Ashwagandha Extract, 500mg - 120 caps

273 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Innehåller alla aktiva ingredienser av roten i deras naturliga förhållande
- 5 % Withanolide: Högsta koncentrationen jämfört med alla andra huvudrotextrakt på marknaden och < 1 % withaferin A
- Speciell extraktionsprocess enligt principerna för "grön kemi": Fri från alkohol och andra kemiska lösningsmedel
- Extraktionsprocessen för KSM-66 innebär förbehandling av rötterna med komjölk , som i traditionell ayurvedisk medicin-
- Mjölkförbehandling är viktigt eftersom det bevarar både de hydrofila och lipofila komponenterna i den råa roten, vilket i sin tur resulterar i ett fullspektrumextrakt med så hög styrka
- Direkt från producenten till oss i inkapslingen
- Garanterad konsekvent kvalitet på grund av HPLC-mätmetod
- Kosher- och halalcertifierad
- Hög biotillgänglighet och mycket vältolererad
- Vår produkt testas regelbundet av tyska och oberoende laboratorier
- Utvecklad och producerad av våra läkemedelsexperter vid vårt huvudkontor i Nauheim, Hessen

Ashwagandharoten (Whitania somnifera) är också känd som t han sover bär, vinterkörsbär eller indisk ginseng och betyder "lukt av hästen" på engelska. Traditionellt används det inom ayurvedisk medicin som en stärkande och avstressande tonic, eftersom man tror att ashwagandha ökar den fysiska motståndskraften. Ashwagandha tar därför sin plats som kungen av ayurvediska örter. Effekten av ashwagandha rot sägs komma från en komplex blandning av aktiva ingredienser, så alla ingredienser måste finnas i sina naturliga proportioner, precis som de är i roten, utan att överrepresentera någon ingrediens. Vårt extrakt, som finns i ZeinPharma Ashwagandha KSM-66 Extract-kapslar, har undersökts och utvecklats i 14 år och testats i 22 randomiserade humanstudier enligt Gold Standard. Våra Ashwagandha 500 mg kapslar innehåller exakt detta så kallade fullspektrumextrakt med den optimala balansen av alla ingredienser från de mest efterforskade

Non-GMOSojafri

Ingrediensförteckning

Zein Pharma Ashwagandha-extrakt, 500mg - 120 kapslar Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 kapsel Portioner per behållare: 120 Mängd Ingredienser Per Portion Ashwagandha rotextrakt 500 mg - varav 5 % withanolid 25 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Ashwagandha rot extrakt, - varav 5% withanolid. Andra ingredienser: KSM-66 Ashwagandha-rottextrakt (5 %). withanolid), hydroxipropylmetylcellulosa (kapsel).Innehåller: Mjölk Inga konstgjorda färgämnen. Inga artificiella aromer. Inga konserveringsmedel. Soja- fri Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen med tillräckligt med vatten. inte tugga. Varningar: Denna produkt är inte lämplig för barn, gravida och barn som inte har kvinnor som ammar och personer som tar mediciner som interagerar med varandra (t.ex. sköldkörtelmediciner, barbituratmediciner). Ashwagandha bör endast användas under medicinsk övervakning under följande perioder graviditet och amning. Ashwagandha kan öka produktionen av sköldkörtelhormoner. Om du därför har sköldkörtel sjukdom bör du rådgöra med din läkare innan du tar det. Eftersom Ashwagandha kapslarna extraherades med vatten och mjölk finns det fortfarande en minimal absorptionsförstärkare mjölk. Kapslarna är dock laktosfria. Det rekommenderade dagliga intaget som anges bör inte överskridas. Livsmedelstillskott bör inte användas som ersättning. för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Håll dig borta från räckhåll för barn.
Produktinformation
Zein Pharma
P42291
50 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg