Oatein Brownie

249 kr
Inkl. moms
Variationer
  • Double Chocolate Chip - 12 x 60g
  • White Chocolate - 12 x 60g

Produkten finns med andra alternativ 0 objekt
Lägg till önskelista
Beskrivning
Titta, vi vet att du jagar dina mål - men ibland vill alla bara ha ett dekadent mellanmål som smälter i munnen. Vi pratar om något sliskigt, chokladigt och ack så läckert.

Varför inte ta sticket ur det där mellanmålet med våra läckra brownies? Inte nog med att de är helt underbara, de är också fullproppade med protein och fullpackade med havres godhet.

Så om du ska äta ett utsökt mellanmål, gör det till en Oatein brownie i en av två otroliga smaker...

Det nya receptet för dubbel choklad brownie är seg, sliskig och bäst av alla: helt VEGAN! Just det – en vegansk proteinbrownie du kan njuta av utan skuld.

Den vita chokladchipssmaken är en dekadent brownie som är fylld med tillsatta crispies för en söt-crunch godbit.

Här är ett topptrick från teamet här på Oatein - vi tycker att våra brownies är ännu bättre efter 10-15 sekunder i mikrovågsugnen. Så ge dem en snabb tur och njut av det ultimata krämiga, skuldfria mellanmålet. Det perfekta sättet att unna dig själv efter att ha krossat den på gymmet, på cykeln eller efter träning.

Nyckelfakta
Supervärde - 12 brownies per ask
Välj dubbelchoklad för en vegansk proteinbrownie!
15 g protein
Laddad med god havreVegan


Produktinformation
Oatein
P30916
0 objekt

Specifika referenser

ean135055839539325
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg