• Ny
    EFX - Test Charge Kit - 30 day supply kit

EFX - Test Charge Kit - 30 day supply kit

896 kr
Inkl. moms
Få större muskler och ökad styrka med EFX - Test Charge Kit. Stödjer naturliga testosteronnivåer för bättre muskeluppbyggnad och snabbare återhämtning. Öka din energi och välbefinnande med vetenskapligt beprövade ingredienser. Kvalitetssäkrad och testad för renhet och säkerhet.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 13 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 2 timmar och 32 minuter och få det levererad mellan den 2024-04-23 och 2024-04-24 med hemleverans, via ombud eller box.

EFX - Test Charge Kit - 30-dagars förpackning

Fördelar:

  • Förbättrad muskeluppbyggnad
  • Ökad styrka och prestation
  • Stöd för naturliga testosteronnivåer
  • Ökad energi och välbefinnande
  • Vetenskapligt beprövade ingredienser

Förbättrad muskeluppbyggnad

Om du drömmer om att bli stor och stark är en optimal nivå av testosteron i kroppen avgörande. Testosteron har länge betraktats som den främsta hormonella faktorn för muskeluppbyggnad och styrkeökning. EFX - Test Charge Kit är speciellt utformat för att stödja din kropps naturliga testosteronproduktion, vilket kan leda till förbättrad muskeluppbyggnad och snabbare återhämtning efter träning.

Ökad styrka och prestation

Genom att öka dina testosteronnivåer kan du också förbättra din styrka och prestation. Testosteron spelar en viktig roll i att öka muskelstyrkan och optimera fysisk prestation. Med Test Charge Kit kan du ge dina träningspass en extra boost och uppnå nya nivåer av kraft och uthållighet.

Stöd för naturliga testosteronnivåer

Efter 25 års ålder minskar kroppens naturliga produktion av testosteron gradvis. Detta kan leda till låga energinivåer, minskad libido och förlust av muskelmassa. Test Charge Kit är utformat för att hjälpa till att återställa och bibehålla dina testosteronnivåer inom det normala intervallet. Genom att stödja den naturliga produktionen av testosteron kan du uppleva en förbättring av flera aspekter av din fysiska och sexuella hälsa.

Ökad energi och välbefinnande

Testosteron påverkar inte bara muskeluppbyggnaden och styrkan utan även energinivåerna och det allmänna välbefinnandet. Med en optimal testosteronbalans kan du uppleva ökad energi, bättre sinnesstämning och ökad motivation. Test Charge Kit är utformat för att hjälpa dig att känna dig pigg och alert under hela dagen, så att du kan prestera på topp både i gymmet och i vardagen.

Vetenskapligt beprövade ingredienser

EFX Sports har investerat år av forskning och utveckling för att skapa Test Charge Kit. Varje ingrediens är noggrant utvald och har genomgått rigorösa tester för att säkerställa dess kvalitet och effektivitet. Test Charge Kit använder en unik "tredelad attack" för att stödja naturliga testosteronnivåer genom att förbättra produktionen och främja biotillgängligt "fritt testosteron". Detta gör det till en av de mest kompletta produkterna på marknaden för att optimera din testosteronbalans och uppnå önskade resultat.

Forskning och vetenskapliga studier

Forskning har visat att optimala nivåer av testosteron kan ha positiva effekter på muskeluppbyggnad, styrkeökning och energinivåer. Studier har också visat att vissa ingredienser som används i Test Charge Kit kan bidra till att öka testosteronproduktionen och förbättra hormonbalansen. Till exempel har vissa örter och växtextrakt visat sig ha testosteronförstärkande egenskaper och kan främja hormonell hälsa.

Naturliga ingredienser för optimala resultat

Test Charge Kit innehåller en noggrant utvald blandning av naturliga ingredienser som är kända för sina testosteronfrämjande egenskaper. Dessa inkluderar örter, växtextrakt, vitaminer och mineraler som arbetar synergistiskt för att stödja en hälsosam hormonbalans och optimera din kropps förmåga att producera testosteron naturligt.

Kvalitetssäkring och tester

EFX Sports tar kvalitet på största allvar och genomför omfattande tester och kontroller för att säkerställa att varje produkt möter höga standarder. Genom en "tredelad attack" i testningsprocessen, inklusive testning av råmaterial, testning under produktion och testning av den färdiga produkten, säkerställs renhet, identitet och säkerhet.

Testning av råmaterial

EFX Sports testar ingående råmaterial för att verifiera deras identitet och renhet. Detta inkluderar testning av tungmetaller, mikrober och eventuella patogener för att säkerställa att råvarorna uppfyller kvalitetsstandarder och är säkra att använda.

Testning under produktion

Under produktionen genomförs kontinuerliga tester för att säkerställa renheten och korrektheten i blandningarna. ATP-provtagning används för att säkerställa att utrustningen är fri från eventuell kontaminering och allergenprovtagning utförs vid behov för att säkerställa att inga allergener finns i produkten.

Testning av den färdiga produkten

Innan produkten släpps ut på marknaden testas den färdiga produkten noggrant för att säkerställa dess identitet, renhet och säkerhet. Detta inkluderar testning av mikrober, patogener, allergener och tungmetaller för att säkerställa att produkten uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet.

Fördelar med EFX - Test Charge Kit - 30 dagars leveranskit

  • Ökar testosteronproduktionen naturligt
  • Förbättrar muskeluppbyggnad och styrkeökning
  • Förbättrar energinivåer och träningsprestation
  • Förbättrar hormonell balans
  • Kvalitetssäkrad och testad för renhet och säkerhet

Ökar testosteronproduktionen naturligt

Test Charge Kit är speciellt utformat för att hjälpa till att öka din naturliga testosteronproduktion. Genom att använda en kombination av vetenskapligt beprövade ingredienser kan detta kit hjälpa till att stimulera produktionen av testosteron i din kropp. Genom att öka dina testosteronnivåer kan du uppleva förbättrad muskeluppbyggnad, ökad styrka och förbättrade träningsresultat.

Förbättrar muskeluppbyggnad och styrkeökning

Med en ökning av testosteron i kroppen kan du förvänta dig förbättrad muskeluppbyggnad och styrkeökning. Testosteron är ett avgörande hormon för muskeltillväxt och styrka. Genom att optimera dina testosteronnivåer kan du maximera dina resultat från träningen och uppnå en mer imponerande och väldefinierad fysik.

Förbättrar energinivåer och träningsprestation

Testosteron spelar en viktig roll i energiproduktionen och kan bidra till förbättrade energinivåer och träningsprestation. Med ökade testosteronnivåer kan du uppleva mer energi, bättre uthållighet och ökad motivation under träningen. Detta kan hjälpa dig att träna hårdare och längre, vilket i sin tur kan leda till snabbare framsteg och bättre resultat.

Förbättrar hormonell balans

Hormonell obalans kan påverka vår allmänna hälsa och välbefinnande. Genom att stödja en hälsosam hormonbalans kan Test Charge Kit hjälpa till att främja optimal hälsa och välbefinnande. Genom att öka produktionen av testosteron och förbättra hormonell balans kan detta kit hjälpa dig att känna dig i harmoni och uppnå optimal fysisk och mental prestation.

Kvalitetssäkrad och testad för renhet och säkerhet

Test Charge Kit från EFX Sports är noga testad och kvalitetssäkrad för att garantera renhet och säkerhet. Varje steg i tillverkningsprocessen övervakas noggrant för att säkerställa att produkten uppfyller höga standarder. Råmaterial testas för renhet och identitet, och produkten genomgår kontinuerlig testning för att säkerställa att den är fri från föroreningar och allergener. Detta säkerställer att du får en produkt av hög kvalitet som är säker att använda och ger de önskade resultaten.

Användning och dosering

För att använda EFX - Test Charge Kit, följ de angivna anvisningarna och doseringen som medföljer förpackningen. Det är viktigt att följa rekommendationerna för att få optimala resultat och undvika eventuella biverkningar. Om du har några befintliga hälsoproblem eller tar mediciner bör du rådfråga en läkare innan du använder detta eller något annat kosttillskott.

Sammanfattning

EFX - Test Charge Kit är en 30-dagars förpackning som är utformad för att stödja din kropps naturliga testosteronproduktion och främja muskeluppbyggnad, styrkeökning och ökad energi. Med noggrant utvalda ingredienser och omfattande testning för renhet och säkerhet kan du lita på att du får en högkvalitativ produkt. Kom ihåg att rådfråga en läkare om du har några hälsoproblem eller tar mediciner innan du använder detta eller något annat kosttillskott.

0737190003053
10 objekt

Särskilda referenser

ean13
0737190003053
Produktinformation
Tillverkarens namn: EFX Sports
Produktnamn: Test Charge Kit - 30-dagars kit
Produktbeskrivning: Livsmedelstillskott i flytande form, i kapselform och i tablettform, innehåller extrakt av grönsaker, växter och örter
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 ml. / 1 kapsel / 1 tablett
Portioner per behållare: 30
Mängd per servering: Test Charge Liquid: 5,7-dihydroxiflavon, Indol-3-karbinol
Test Charge kapslar: 50 mg Taxadral Matrix med fördröjd frisättning, 25 mg Yohimbe extrakt
Aroma Block-R: Aroma Block-R Propriety Blend 177 mg (5,7-dihydroxyflavon, indol-3-Carbinol, Diindolylmetan, Vaga extrakt, metoxisoflavon, bor)
Ingredienser: Test Charge Liquid: Texadral snabbverkande matris 108,5 mg (från Sarsaparilla [Smilax officinalis] extrakt [rot], Yohimbe [Pausinystalia johimbe] extrakt [bark], Yew [taxus brevifolia] pulver [toppbark], Tall [Pinus massoniana] pulver [bark], Vaga [Cyanotis vaga] extrakt [rot])
Test Charge kapslar: Taxadral Matrix med fördröjd frisättning 100 mg (från Sarsaparilla [Smilax officinalis] extrakt [rot], Yohimbe [Pausinystalia johimbe] extrakt [bark], Yohimbe [Pausinystalia johimbe]-extrakt [bark])
Aroma Block-R: Aroma Block-R Propriety Blend 177 mg (5,7-dihydroxyflavon [Chrysin], indol-3-Carbinol, Diindolylmetan, Diindolylmetan, Vaga [Cyanotis vaga] extrakt [rot], metoxisoflavon, bor (som bor). Proteinate), DHB [från grapefruktskal], Bioperine® extrakt av svartpeppar och soja.Isoflavoner
Andra ingredienser: Test Charge Liquid: Renat vatten, Glycerin, etanol, pepparmyntsolja, kiseldioxid, naturliga och konstgjorda aromer, sukralos och kaliumsorbat
Test Charge kapslar: Kapsel (gelatin), rismjöl, kiseldioxid och magnesiumstearat
Aroma Block-R: Sorbitol, mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa, Prosolve Cellulose, Croscarmellosenatrium, kiseldioxid och magnesiumstearat
Rekommenderad användning: Test Charge Liquid: Som ett kosttillskott, ta 1 ml på morgonen och 1 ml tidigt på kvällen. För bästa resultat stapla varje dos med en Test Charge kapsel
Test Charge kapslar: Som ett kosttillskott, ta 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel tidigt på kvällen. För bästa resultat stapla varje dos med 1 ml Test Charge Liquid
Aroma Block-R: Som ett kosttillskott, ta 1 tablett dagligen före sänggåendet. Använd dagligen i 30 dagar i följd
Varning: Endast för friska män. Inte avsedd för användning av kvinnor eller personer under 18 år. Använd enligt anvisningarna. Om du är under läkarvård, rådgör med din läkare innan du använder. Förvara locken tätt stängda på en sval och torr plats, borta från barn. Skydda från värme, ljus och fukt.
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Trec Nutrition - TriBulon
  • Ny

Trec Nutrition - TriBulon

270 kr
Tillgänglighet: 12 I lager
Förbättra din fysiska prestation och testosteronproduktion naturligt med Tribulon! Med rent, koncentrerat tribulusextrakt kan du öka muskelmassan, förbättra återhämtningen och öka fettförbränningen. Dessutom kan Tribulon öka libido och sexuell hälsa. Perfekt för idrottare och personer med en aktiv livsstil. Ta steget mot att överträffa dig själv med Tribulon!
GAT - Men's Multi+Test
  • Ny

GAT - Men's Multi+Test

524 kr
Tillgänglighet: 102 I lager
GAT - Men's Multi+Test: En komplett multivitamin för män med testosteronstöd. Fyller näringsmässiga luckor och ger energi för ökad prestation. Stödjer testosteronnivåerna och främjar manlig hälsa. Perfekt för idrottare och aktiva män som vill maximera sin träningseffektivitet.
Olimp - Tribusteron 90 - 120 caps
  • Ny

Olimp - Tribusteron 90 - 120 caps

353 kr
Tillgänglighet: 12 I lager
Få ökad kraft och vitalitet med Olimp - Tribusteron 90! Aktiverar anabola processer, ökar motorisk aktivitet och uthållighet. Har antimikrobiell och antiinflammatorisk effekt, stimulerar immunsystemet och höjer libido. Sänker kolesterolnivån. Förbättra din prestation och övergripande hälsa med Olimp - Tribusteron 90!
SAN - Free-T - 120 caps
  • Ny

SAN - Free-T - 120 caps

450 kr
Tillgänglighet: 11 I lager
Maximera din atletiska prestation med SAN - Free-T! Öka testosteronproduktionen för mer muskler, styrka och uthållighet. Accelererad återhämtning och hälsosam sexuell vigor utan biverkningar. Naturliga ingredienser för maximala resultat!