Ashwagandha with Sensoril, 125mg - 60 vcaps

259 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Vad är Doctor's Best Ashwagandha?

Människor har traditionellt förlitat sig på växternas sofistikerade kemi för hälsa och helande. Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril är ett vetenskapligt validerat preparat av den berömda ayurvediska superväxten Withania somnifera. Sensoril är ett kliniskt bevisat Ashwagandha-extrakt, framställt utan användning av kemiska lösningsmedel och innehåller en komplett profil av bioaktiva withanolidglykosider.

Hur fungerar det?

Ashwagandha är bland de mest uppskattade växterna i den antika ayurvediska Indiens system, där det i årtusenden fick ett rykte som en tonic för levern och allmän energi. I Ayurveda anses det allmänt vara Rasayana, ett ämne som kan påverka livskrafterna mot en hälsosam balans och en integrerad relation med miljön. I väst är det känt som en adaptogen som kan förstärka individens hälsosamma reaktion på utmaningar av fysisk, kemisk eller biologisk natur. Adaptogener hjälper till att stärka kroppens reaktion på stress och förbättrar dess förmåga att hantera ångest och bekämpa trötthet på grund av deras unika förmåga att "anpassa" sin funktion efter din kropps specifika behov. Modern forskning har validerat användningen av Ashwagandha för att främja hälsosam sömn (från latin som somnifera är för "sömnframkallande"), för att stödja vår förmåga att hantera och återhämta sig från stress och förbättra immunförsvaret. Mycket av Ashwagandhas välgörande aktivitet har tillskrivits ämnen som kallas withanolider. Sensoril är ett extrakt standardiserat för att innehålla minst 10 % withanolidglykosider, vilket säkerställer en styrka som är mycket överlägsen hela växten. Ytterligare aktiva beståndsdelar kan inkludera kolin, beta-sitosterol, somniferin (tros bidra till växtens sömnhöjande egenskaper), withanin och andra alkaloider, scopoletin, klorogensyra, tanniner och flavonoider.

Varför ska du ta Doctor's. Bästa Ashwagandha?

Doctor's Best Ashwagandha med Sensoril kan hjälpa till med glömska och förbättrar mental fokus. Sensoril utvärderades för dess effekter på minne och andra kognitiva funktioner såsom kognitiv bearbetningshastighet, uppmärksamhet/arbetsminne, minne och psykomotorisk hastighet (8 veckors försök). Social kognition och emotionell status utvärderades också. De som tog Sensoril visade signifikant större förbättringar jämfört med placebo i flera kognitiva tester, vilket tyder på fördelar för glömska och mentalt fokus. Doctor's Best Ashwagandha med Sensoril kan hjälpa till att minska känslor av stress, irritabilitet, negativitet och stöder energi och hälsosamma sömnmönster. Doctor's Best Ashwagandha Featuring Sensoril är en av de mest grundligt undersökta Ashwagandha-preparaten som finns. Den är standardiserad av oberoende laboratorieanalyser och dess styrka överskuggar många traditionella Ashwagandha-tillskott.

  • Doctor's Best Ashwagandha med Sensoril kan hjälpa till med glömska och förbättra mentalt fokus.
  • Det kan hjälpa till att minska känslor av stress, irritabilitet, negativitet och stödjer energi och hälsosamma sömnmönster.
  • Sensoril är ett kliniskt bevisat Ashwagandha-extrakt, framställt utan användning av kemiska lösningsmedel och som innehåller en överlägsen profil av bioaktiva withanolidglykosider.


Ashwagandha är bland de mest uppskattade växterna i den antika ayurvediska Indiens system, där det i årtusenden fick ett rykte som en tonic för levern och allmän energi.
Glutenfri, icke-GMO, vegetarisk, vegan.

GlutenfriNon-GMOVeganVegetarian

76472.png

Ingrediensförteckning

Doctor's Best Ashwagandha med Sensoril, 125mg - 60 kapslar Kosttillskott i kapselform, innehållande Ashwagandha och mineraler Näringsvärde Portionsstorlek: 2 Veggie kapslar Portioner per behållare: 30 Ingredienser Ashwagandha (Withania somnifera) rot- och blattextrakt (minst 10 %) withanolidglykosider) Mängd Per Portion 250 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Ashwagandha (Withania somnifera) rot- och bladextrakt. (minst 10 % withanolidglykosider) Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Cellulosa, modifierad cellulosa (vegetarisk kapsel), magnesiumstearat (vegetabilisk källa), maltodextrin. Glutenfri, Icke-GMO, Sojafri, Vegansk Rekommenderad användning: Ta 2 kapslar tillsammans med mat, helst i samband med att du äter. morgon. För extra fördelar, ta ytterligare 2 kapslar med mat när som helst. eller mer, enligt rekommendation från en näringsinformerad läkare. Varningar: Förvaras på en sval och torr plats.

Produktinformation
Doctor's Best
P28546
9 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg