Life Extension - Ginkgo Biloba, Certified Extract, 120mg - 365 vcaps

682 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 10 timmar och 22 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-11 och 2023-12-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 10 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Life Extension - Ginkgo Biloba, Certified Extract, 120mg - 365 vcaps

Främjar kognition och minne

Life Extension - Ginkgo Biloba, Certified Extract, är ett kosttillskott som är noggrant formulerat för att främja kognition och minne. Ginkgo Biloba-extrakt är en av de mest studerade tillskotten när det gäller kognition och minne. Det stöder din förmåga att utföra dagliga uppgifter och hjälper till att upprätthålla en hög livskvalitet. Enligt studier kan Ginkgo Biloba-extraktet hjälpa till att förbättra minnesfunktionen och främja en frisk kognitiv funktion.

Kraftfulla bioaktiva ämnen för optimal kognitiv funktion

Ginkgo Biloba-extraktet innehåller många bioaktiva ämnen, inklusive ginkgo flavon glykosider, terpenlaktoner och trilaktoner, proantocyanidiner och mycket mer. Dessa bioaktiva ämnen är vad som anses göra ginkgo till en kraftfull hjälp för kognitiv funktion. Genom att använda Life Extensions Ginkgo Biloba Certified Extract™ kan du dra nytta av dessa kraftfulla ämnen.

Standardiserat extrakt för optimal effekt

Life Extensions Ginkgo Biloba Certified Extract™ har koncentrerats och dubbelstandardiserats för att innehålla 24% ginkgo flavon glykosider, 6% totala terpenlaktoner och mindre än 1 ppm ginkgolsyra per dos. Detta säkerställer en hög kvalitet och effektivitet för att främja en hälsosam kognitiv funktion.

En kraftfullt växt som stöder minnet

Ginkgo biloba-trädet har förändrats minimalt under de senaste 200 miljoner åren och har använts för att stödja minne och kognitiv hälsa i århundraden. Life Extensions Ginkgo Biloba Certified Extract™ utnyttjar de fördelaktiga egenskaperna hos denna växt för att hjälpa dig att uppnå optimal kognitiv funktion. Produkten är vegansk, icke-GMO och innehåller ett extrakt som standardiseras till 24% ginkgo flavon glykosider, 6% totala terpenlaktoner och mindre än 1 ppm ginkgolsyra - de ämnen som anses stödja kognitiv hälsa.

Kliniskt studerat för minnesstöd

Ginkgo biloba-extrakt har använts i århundraden för att stödja hälsa. Forskning har tydligt fastställt dess fördelar för minne och kognitiv funktion, livskvalitet och mer. Genom att välja Life Extension - Ginkgo Biloba, Certified Extract, kan du dra nytta av århundraden av användning och modern vetenskap för att stödja ditt minne och din kognitiva hälsa.

För att maximera dina kognitiva funktioner och främja ett skarpt minne är Life Extension - Ginkgo Biloba, Certified Extract, det perfekta valet för dig. Ge ditt minne och din hjärnfunktion det stöd det behöver med detta högkvalitativa kosttillskott.

Varje förpackning innehåller 365 veganska kapslar, vilket ger dig tillräckligt med Ginkgo Biloba Certified Extract™ för ett års regelbundet intag. Ge dig själv det bästa stödet för kognition och minne med Life Extension - Ginkgo Biloba, Certified Extract, idag!

GlutenfriIcke-GMO

Produktinformation
Life Extension
0737870165835
5 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Life Extension
Produktnamn: Ginkgo Biloba, Certified Extract, 120mg - 365 vcaps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapslar. Innehåller cellulosa
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 vegetarisk kapsel
Portioner per förpackning: 365
Mängd per servering: Ginkgo biloba (blad) extrakt[std. för 24% ginkgo flavon glykosider, 6% totala terpen laktoner, <1ppm ginkgolsyra]
Ingredienser: Ginkgo biloba (blad) extrakt[std. för 24% ginkgo flavon glykosider, 6% totala terpen laktoner, <1ppm ginkgolsyra]
Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk cellulosa (kapsel), kiseldioxid, stearinsyra.
Rekommenderad användning: Ta en (1) kapsel dagligen med eller utan mat, eller enligt rekommendation från en vårdgivare.
Varning Om du tar antikoagulantia eller antiplättmedel, eller har en blödningsrubbning, kontakta din vårdgivare innan du tar denna produkt. Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Köp inte om förseglingen är bruten eller skadad. Vid användning av kosttillskott, kontakta din läkare om du genomgår behandling för en medicinsk åkomma eller om du är gravid eller ammar.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 125g
Produkt-ID (SKU): P35819
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 737870165835
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg