Lithium Orotate, 5mg - 60 vcaps

105 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Gör din beställning inom 6 timmar och 23 minuter och få det levererad mellan den 2022-12-12 och 2022-12-13 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning

Vad i Lithium Orotate?

Litium är ett värdefullt spårämne och tillhör samma familj som natrium och kalium och dess huvudsakliga användning är att förbättra normalt fysiskt och psykiskt välbefinnande. Litiumorotat är en form av litium som är ett näringstillskott och inte ett läkemedel. Produkten påverkar gynnsamt svåra och milda former av depression och bipolär sjukdom.

Hur fungerar litiumorotat?

Litiumorotat passerar fritt genom blod-hjärnbarriären och har inga (skadliga) biverkningar, absorberas lätt av kroppen utan att ansamlas i njurarna och hindrar deras arbete och cellmetabolism. Som ett resultat dämpar Lithium Orotate impulser för impulser, vilket är anledningen till att det är mycket effektivt med vikt, lösgöring och rastlöshet. Användning i låga doser stimulerar syntesen av serotonin och ger det en antidepressiv effekt.

Hur tar man litiumorotat?

Litiumorotat kan tas fritt. Eftersom det inte ackumuleras i kroppen, rekommenderas att det tas dagligen. Intaget av litiumorotat kan kombineras med folsyra då det förbättrar hjärnans förmåga att använda litiums skyddande egenskaper. Litiumorotat bör endast användas med försiktighet och under överinseende av en kvalificerad sjukvårdspersonal.

Vilka är fördelarna med att ta Lithium Orotate?

  Intaget av litiumorotat har många fördelar för människokroppen, av vilka några är:

  • Skyddar hjärnan från gifter och skador
  • Förhindrar hjärnans åldrande
  • Hjälper mot symtom på stress, aggression, hyperaktivitet, depression, ångest.
  • Produkten används effektivt för symtom på fibromyalgi och bipolär sjukdom.

Kvalitet

Swanson har det högsta "A"-säkerhetsbetyget av National Food and Nutrition Association i USA. Alla Swanson-produkter har GMP-certifikat för god tillverkningssed. De säkerställer att tillverkaren använder högkvalitativa ingredienser av garanterat ursprung och kontroll, säker förpackning, rena anläggningar och följer säkra tillverkningsprocedurer.

Hur använder man denna produkt?

  • Varje förpackning innehåller 60 kapslar
  • Ta 1 kapsel dagligen

Litium är ett värdefullt spårämne. Litiumsalter har använts för en mängd olika hälsotillämpningar för människor sedan 1800-talet. Idag finns lågdos litiumorotat som kosttillskott. Denna form av litium i Swanson Ultra Lithium Orotate binder litiumjoner med orotsyra och skiljer sig något från andra former som litiumaspartat. Litiumorotat ska användas med försiktighet under överinseende av en kvalificerad sjukvårdspersonal. Kolla in recensioner av Lithium Orotate nedan för att se vad andra kunder tycker.

  • Stödjer hälsosamt humör, känslomässigt välbefinnande, beteende och minne
  • Ger antioxidantskydd
  • Stödjer neurotransmittoraktivitet

85789.png

Ingrediensförteckning

Swanson Litiumrotat, 5mg - 60 kapslar Kosttillskott i vegetabilisk kapselform som innehåller litium. Näringsfakta Portionsstorlek: 1 vegetabilisk kapsel Portioner per behållare: 60 Ingredienser Litium (från 125 mg litium orotat) Mängd Per Portion 5 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Litium (från 125 mg litiumorotat). Andra ingredienser: Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa (växt fiber), hypromellos (vegetabilisk kapsel), risextrakt, kiseldioxid. Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta en vegetabilisk kapsel per dag med mat och vatten. Varningar: Endast för vuxna. Denna produkt bör endast användas under överinseende av en sjukvårdspersonal. Ta inte denna produkt om du är gravid, om du ammar eller tar receptbelagda mediciner, särskilt antidepressiva medel eller MAOIS. Förvaras utom räckhåll för barn.
Produktinformation
Swanson
P31934
90 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg