Ashwagandha, 300mg - 120 vcaps

286 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Ashwagandha  (Withania  somnifera)  har använts i den indiska traditionen av ayurveda för att förbättra muskuloskeletala funktion och som en tonic för att förbättra den allmänna hälsan. Experimentella studier visar att Ashwagandha är en adaptogen som stödjer motståndskraft mot fysiska, biologiska och kemiska påfrestningar och stödjer uthållighet, muskelåterhämtning och kognitiv hälsa. KSM-66 är ett registrerat varumärke som tillhör Ixoreal Biomed Inc.


Ingrediensförteckning

Jarrow Formulas Ashwagandha, 300mg - 120 kapslar Kosttillskott i kapselform, innehållande KSM-66 Ashwagandha. Näringsfakta Portionsstorlek: 1 Veggie kapsel Portioner per behållare: 120 Ingredienser KSM-66 Ashwagandha (rotextrakt) (Withania somnifera) Mängd Per Portion 300 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: KSM-66 Ashwagandha (Root Extract) (Withania somnifera) Andra ingredienser: Andra ingredienser: Cellulosa, magnesiumstearat (vegetabilisk källa). och kiseldioxid. Kapseln består av hydroxipropylmetylcellulosa. Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel 1 till 2 gånger per dag med vatten, eller enligt anvisningar från din kvalificerade sjukvårdspersonal. Varningar: Om du har ett medicinskt tillstånd, är gravid, ammar. försöker bli gravid, är under 18 år eller tar mediciner, kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder denna produkt.
Produktinformation
Jarrow Formulas
P28352
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg