Ginkgo Biloba, Certified Extract, 120mg - 365 vcaps

647 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Ginkgo Biloba-certifierat extrakt främjar hälsosamt minne och kognitiv funktion. Vårt veganska, icke-GMO ginkgo-extrakt är standardiserat för att tillhandahålla aktiva föreningar som stöder kognitiv hälsa.

Ginkgo biloba-trädet är i stort sett oförändrat på 200 miljoner år och har använts för att stödja minne och kognitiv hälsa i århundraden. Vår ginkgo biloba är vegan, icke-GMO och innehåller ett extrakt som är standardiserat till 24 % ginkgoflavonglykosider, 6 % totalt terpenlaktoner och <1 ppm ginkgolsyra – de föreningar som tros stödja kognitiv hälsa.

Ginkgobladextrakt innehåller många bioaktiva föreningar som främjar hälsosam kognitiv funktion.

Ginkgo Biloba-certifierade extraktfördelar
Stödjer ett hälsosamt minne & återkallelse
Främjar optimal livskvalitet
Uppmuntrar sund kognitiv funktion
Främjar blodflödet till hjärnan

GlutenfriIcke-GMO

Ingrediensförteckning

Livsförlängning Ginkgo Biloba, certifierat extrakt, 120mg - 365 kapslar Kosttillskott i kapslar. Innehåller cellulosa. Näringsvärde Portionsstorlek: 1 vegetarisk kapsel Portioner per behållare: 365 Ingredienser Ginkgo biloba (blad) extrakt (std. för 24% ginkgo flavonglykosider, 6% totala terpenlaktoner, <1ppm ginkgolsyra] Mängd Per Portion 120 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Ginkgo biloba (blad) extrakt (med 24% ginkgo flavone). glykosider, 6% totala terpenlaktoner, <1ppm ginkgolsyra] Andra ingredienser: Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk cellulosa. (kapsel), kiseldioxid, stearinsyra. Rekommenderad användning: Ta en (1) kapsel dagligen med eller utan mat, eller enligt rekommendation av en läkare. Varningar: Om du tar antikoagulerande eller trombocythämmande medel. eller har en blödningsstörning, kontakta din vårdgivare om du har vårdgivare innan du tar denna produkt. Förvaras utom räckhåll för barn. Gör inte överskrida den rekommenderade dosen. Köp inte om den yttre förseglingen är trasig eller skadad. När du använder näringstillskott ska du rådgöra med din läkare eller om du genomgår behandling för en medicinska tillstånd eller om du är gravid eller ammar.
Produktinformation
Life Extension
P35819
50 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg