• Ny
    EFX - Karbolyn Hydrate, Lemon Lime - 1856 grams

EFX - Karbolyn Hydrate, Lemon Lime - 1856 grams

820 kr
Inkl. moms
Optimera din prestation med EFX - Karbolyn Hydrate, Lemon Lime. Rehydrera, bekämpa trötthet & återställ snabbt elektrolyter. Ger utökad energi. Exakt förhållande mellan elektrolyterna: natrium, kalium, magnesium och fosfat. Sockerfri, glutenfri, fri från stimulerande medel. Elitidrottare väljer Karbolyn Hydrate för uthållig energi och effektivitet.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 12 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-30 och 2024-05-01 med hemleverans, via ombud eller box.

Optimera din prestation med EFX - Karbolyn Hydrate, Lemon Lime

Fördelar:

  • Rehydrera, bekämpa trötthet, & återställ snabbt kritiska elektrolyter
  • Ger utökad energi vid toppnivåer
  • Exakt förhållande mellan de fyra elektrolyterna: natrium, kalium, magnesium och fosfat
  • Sockerfri, glutenfri, fri från stimulerande medel
  • Blandar direkt

Rehydrera, bekämpa trötthet, & återställ snabbt kritiska elektrolyter

En välhydrerad kropp är avgörande för att uppnå optimal prestation, både under träning och tävling. EFX - Karbolyn Hydrate, Lemon Lime är utformad för att hjälpa dig att rehydrera effektivt och snabbt återställa viktiga elektrolytnivåer. Elektrolyter som natrium, kalium, magnesium och fosfat spelar en avgörande roll för att upprätthålla en korrekt balans i kroppen och säkerställa att dina muskler och nerver fungerar optimalt.

Genom att förse din kropp med rätt förhållande mellan elektrolyterna kan du förbättra din återhämtningstid och bekämpa trötthet. Oavsett om du tränar hårt, är involverad i intensiv idrott eller bara behöver återhämta dig efter en utmanande fysisk aktivitet, kan Karbolyn Hydrate hjälpa dig att återställa och prestera på topp.

Ger utökad energi vid toppnivåer

Att upprätthålla hög energinivå är en nyckelfaktor för att kunna prestera på topp under träning och tävling. Karbolyn Hydrate erbjuder en pålitlig och långvarig energikälla för att driva dig genom de mest ansträngande träningspassen. Medan andra sportdrycker ofta innehåller höga mängder socker som kan leda till en krasch i energinivåerna, är Karbolyn Hydrate sockerfri och ger hållbar energi utan de negativa effekterna av sockerspjälkning.

Genom att välja Karbolyn Hydrate kan du undvika de snabba energiökningar och plötsliga energidippar som är vanliga med andra drycker. Istället kan du uppleva en stadig och jämn energiförsörjning som hjälper dig att upprätthålla uthållighet och prestera på toppnivåer, oavsett vilken idrott eller aktivitet du ägnar dig åt.

Exakt förhållande mellan de fyra elektrolyterna

För att sä kerställa optimal sportprestation och återhämtning är det viktigt att upprätthålla en korrekt balans av viktiga elektrolyter i kroppen. Karbolyn Hydrate är unik genom att erbjuda ett exakt förhållande mellan de fyra viktiga elektrolyterna: natrium, kalium, magnesium och fosfat. Denna noggrant utformade formel hjälper till att stödja muskelfunktionen, vätskebalansen och nervsystemet, vilket är avgörande för att bibehålla optimal prestation och återhämtning. Andra sportdrycker kan innehålla för höga halter av natrium, vilket kan störa balansen av kalium i kroppen. Karbolyn Hydrate eliminerar detta problem genom att erbjuda en balanserad elektrolytprofil som främjar optimal sportprestation och återhämtning utan att störa de viktiga kaliumnivåerna. Genom att välja Karbolyn Hydrate kan du vara säker på att du ger din kropp de nödvändiga elektrolyterna för att prestera på din bästa nivå och snabbt återhämta dig efter ansträngande träning eller tävling.

Sockerfri, glutenfri, fri från stimulerande medel

Karbolyn Hydrate är utformad för att vara en hälsosam och pålitlig sportdryck för idrottare och aktiva människor. Den är helt fri från socker, vilket är fördelaktigt för dem som vill undvika de negativa effekterna av socker, som energidippar och blodsockersvängningar. Dessutom är den glutenfri och innehåller inte några stimulerande medel, vilket gör den lämplig för personer med specifika kostbehov eller känsligheter.

Genom att välja en sockerfri och glutenfri sportdryck kan du vara säker på att du ger din kropp det bästa bränslet för att prestera på topp och stödja din hälsa och välbefinnande. Karbolyn Hydrate erbjuder en ren och högkvalitativ formulering som är skonsam mot din kropp samtidigt som den ger de nödvändiga näringsämnena för att maximera din prestation.

Blandar direkt

Att blanda sin sportdryck ska vara enkelt och bekvämt, och det är precis vad du får med Karbolyn Hydrate. Denna produkt är utformad för att blanda sig direkt i vatten eller annan vätska utan klumpar eller svårigheter. Du behöver inte längre slösa tid och ansträngning på att försöka få pulvret att lösa sig ordentligt. Med Karbolyn Hydrate kan du snabbt och smidigt förbereda din sportdryck och fokusera på det som verkligen betyder - din träning och prestation.

Elitidrottare väljer Karbolyn Hydrate

Kar bolyn Hydrate är inte bara en vanlig sportdryck, den är speciellt formulerad för att möta behoven hos elitidrottare och de som strävar efter högsta möjliga prestation. Många elitidrottare har upptäckt fördelarna med att använda Karbolyn Hydrate för att maximera sina träningsresultat och uppnå sina mål. Genom att välja denna avancerade sportdryck kan du ta din prestation till en helt ny nivå.

Uthållig energi och uthållighet

För att kunna prestera på toppnivå under längre perioder är det viktigt att ha tillgång till uthållig energi och uthållighet. Karbolyn Hydrate erbjuder ett unikt bränslealternativ som ger dig den energi du behöver för att hålla dig igång under långvarig fysisk ansträngning. Den innehåller en kombination av enkla och komplexa kolhydrater som ger snabb och långvarig energi utan de negativa effekterna av socker eller känslan av uppsvälldhet som ibland kan följa med intaget av vissa kolhydratkällor.

Genom att välja Karbolyn Hydrate som din föredragna sportdryck kan du vara säker på att du ger din kropp den bästa möjliga bränsleblandningen för att prestera på topp och bibehålla uthållighet och energi under hela din träningspass, tävling eller fysiska aktivitet.

Bryt igenom väggen med Karbolyn

Om du någonsin har upplevt att "slå i väggen" under träning eller idrott vet du hur frustrerande det kan vara när din kropp plötsligt går in i "överlevnadsläge" och din prestation sjunker drastiskt. Karbolyn Hydrate kan hjälpa dig att bryta igenom den berömda väggen och upprätthålla en hög prestation när det verkligen räknas.

Den avancerade kolhydratformeln i Karbolyn Hydrate, som kommer från potatis, ris och majs, ger dig det bästa av både enkla och komplexa kolhydrater. Den absorberas snabbt i blodomloppet och ger omedelbar och långvarig energi utan den typiska "kraschen" som kan följa med intaget av enkla sockerkällor. Genom att välja Karbolyn Hydrate ger du din kropp bränslet den behöver för att prestera på högsta nivå och undvika energidippar och prestationsnedgångar.

Vetenskapligt bevisad effektivitet

För att ge dig ytterligare förtroende för Karbolyn Hydrate kan du lita på den vetenskapliga forskning som stöder dess effektivitet och fördelar. Studier har visat att kolhydrater som liknar de som finns i Karbolyn kan förb ättra uthålligheten, öka glykogenlagringen i musklerna och främja återhämtningen efter träning. Genom att välja en sportdryck som är vetenskapligt beprövad och som används av elitidrottare kan du vara säker på att du får en produkt som är utformad för att ge dig de bästa möjliga resultaten.

Sammanfattning

Karbolyn Hydrate, Lemon Lime, är en avancerad sportdryck som är utformad för att optimera din prestation och återhämtning. Genom att rehydrera din kropp, bekämpa trötthet och återställa viktiga elektrolyter kan du uppnå optimal sportprestation. Dess exakta förhållande mellan de fyra elektrolyterna och dess sockerfria, glutenfria och stimulantfria formulering gör den till ett hälsosamt val för idrottare och aktiva människor. Dessutom är Karbolyn Hydrate lätt att blanda och används av elitidrottare runt om i världen. Genom att välja Karbolyn Hydrate kan du ta din prestation till nästa nivå och nå dina träningsmål.

0737190002636
10 objekt

Särskilda referenser

ean13
0737190002636
Produktinformation
Tillverkarens namn: EFX Sports
Produktnamn: Karbolyn Hydrate, Citron Lime - 1856g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform, innehållande kolhydratkälla och mineraler
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Skopa (29g)
Portioner per förpackning: 64
Mängd per servering: Kalorier: 110
Kalorier från fett: 0 kcal
Totalt fett: 0 g
Mättat fett: 0 g
Kolesterol: 0 mg
Natrium (som natriumfosfat): 15 mg
Totala kolhydrater: 27 g
Kostfiber: 0 g
Socker: 0 g
Protein: 0 g
Fosfor (som kaliumfosfat, magnesiumfosfat, natriumfosfat): 47 mg
Kalium (som kaliumfosfat): 44 mg
Karbolyn (homopolysackarid från potatis, ris och majs): 25 g
Magnesium (som magnesiumfosfat): 13 mg
Ingredienser: Karbolyn (homopolysackarid från potatis, ris och majs), Fosfor (som kaliumfosfat, magnesiumfosfat, natriumfosfat), Kalium (som kaliumfosfat), Natrium (som natriumfosfat), Magnesium (som magnesiumfosfat)
Andra ingredienser: Citronsyra, naturliga och artificiella citron-lime-smaker, och sukralos
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, blanda 1 skopa med 20 uns vatten i en shakerkopp eller vattenflaska och drick 15 minuter före träning
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 1856g
Produkt-ID (SKU): P27563
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 737190002636
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Trec Nutrition - Endurance Vitargo Electro-Energy
  • Ny

Trec Nutrition - Endurance Vitargo Electro-Energy

375 kr
Tillgänglighet: 5 I lager
Få snabb och hållbar energi med Trec Nutrition - Endurance Vitargo Electro-Energy! Optimerad återhämtning, förbättrad uthållighet och prestation, ökad vätskebalans och högre kolhydratupptag. Perfekt för idrottare och aktiva personer som vill nå sina träningsmål.
Now Foods - Waxy Maize Powder - 2.
  • Ny

Now Foods - Waxy Maize Powder - 2.49 kg

638 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
NOW® Sports Waxy Maize ger muskelenergi och återhämtningsstöd med komplexa kolhydrater. Stödjer glykogenresyntes och muskeluppbyggnad. Perfekt för längre träning eller idrott. Glutenfri och producerad i GMP-anläggning. Blanda en skopa i 16 oz. vätska före, under och efter träning för bästa resultat.
CNP - Cyclic Dextrin - 1000 grams
  • Ny
  • Slut i Lager

CNP - Cyclic Dextrin - 1000 grams

494 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Pro Cyclic Dextrin ger långvarig energi för träning och återhämtning. Stödjer muskelåterhämtning, minskar trötthet och bevarar glykogenlagren. Öka kolhydratintaget och optimera din prestation med denna hållbara energikälla.
Scitec Nutrition - Super Carb Xpress
  • Ny
  • Slut i Lager

Scitec Nutrition - Super Carb Xpress

221 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få ökad energi och förbättrad uthållighet med Supercarb Xpress! Med fem olika kolhydratkällor för kombinerad absorption ger den effektivare träningspass och bibehåller normala blodsockernivåer. Minska trötthet och utmattning för maximal prestation!