• Ny
    Universal Nutrition - Animal M-Stak - 21 packs

Universal Nutrition - Animal M-Stak - 21 packs

690 kr
Inkl. moms

Få muskeluppbyggnaden att explodera med Universal Nutrition - Animal M-Stak! Den kraftfulla anabola formeln främjar muskeltillväxt, ökar energi och stöder hormonbalans. Övervinn träningsplatåer och maximera dina resultat med detta icke-hormonella tillskott.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 10 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Universal Nutrition - Animal M-Stak: Den ultimata anabola stapeln för muskeluppbyggnad

Fördelar:

  • Stimulerar muskeluppbyggnad och tillväxt
  • Förbättrar proteinsyntes och kväveretention
  • Främjar näringsfördelning för mager muskelmassa
  • Ökar energi och träningskapacitet
  • Stöder hormonbalans och immunsystemet

Anabol muskeluppbyggnad och övervinna platåer

För många träningsentusiaster är utmaningen inte att komma igång med tyngdlyftning och uppnå initiala resultat. Istället är det när tillväxten stagnerar och vinster börjar avta. Det är vid denna vändpunkt som många ger upp. Men för dem som aldrig kan lämna järnspåret är Animal M-Stak utformad för att bryta igenom platåer och fortsätta främja muskeluppbyggnad och förändring.

Animal M-Stak är en naturlig och icke-hormonell kosttillskott som är speciellt utformat för att hjälpa även de mest envisa "hardgainers" att uppnå önskade resultat. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren atlet som kämpar med att nå nästa nivå av muskelmassa, kan M-Stak vara lösningen på dina utmaningar. Produkten har utvecklats av Animal med syftet att maximera muskeluppbyggnad och främja anabolism på ett effektivt sätt.

Den kraftfulla anabola formeln

M-Stak bygger på en kombination av naturliga anabola flavoner som har sitt ursprung i Östeuropeiska atletiska studier. Dessa speciella flavoner har länge varit föremål för forskning och teorier om deras förmåga att främja målinriktad muskelmassa. M-Stak kombinerar de mest kraftfulla anabola föreningarna i betydande doser för att öka den anabola potentialen hos produkten.

De primära flavonerna i M-Stak är Beta-Ecdysterone (Cyanotis Vaga) och 5-Methyl-y-Methoxyisoflavone. Dessa ingredienser är kända för sin förmåga att främja näringsfördelning och transportera näring specifikt till muskeluppbyggnad. Genom denna process kan M-Stak hjälpa till att maximera muskelmassa och främja tillväxt.

Kraftfull anti-katabolisk aminoblandning

M-Stak innehåller en kraftfull aminoblandning med avancerade former av leucin och andra grenade aminosyror (BCAAs). Dessa aminosyror fungerar på cellnivå för att direkt stimulera proteinsyntesen och främja muskelåterhämtning. Studier har visat att tillskott med leucin i kombination med protein och kolhydrater kan öka nettoproteinbalansen i kroppen och därigenom stödja muskeluppbyggnad.

Det anti-kataboliska aminokomplexet i M-Stak fungerar som en signal för att aktivera muskeluppbyggnadsprocessen och stödja ökad muskelanabolism efter träning. Genom att stimulera proteinsyntes och minska muskelnedbrytning kan denna aminoblandning bidra till att upprätthålla och främja muskeltillväxt på ett icke-hormonellt sätt.

Naturliga adaptogener och insulinpotentiatorer

För att stödja kroppens totala prestationsförmåga har M-Stak inkluderat viktiga adaptogener såsom Safed Musli, Muira Puama och isoflavoner från Kudzu. Dessa naturliga örter och extrakt har föreslagits kunna öka den fysiska träningskapaciteten, förbättra uthålligheten, minska katabolisk stress och stödja allmän hälsa och välbefinnande.

M-Stak innehåller också insulinpotentiatorer som främjar en hälsosam insulinproduktion och användning. Genom att optimera insulinnivåerna kan dessa föreningar bidra till ökat upptag av glykogen och ökad muskelcellsvolym. Detta ger en fyllig och pumpad känsla under träningen och kan stödja muskeltillväxt.

Maximal näringsutnyttjande för optimal effektivitet

M-Stak har ett speciellt M-Faktor-transportkomplex som främjar maximalt näringsutnyttjande. Genom att använda ingefärsrotsextrakt tillsammans med absorptionsförstärkare som 6,7-Dihydroxybergamottin och Piper Nigrum Extract säkerställs att de kraftfulla komponenterna i M-Stak bearbetas effektivt och absorberas optimalt av kroppen.

Med Animal M-Stak översvämmas ditt system med anabola näringsämnen som aktiverar muskeluppbyggande signaler och förstärker dem. Genom att kombinera naturliga flavoner, aminosyror, adaptogener och insulinpotentiatorer i en unik formel tar M-Stak den icke-hormonella anabola partitioneringen av näringsämnen till en helt ny nivå.

Forskning om M-Stak och dess ingredienser

En studie publicerad i Journal of the International Society of Sports Nutrition fann att leucin och BCAAs kan stimulera proteinsyntesen och förbättra muskelreparation och återhämtning efter träning. Dessa aminosyror har visat sig vara effektiva för att öka muskelmassan och förbättra träningsresultaten.

Adaptogener som Safed Musli och Muira Puama har också undersökts för sina potentiella fördelar för att öka uthålligheten, förbättra sexuell hälsa och minska stress. Dessa örter och extrakt kan stödja kroppens förmåga att anpassa sig till fysisk och mental påfrestning.

Användning och rekommendationer

För att få bästa resultat rekommenderas det att följa tillverkarens riktlinjer för användning av Animal M-Stak. Det rekommenderas att ta en portion (en förpackning) per dag. Varje förpackning innehåller noggrant doserade tabletter och kapslar för att ge dig de nödvändiga näringsämnena för att främja muskeluppbyggnad och prestation.

Det är viktigt att komplettera M-Stak med en balanserad kost och regelbunden träning för att uppnå de bästa resultaten. Produktens anabola egenskaper kan vara särskilt fördelaktiga för personer som har svårt att lägga på sig muskelmassa eller som har stagnerat i sin träningsprogression.

Sammanfattning

Universal Nutrition - Animal M-Stak är det ultimata icke-hormonella tillskottet för att främja muskeluppbyggnad och övervinna platåer. Dess kraftfulla anabola formel, som innehåller naturliga flavoner, aminosyror, adaptogener och insulinpotentiatorer, arbetar tillsammans för att öka proteinsyntesen, främja muskelmassa och förbättra träningsprestationen.

Med Animal M-Stak kan du maximera dina resultat och ta din träning till nästa nivå. Ge din kropp de nödvändiga verktygen för att bygga muskler och nå dina mål. Med Animal M-Stak kan "hardgainers" förvandlas till "hardgainers" och uppnå den muskeluppbyggnad de alltid har strä vat efter.

0039442130280
100 objekt

Särskilda referenser

ean13
0039442130280
Produktinformation
Tillverkarens namn: Universal Nutrition
Produktnamn: Animal M-Stak - 21 förpackningar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i tablett- och kapselform, innehållande koffein, aminosyror, frukt- och örtextrakt
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 paket
Portioner per förpackning: 21
Mängd per servering %RI* Naturligt flavon/steronkomplex 750 mg (Cyanotis Vaga-extrakt (Beta-Ecdysteron) (hela växten), 5-Metyl-7-Metoxiisoflavon, Ajuga Turkestanica-extrakt (Turkesteron, hela växten), Fytosteroler (ger beta-sitosterol))
Anti-katabolt aminokomplex 3000 mg (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Taurin, Acetyl-L-Karnitin (ALC), Leucinetyl Ester (HCI))
Anabolt adaptogenkomplex 1000 mg (Panax Ginseng (rot) Kudzu (isoflavoner) (rot) Eleutherococcus senticosus (rot))
Insulinpotentiatorkomplex 500 mg (Fenugreek-extrakt (4-Hydroxyisoleucin) (frö), Banababladextrakt (Corosolic Acid), Kanelbarkextrakt, Na-R-Alpha Lipoic Acid (Na-R-Ala))
M-faktorkomplex 500 mg (Ingefärsrot (Gingeroler, Shaogoler), Grapefrukt (6, 7-Dihydroxybergamottin) (skal), Citrusbioflavonoider (skal))
Energikomplex 500 mg (Metylxantinkomplex (Koffein, Teobromin) Kolanöt (frö))
*Procent av dagligt referensintag baserat på en diet på 2000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.
Ingredienser: Anti-katabolt aminokomplex (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Taurin, Acetyl-L-Karnitin (ALC), Leucinetyl Ester (HCI))
Anabolt adaptogenkomplex (Panax Ginseng (rot) Kudzu (isoflavoner) (rot) Eleutherococcus senticosus (rot))
Naturligt flavon/steronkomplex (Cyanotis Vaga-extrakt (Beta-Ecdysteron) (hela växten), 5-Metyl-7-Metoxiisoflavon, Ajuga Turkestanica-extrakt (Turkesteron, hela växten), Fytosteroler (ger beta-sitosterol))
Insulinpotentiatorkomplex (Fenugreek-extrakt (4-Hydroxyisoleucin) (frö), Banababladextrakt (Corosolic Acid), Kanelbarkextrakt, Na-R-Alpha Lipoic Acid (Na-R-Ala))
M-faktorkomplex (Ingefärsrot (Gingeroler, Shaogoler), Grapefrukt (6, 7-Dihydroxybergamottin) (skal), Citrusbioflavonoider (skal))
Energikomplex (Metylxantinkomplex (Koffein, Teobromin) Kolanöt (frö))
Andra ingredienser: Dikalciumfosfat, vassle (mjölk), mikrokristallin cellulosa, gelatin (sulfiter), Metylxantinkomplex (koffein anhydrat och guaranafröpulver), stearinsyra, magnesiumstearat, soja (från fytosteroler), magnesiumsilikat, titandioxid, FD&C Blue #1, Red #40, farmaceutisk glasyr.
Rekommenderad användning: Ta en paket varje dag i 21 dagar i följd. På träningsdagar, ta paketet 45 minuter före träning. På vilodagar, ta paketet på morgonen eller tidig eftermiddag. Cykla produkten för maximala resultat: tre veckor på och en vecka av.
Varningar: Denna produkt innehåller ett extremt kraftfullt flavon- och fytoekdystronkomplex som kan öka prestationen och muskelstorleken avsevärt. Kontakta din läkare innan du använder denna produkt. Inte för användning av gravida eller ammande kvinnor. Om du är under läkarvård av någon anledning, kontakta din läkare innan du använder produkten. Minska eller sluta använda om nervositet, tarrningar, sömnlöshet, aptitlöshet eller illamående uppstår. Inte för användning av personer under 18 år. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN.
Enhetstyp: Förpackningar
Nettovikt: 300 g
Produkt-ID (SKU): P546
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 039442130280
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Dorian Yates - Metabolic Mass
  • Ny

Dorian Yates - Metabolic Mass

1 153 kr
Tillgänglighet: 50 I lager
Dorian Yates - Metabolic Mass: Öka muskelmassa och styrka, förbättra återhämtning och muskelreparation. Högkvalitativt vassleprotein, kreatin och vitaminer för optimal muskeltillväxt. Stöd för fysiskt aktiva och styrketränare. Maximera dina träningsresultat och bli den bästa versionen av dig själv.
Allnutrition - Mass Acceleration
  • Ny

Allnutrition - Mass Acceleration

219 kr
Tillgänglighet: 4 I lager
Allnutrition - Mass Acceleration är en högkvalitativ produkt som ger dig byggstenarna för muskler och energi. Med varierande absorptionstider ger den gradvis energitillförsel. Med ren vassleproteinkoncentrat främjar den muskeltillväxt och återhämtning. Maximera dina träningsresultat med Mass Acceleration!
Optimum Nutrition - Serious Mass
  • Ny

Optimum Nutrition - Serious Mass

990 kr
Tillgänglighet: 23 I lager
Serious Mass - den ultimata formeln för muskelbyggnad och viktökning. Med 1 250 kalorier och 50 g protein per portion är detta det perfekta tillskottet för att nå dina mål. Stöd din träning och öka din vikt med Serious Mass!
Kevin Levrone - Anabolic Mass
  • Ny

Kevin Levrone - Anabolic Mass

474 kr
Tillgänglighet: 1 I lager
Kevin Levrone - Anabolic Mass är det perfekta proteinpulvret för att främja muskeltillväxt, bevara muskelmassa och stödja benhälsa. Efter intensiv träning hjälper det också till att återhämta muskelfunktionen. Välj Kevin Levrone - Anabolic Mass för pålitliga resultat och högkvalitativa ingredienser.
Trec Nutrition - Magnum 8000
  • Ny

Trec Nutrition - Magnum 8000

974 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Maximera muskelmassa och styrka med Magnum 8000 från Trec Nutrition! Näringsrikt pulver med kolhydrater, proteiner, MCT-olja, kreatinmonohydrat och vitaminer. Perfekt för kroppsbyggare, styrkesportare och aktiva personer som vill öka kroppsmassa snabbt. Komplettera din träning för bästa resultat!