Ginkgo Biloba, 120mg - 60 caps

219 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Ginkgo Biloba-tillskott har länge använts för att förbättra minnet, mental vakenhet och koncentration – båda kan minska när du blir äldre. Ginkgoextrakt, från bladen från Ginkgo biloba- eller maidenhair-trädet, är rikt på fytonäringsämnen och har använts i tusentals år inom traditionell kinesisk medicin. Det är också den mest använda örtmedicinen i Europa.

Ginkgo Biloba stimulerar också den perifera cirkulationen och förbättrar därmed blodflödet till armar, ben och hjärna. Modern forskning tyder på att Ginkgo Biloba kan förbättra blodflödet till olika vävnader och organ, stödja nivåerna av neurotransmittorer och neutralisera fria radikaler.

Natrol Ginkgo Biloba kosttillskott:
- Hjälper till att stödja cirkulationen,
- Hjälper till att stödja koncentration,
- Hjälper till att förbättra minnet,
- Hjälper till att bevara minne,
- Stöder skärpt vakenhet,
- Garanterad styrka av aktiva ingredienser.

Natrol Ginkgo Biloba idag innan du glömmer!


Ingrediensförteckning

Natrol Ginkgo Biloba, 120mg - 60 kapslar Kosttillskott i kapslar. Innehåller extrakt Näringsvärde Portionsstorlek: 1 kapsel Portioner per behållare: 60 Ingredienser Ginkgo biloba-extrakt (blad) 120 mg Flavonglykosider (24%) 28 mg Mängd Per portion %RI* 0% 0% *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Ginkgo biloba extrakt (blad), Flavone Glykosider (24%) Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Rispulver, gelatin, magnesium stearat. NEJ: mjölk, ägg, fisk, kräftdjur, skaldjur, träd. trädnötter, jordnötter, vete, sojabönor, jäst, konstgjord artificiella färger eller aromer, tillsatt socker eller konserveringsmedel. Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel, en gång dagligen, i samband med en måltid. Varningar: Rådgör med din vårdpersonal före användning om du har eller misstänker ett medicinskt tillstånd, tar receptbelagda läkemedel eller är gravid eller ammar. Förvaras i en sval, torr plats. Förvaras utom räckhåll för barn.
Produktinformation
Natrol
P27380
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg