Cognizin, 400mg - 30 caps

229 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Cognizin är viktig hjärnfoder och anses vara en av de mest effektiva näringsämnena/nootropa föreningarna du kan ta för att förbättra hjärnans funktion.

Tänk på Cognizin som ett stimulerande träningspass för din hjärna. På samma sätt som du skulle förbereda kroppen för träning kan du förbereda sinnet för mentalt ansträngande uppgifter. Det är ett kraftpaket för att främja mental styrka, som hjälper dig att bearbeta komplex information bättre under långa perioder.

Cognizin har också fysiologiska fördelar och fungerar som en kraftfull antioxidant (minskar produktionen av fria radikaler) och hjälper till att underhålla cellmembranen i hjärnan. Tillsammans ger dessa optimala förutsättningar för hjärnans funktion och kompenserar den mentala dimma vi tar upp när vi åldras, vilket håller vår motorhastighet hög och vår uppmärksamhet skarp.
VeganVegetarian

107833.png

Ingrediensförteckning

CNP Cognizin, 400mg - 30 kapslar Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 kapsel Portioner per behållare: 30 Mängd Ingredienser Per Portion Kognizin 400 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Cognizin Andra ingredienser: Andra ingredienser: Citicoline (som Cognizin), fyllnadsmedel (Brown rismjöl, magnesiumstearat, kiseldioxid), kapselskal (Hypromellos). Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen. Varningar: Om du har ett medicinskt hälsoproblem, kontakta din läkare. läkare före användning. Förvaras på en sval, torr plats, utanför direkt solljus. och utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör inte vara användas som en ersättning för en varierad kost.
Produktinformation
CNP
P42218
6 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg