Swanson - KSM-66 - Ashwagandha Ultimate - 250mg - 60 vcaps

188 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 5 timmar och 11 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66, 250mg - 60 vcaps

Stressa mindre och må bättre med Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66

För att främja avslappning och stödja en hälsosam respons på daglig stress har du nu möjlighet att ta del av Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66. Denna adaptogena ört har använts traditionellt i århundraden för att främja mental och fysisk vitalitet, stärka immunförsvaret och mildra effekterna av stress. Med den mest kliniskt studerade ashwagandhan, KSM-66®, kan du nu skydda både sinnet och kroppen från dagens påfrestningar.

Vad är Ashwagandha?

Ashwagandha är en adaptogen ört som har en lång historik inom ayurvedisk medicin. Den innehåller alkaloider som kallas withanolider, vilka har en bred palett av fördelaktiga effekter i kroppen. Dessa withanolider är vetenskapligt kända för att främja avslappning och lugn, vilket gör ashwagandha till ett utmärkt komplement för att hantera daglig stress.

KSM-66® - Den mest koncentrerade ashwagandhaextraktet

Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66 innehåller det mest koncentrerade fullspektrumextraktet av ashwagandha, kallat KSM-66®. Detta extrakt är tillverkat uteslutande från ekologisk ashwagandharot och framställs med hjälp av Green Chemistry-metoden. Genom denna avancerade teknik fångas väsentligheten i örten, inklusive både vattenlösliga och fettlösliga föreningar, utan användning av alkohol eller kemiska lösningsmedel. Resultatet är ett ultrapotent, fullspektrumextrakt med alla bioaktiva beståndsdelar som finns i hela roten.

Fördelarna med Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66

Genom att regelbundet inta Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66 kan du uppleva följande fördelar:

1. Främjar avslappning och lugn

Ashwagandha har traditionellt använts för att främja avslappning och en känsla av lugn. Genom att regelbundet ta denna adaptogena ört kan du skapa en mer balanserad sinnesstämning och hantera stress på ett mer effektivt sätt.

2. Stödjer en hälsosam respons på daglig stress

Modern forskning har visat att ashwagandha kan hjälpa till att stödja kroppens naturliga respons på stress. Genom att regelbundet använd a Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66 kan du stärka din förmåga att hantera dagliga påfrestningar och upprätthålla en hälsosam balans.

3. Förbättrar mental och fysisk vitalitet

Genom sina adaptogena egenskaper kan ashwagandha hjälpa till att förbättra både mental och fysisk vitalitet. Det kan ge dig den extra energi och uthållighet som behövs för att klara av vardagens utmaningar och optimera din övergripande välbefinnande.

Tillverkad med omsorg och kvalitet

Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66 är tillverkad med omsorg och kvalitet. Produkten innehåller 60 kapslar, där varje kapsel innehåller 250 mg ashwagandhaextrakt. Detta gör att du kan njuta av fördelarna av denna adaptogena ört i bekväma och lättillgängliga kapselformat.

Sammanfattningsvis erbjuder Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66 en högkoncentrerad och kvalitativ ashwagandhaprodukt. Med dess adaptogena egenskaper kan den främja avslappning, stödja en hälsosam stressrespons och förbättra både mental och fysisk vitalitet. Ge din kropp och sinne den naturliga support de förtjänar med Swanson - Ashwagandha Ultimate KSM-66.

Produktinformation
Swanson
0087614210032
15 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Swanson
Produktnamn: Ashwagandha Ultimate KSM-66, 250mg - 60 vcaps
Produktbeskrivning: Tillskott i vegetabilisk kapselform som innehåller Ashwagandha.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Veggie Capsule
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: KSM-66 Ashwagandha-extrakt (tillverkat med ekologisk Ashwagandha) (Withania somnifera) (rot) - 250 mg
Ingredienser: KSM-66 Ashwagandha-extrakt (tillverkat med ekologisk Ashwagandha) (Withania somnifera) (rot)
Andra ingredienser: Hypromellos (vegetabilisk kapsel), risskal, kiseldioxid, risextrakt
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en veggiekapsel en till två gånger om dagen med vatten.
Varning: Endast för vuxna. Rådfråga din läkare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 40g
Produkt-ID (SKU): P31382
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 087614210032
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg