Body Attack Power Weight Gainer 4,75Kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Body Attack Power Viktökning 4,75 Kg

 • Cookies & Cream
 • Milk Chocolate
 • Banana
 • Jordgubb
 • Vanillj
 • Chocolate

576,00 kr Inkl. moms

514,29 kr Exkl. moms

error_outline Produkten finns med andra alternativ

Power Weight Gainer är det rätta valet för att stödja följande mål:

 • Underlätta en kaloririk kost
 • Bygga mer muskler massa
 • Intensivare träningspass
 • Muskelunderhåll
 • Viktökning

Vem är det för Power Weight Gainer lämplig:

 • Fitness-idrottare
 • Idrottare
 • Power-atleter
 • Hardgainer

HÅRDA "VINSTER" FÖR HARDGAINERS:
Du kan äta så mycket du vill och går inte upp i vikt eller går upp i vikt bara med svårighet? Hardgainers känner till detta problem alltför väl. Anledningen till detta: På grund av sin metaboliska aktivitet och sin genetiska sammansättning förbränner de mer energi än andra. Kroppen kan bara få muskler eller kroppsmassa om det finns ett överskott av energi över i slutet av dagen. Det som låter så enkelt är inte så lätt för hardgainers. Du kan gå upp i vikt med hjälp av en kaloririk kost och styrketräning. Power Weight Gainer med blandningen av protein ger dig en anständig kaloribonus. och kolhydrater. För att bygga upp kolhydraterna som ingår i den normala energiomsättningen som energi, förser vår Power Weight Gainer din kropp med ytterligare B1, B2 och B6 vitaminer, niacin och biotin, som kroppen behöver för att bygga upp och omvandla energi - och proteinmetabolism.

MASSFORMELN - HUR DU GÅR I VIKT:
Vill du bygga muskelmassa istället för fettavlagringar? Logisk! Men även här måste man ha ett kaloriöverskott. För att till exempel bygga upp 1 kg kroppsmassa måste kroppen tillföras 500 mer kcal per dag. Det betyder att med en total omsättning på t ex 1 721 kcal (man, 30 år, 180 cm, 70 kg) Så du skulle behöva konsumera 2 221 kcal per dag. För att uppnå ett sådant kaloriöverskott och för att stödja din muskeltillväxt, är Power Weight Gainer från Body Attack vettigt som ett komplement.

Ingredienser:
Maltodextrin (70,3%), mjölkproteinß (16 %), vassleproteinkoncentrat (8 %), arom, dikalciumfosfat, magnesiumkarbonat, surgörare (L(+)-vinsyra, mjölksyra), surgörare (natriumcyklamat, sackarin), syra Syraregulator (kalciumlaktat) , L-askorbinsyra, emulgeringsmedel (sojalecitin), nikotinamid, DL-alfa-tokoferylacetat, kalcium D-pantotenat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), riboflavin, pyridoxinhydroklorid, tiaminmononitrat, pteroylmonoglutaminsyra, D-cyanobiotinsyra, Dcyanobiotinsyra .
Allergener:
Innehåller mjölk, mjölkprodukter och soja.
Specialegenskaper:
Med arom(er), försurningsmedel, surhetsmedel, surhetsreglerande medel, emulgeringsmedel, släppmedel.

Body Attack
530002-001
0 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.