Med vetenskapligt stödda ingredienser och optimalt näringsupptag, kan du bygga ditt arv som atlet. Ta din träning till nästa nivå med Legacy Series Pre-Workout.
Cellucor - C4 Original
  • Ny

Cellucor - C4 Original

366 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Cellucor C4 Original ger dig explosiv energi och fokus för att maximera din träning. Perfekt för nybörjare, med smakrika alternativ och vetenskapligt utvecklad formula för ökad prestation och uthållighet. Ge din träning en boost med C4 Original!
NOW Foods - Beta Alanine
  • Ny

NOW Foods - Beta Alanine

675 kr
Tillgänglighet: 100 I lager
Förbättra din muskulära uthållighet och försena muskeltrötthet med NOW Foods Beta Alanine. Öka din prestation under intensiv träning och uppnå dina träningsmål. Glutenfri, icke-GMO, vegan och vegetarian.