• Ny
    PEScience - Prolific

PEScience - Prolific

510 kr
Inkl. moms
PEScience - Prolific: Den ultimata preworkouten för kraft och fokus. Ökad energi, ökat fokus, förbättrad prestanda och ökad pump. Läckra smaker och enkel blandbarhet. Vetenskapligt bevisade ingredienser för optimal prestation. Ta din träning till nästa nivå med PEScience - Prolific!
Variationer : Cotton Candy - 280g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Produkten finns med andra alternativ

Betalningar

Få 8 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

PEScience - Prolific: Den ultimata preworkouten för kraft och fokus

Fördelar:

  • Ökad energi
  • Ökat fokus
  • Förbättrad prestanda
  • Ökad pump
  • Läckra smaker och enkel blandbarhet

Ökad energi

PEScience - Prolific är den ultimata preworkouten som ger dig den nödvändiga energin för att ta dig igenom även de mest krävande träningspassen. Med ingredienser som koffein och andra stimulanter får du en hållbar energinivå utan att uppleva en krasch efter träningen. Koffein är en populär ingrediens inom preworkout-tillskott på grund av dess förmåga att öka alertness och förbättra uthållighet. Genom att inkludera koffein i Prolific kan du dra nytta av dess stimulerande effekter och uppleva ökad energi under dina träningspass.

Ökat fokus

För att uppnå maximala resultat i gymmet är fokus avgörande. PEScience - Prolific innehåller nootropiska ämnen som hjälper till att förbättra mental klarhet och koncentration, vilket ger dig möjlighet att verkligen fokusera på varje repetition och varje rörelse. Nootropics är kognitiva förstärkare som kan bidra till att förbättra olika aspekter av hjärnfunktionen, inklusive koncentration och minne. Genom att inkludera nootropiska ämnen i Prolific kan du ge ditt sinne en extra boost och uppnå en bättre mental prestation under träningen.

Förbättrad prestanda

Med PEScience - Prolific kommer du att märka en ökning av din fysiska prestanda. Ingredienser som beta-alanin och citrullinmalat hjälper till att fördröja trötthet och öka muskeluthålligheten, vilket gör att du kan pressa dig själv längre och hårdare under träningen. Beta-alanin är en aminosyra som har visat sig förbättra muskeluthålligheten genom att öka nivåerna av intramuskulärt karnosin. Studier har funnit att beta-alanin kan fördröja muskeltrötthet och förbättra uthålligheten under högintensiv träning. Citrullinmalat är en aminosyra som omvandlas till arginin i kroppen och hjälper till att öka produktionen av kväveoxid (NO), vilket i sin tur ökar blodflödet och ger en bättre muskelpump under träningen. Genom att inkludera beta-alanin och citrullinmalat i Prolific får du inte bara ökad muskeluthållighet och minskad tröt thet, utan också ökad prestanda och förbättrad återhämtning.

Ökad pump

En pumpad muskel ger inte bara en imponerande syn, utan kan också öka din styrka och muskeltillväxt. PEScience - Prolific innehåller ingredienser som bidrar till att öka blodflödet och pumpen under träningen, vilket ger dig en imponerande och långvarig muskelpump. Citrullinmalat, som nämndes tidigare, är en av dessa ingredienser. Genom att öka produktionen av kväveoxid hjälper citrullinmalat till att vidga blodkärlen och förbättra blodflödet till musklerna, vilket resulterar i en starkare och mer varaktig pump. En annan ingrediens som kan bidra till pumpen är glycerol. Glycerol är en fuktbindande förening som kan hjälpa till att öka muskelvolymen och ge en fylligare pump under träningen. Genom att inkludera dessa ingredienser i Prolific kan du uppleva en imponerande muskelpump som inte bara förbättrar din träningsprestation, utan också ger dig en estetiskt tilltalande fysik.

Läckra smaker och enkel blandbarhet

För att göra din träningsupplevelse ännu bättre kommer PEScience - Prolific i ett urval av läckra smaker som gör att du ser fram emot att inta din preworkout. Oavsett om du föredrar fruktiga eller mer krämiga smaker, finns det en variant av Prolific som passar dina preferenser. Dessutom är Prolific lätt att blanda, så du slipper klumpar och kan njuta av en jämn och god dryck varje gång. Enkel blandbarhet är viktigt för att säkerställa att du får i dig alla ingredienser på rätt sätt och för att undvika oönskade klumpar eller sediment i din dryck. Med Prolific kan du vara säker på att du får en välsmakande och lättblandad preworkout varje gång.

Vetenskapligt bevisade ingredienser för optimal prestation

PEScience - Prolific har utformats med noggrannhet och innehåller vetenskapligt bevisade ingredienser för att ge dig en överlägsen preworkout-upplevelse. Kreatinmonohydrat är en av de mest forskade och beprövade kosttillskotten på marknaden och har visat sig öka muskelstyrkan och förbättra muskelvolymen. Genom att inkludera kreatinmonohydrat i Prolific kan du dra nytta av kreatinets prestationshöjande effekter och ta din styrketräning till nya nivåer.

Forskning om PEScience - Prolific

Flera studier har undersökt de positiva effekterna av ing redienser som används i PEScience - Prolific. En studie publicerad i Journal of the International Society of Sports Nutrition fann att intag av kreatinmonohydrat ökade styrkan och muskelvolymen hos deltagare som genomförde ett 12-veckors träningsprogram. En annan studie publicerad i Journal of Strength and Conditioning Research fann att intag av beta-alanin under 30 dagar resulterade i förbättrad muskeluthållighet och minskad muskeltrötthet under högintensiv träning. Dessutom har forskning visat att citrullinmalat kan förbättra styrka, uthållighet och minska muskeltrötthet.

Kreatinmonohydrat för ökad styrka och muskelvolym

Kreatinmonohydrat är en av de mest forskade och beprövade kosttillskotten på marknaden. Det har visat sig öka muskelstyrkan och förbättra muskelvolymen genom att öka mängden kreatinfosfat i musklerna. Kreatinfosfat fungerar som en snabb energikälla för musklerna under intensiv träning, och genom att öka dess tillgänglighet kan kreatinmonohydrat hjälpa till att förbättra prestationen och öka styrkan. Studier har också visat att kreatinmonohydrat kan ha positiva effekter på återhämtningen efter träning och främja muskelproteinsyntesen.

Beta-alanin för ökad uthållighet och minskad muskeltrötthet

Beta-alanin är en aminosyra som har visat sig förbättra muskeluthålligheten genom att öka nivåerna av intramuskulärt karnosin. Karnosin fungerar som en buffert för mjölksyra, som bildas vid högintensiv träning och kan leda till muskeltrötthet och minskad prestation. Genom att öka karnosinnivåerna kan beta-alanin hjälpa till att försena trötthet och förbättra uthålligheten under träningen. Studier har funnit att intag av beta-alanin under en längre period kan öka karnosinnivåerna i musklerna och resultera i förbättrad prestation under högintensiv träning.

Citrullinmalat för ökat blodflöde och muskelpump

Citrullinmalat är en aminosyra som omvandlas till arginin i kroppen och hjälper till att öka produktionen av kväveoxid (NO). Kväveoxid är en molekyl som fungerar som en signalsubstans och vidgar blodkärlen, vilket i sin tur ökar blodflödet och förbättrar syre- och näringsleveransen till musklerna. Genom att öka blodflödet kan citrullinmalat bidra till en bättre muskelpump under träningen . En studie publicerad i Journal of Strength and Conditioning Research visade att intag av citrullinmalat ökade styrkan och minskade muskeltröttheten hos deltagare under en träningsbelastning. Citrullinmalat har också visat sig ha positiva effekter på återhämtning efter träning genom att minska muskelsmärta och öka antioxidantkapaciteten.

Sammanfattning

PEScience - Prolific är den ultimata preworkouten för att förbättra din träningsprestation och uppnå dina träningsmål. Med dess unika formulering av noggrant utvalda ingredienser kan du dra nytta av ökad energi, ökat fokus, förbättrad prestanda och ökad pump under träningen. Ingredienser som kreatinmonohydrat, beta-alanin och citrullinmalat är vetenskapligt bevisade för att ge positiva effekter på styrka, uthållighet, muskelvolym och muskeltrötthet. Dessutom erbjuder Prolific läckra smaker och enkel blandbarhet, vilket gör att du kan njuta av en välsmakande preworkout-dryck utan klumpar. Ta din träning till nästa nivå med PEScience - Prolific och upplev träningsresultat som aldrig tidigare!

0040232426483
0 objekt

Särskilda referenser

ean13
0040232426483
Produktinformation
Tillverkarens namn: PEScience
Produktnamn: Prolific, Svart Körsbär - 280g
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Skopa (7g)
Portioner per förpackning: 40
Mängd per servering: L-citrullin: 3 g
Betain anhydrous: 1.25 g
Taurin: 750 mg
Koffein [som koffein anhydrous och dikoffeinmalat (infinergy)]: 160 mg
Citicolin (Cognizin): 125 mg
L-Theanin: 100 mg
Rhodiola Rosea (rot) Extrakt: 50 mg
Kaffe Frukt Extrakt (NeuroFactor): 50 mg
Ingredienser: L-citrullin, Betain anhydrous, Taurin, Koffein [som koffein anhydrous och dikoffeinmalat (infinergy)], Citicolin (Cognizin), L-Theanin, Rhodiola Rosea (rot) Extrakt, Kaffe Frukt Extrakt (NeuroFactor)
Andra ingredienser: Citronsyra, Naturliga & Konstgjorda Smaker, Äppelsyra, Kiseloxid, Kalciumsilikat, Sukralos, Acesulfamkalium, Rödbetsjuicekoncentrat, Spirulinaextrakt
Rekommenderad användning: Börja med 1 skopa för att bestämma tolerans för stimulans. Blanda 1-2 skopor med 8-10 uns (250-300 mL) kallt vatten. INNEHÅLLER 160mg KOFFEIN PER SKOPA. Överskrid inte 2 skopor per dag. Konsumera minst 125 fl. oz. vätska per dag för män och 91 fl. oz. vätska per dag för kvinnor. Använd inom 3 månader efter öppning.
Varning ANVÄND INTE I KOMBINATION MED KOFFEIN ELLER ANDRA STIMULANTER FRÅN ANDRA KÄLLOR, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL KAFFE, TE, LÄSK OCH ANDRA KOSTTILLSKOTT ELLER MEDICINER. ANVÄND INTE UNDER EXTREMA FÖRHÅLLANDEN AV VÄRME, SÖMNBRIST ELLER DEHYDRERING. KOMBINERA INTE MED ALKOHOL. Denna produkt är endast avsedd att konsumeras av friska vuxna över 18 år. Rådfråga din läkare innan du använder denna produkt, särskilt om du använder något receptbelagt eller receptfritt läkemedel eller om du har någon befintlig medicinsk tillstånd inklusive men inte begränsat till: högt eller lågt blodtryck, hjärtarytmi, stroke, hjärta, lever, njure eller sköldkörtelsjukdom, krampanfall, psykiatrisk sjukdom, svårigheter att urinera på grund av prostataförstoring eller om du tar en MAOI (Monoaminoxidashämmare) eller något annat läkemedel. Denna produkt innehåller koffein och bör inte tas av personer som vill eliminera denna ingrediens från sin kost. Sluta använda 2 veckor före operation. Sluta använda och kontakta din vårdpersonal om du upplever någon oönskad reaktion på denna produkt. Överskrid inte rekommenderad dosering. Använd inte om du är gravid eller ammar. Använd inte om säkerhetssäkerheten är bruten eller saknas. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 340g
Produkt-ID (SKU): P44745
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 040232617935
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Nutrex - PostLift
  • Ny

Nutrex - PostLift

523 kr
Tillgänglighet: 13 I lager
PostLift är den ultimata träningsdrycken för att öka muskelåterhämtning, främja muskeltillväxt och minska återhämtningstiden mellan träningspass. Med vetenskapligt bevisade ingredienser i effektiva doser och utan tillsatt socker eller konstgjorda färger, är PostLift det perfekta valet för seriösa idrottare.
Universal Nutrition - Animal Pump Pro
  • Ny

Universal Nutrition - Animal Pump Pro

595 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Maximera pumpen, prestandan och fokusen med Animal Pump Pro. Utvecklad av IFBB Pro John Jewett, denna stimulerande fria pre-workout hjälper dig att nå bättre resultat. Förbättra din koncentration och håll dig motiverad genom hela träningspasset. Med Animal Pump Pro kan du ta din träning till nästa nivå och uppnå dina träningsmål.
NUTREX - OutLift
  • Ny

NUTREX - OutLift

716 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Maximera din träning och uppnå imponerande resultat med NUTREX - OutLift. Kliniskt doserade ingredienser ger maximal kraft, ökad pump och energi, förbättrad uthållighet och snabbare återhämtning. Stödjer muskelreparation och tillväxt. Ge din träning en extra boost och överträffa dina förväntningar med OutLift.
Alien8 - Martian Pre-Workout
  • Ny

Alien8 - Martian Pre-Workout

409 kr
Tillgänglighet: 9 I lager
Alien8 - Martian Pre-Workout ger dig explosiv och ihållande energi, förbättrad prestation och fokus, ökad uthållighet och styrka samt muskelreparation. Med noggrant utvalda ingredienser är detta tillskottet du behöver för att ta din träning till nästa nivå. Prova det nu i fyra fantastiska smaker!
Amix - CoffiTime® - 90 Capsules
  • Ny

Amix - CoffiTime® - 90 Capsules

285 kr
Tillgänglighet: 16 I lager
Få en ökad prestation och uthållighet med CoffiTime®! Vår unika formel stödjer koncentration och vakenhet, vilket är perfekt för idrottare och de som utför fysiskt krävande aktiviteter. Ta en kapsel 45 minuter före träning för att uppleva fördelarna. Förbättra din träning med CoffiTime® idag!